kuruz Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 svakako je već ponuđeno mesto čoveku, tako da uzalud pišemo
vudun Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 smorok je bila moj jedini marsal, drugog ne priznajem. moze nesto drugo, generalisimo Onda da ipak pretenduje za vojvodu od jumetala.
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 (edited) @kuruz kom? Edited October 9, 2016 by soul wandering
Мајор Гашпар Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Не треба мени то у животу. Након 13 година јебавања по форумима, једном сам поклекао и био мод и то на угашеном форуму о филмовима и одељку који се односио на стрип. Мишљења сам да посао треба да обављају 2 човека. Чему 15 модова кад посао раде пар њих? Неки уопште и не долазе. Дакле, дајте Доктору и Талвију, ако то желе, наравно, и сви срећни и задовољни.
vudun Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Onda vraćajte Smorock, a raspuštajte Savezno izvršno veće. 1
Vlaja Buraz Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Ко год да буде, нећемо га мрзити са толико љубави са колико смо мрзили зенадмина.
Face Of Melinda Posted October 9, 2016 Author Report Posted October 9, 2016 Kontam da bi Baal bio dobar admin, kompjuterska geek kategorija, bez mrlja u dosijeu, veseo lik a narod ga voli:D Kao slogan za izbore Sta znam ja bih stavila Azala za admina... njega boli k za sve i svasta pa biste jeli govna na veliko koliko zelite Ne znam sta bi Zen da da ostavku na mesto admina. U soku sam
kuruz Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 nije razumela volju naroda jedini problem njenog adminovanja je bilo postavljanje pogrešnih moderatora da je to menjala, sve bi bilo cakum pakum
Demon Seed Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Kontam da bi Baal bio dobar admin, kompjuterska geek kategorija, bez mrlja u dosijeu, veseo lik a narod ga voli:D I dolazi na forum 3 puta godišnje, taman
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 moze i gojkic ima da obrise sve teme i ostavi samo blek metal podforum, i temu za kozmetiku i cert brace cavalera
Face Of Melinda Posted October 9, 2016 Author Report Posted October 9, 2016 Garant je Gojko novi Admin cim prebacuje pricu na drugog
Vic Rattlehead Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Dobra je bila Zen, što, mogao si svugdje da pišeš šta hoćeš.
Face Of Melinda Posted October 9, 2016 Author Report Posted October 9, 2016 Dobra je ona i dalje i bice
Мајор Гашпар Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Ако је Баал без мрље у јуметал каријери, онда да заборавимо и 10:2. Иначе, може Баал, наравно.
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Bas bi bilo super da imamo glasanje, cisto da vidimo ko bi pobedio da se mi pitamo
Face Of Melinda Posted October 9, 2016 Author Report Posted October 9, 2016 To sam rekla onako proizborno... Realno svi imamo mrlje u yumetal karijeri
Recommended Posts