Demon Seed Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 (edited) Šta bi dao da si na mom mjestu Objasnili. Objasnili na srpskohrvatskom ili na univerzalnom nemuštom jeziku kvalitetne muzike? Znaš da je taj tekst pisao Duško Trifunović? Bregović je odličan kompozitor u smislu da mnogo fino upija stvari iz spoljašnje sredine, spaja ih unutar sebe i ispljuvava ih nazad u obliku koji se lepo prima kod prosečnoga Jugoslovena. Al' to i nije neka nova priča, izvinite. ja se izvinjavam Ruzmarin I treba da se izvinjavaš... Znaš li ti šta je jedan, Anđeo Čuvar, za ovo... @Imaginos brt libtard <3: Ima brate ta tema, zove se Guilty Pleasure @obc Željko Joksimović: I eto prvog našeg umetničkog razilaženja... Pa Željko pederčina kad napravi pesmu, to smrdi na sve strane, prepoznajem ga u najsitnijim tragovima kad čujem na radiju neko drugi da peva neko njegovo delo. Više puta mi se desilo da prokomentarišem ''Ovo govno kao Joksimović da je pisao'' i da dobijem odgovor ''E, pa da ovo je njegovo''. Slepina. http://www.youtube.com/watch?v=FSL62lqklTM >>>>>> sve što kačite Taj intro i prelaz u foršpil je nešto što nemože brt svako da oseti. I taj bariton koji plijeni. Saša Kovačević u Nedeljnom Popodnetu koje sam bio prinuđen da slušam je odsvirao i otpevao jedno dve pesme Robija Vilijamsa, pametnom dovoljno da bude bolji od Željka i mnogih drugih domaćih ''zabavnjaka''. Nego mene interesuje kako Jaroslav komentariše otkazivanje rođendanskog koncerta Ace Lukasa u Areni? Edited October 20, 2016 by Demon Seed 1 2
obsessed by cruelty Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 @obc Željko Joksimović: I eto prvog našeg umetničkog razilaženja... Pa Željko pederčina kad napravi pesmu, to smrdi na sve strane, prepoznajem ga u najsitnijim tragovima kad čujem na radiju neko drugi da peva neko njegovo delo. Više puta mi se desilo da prokomentarišem ''Ovo govno kao Joksimović da je pisao'' i da dobijem odgovor ''E, pa da ovo je njegovo''. Slepina. Cuj prvog, ja ne volim KKN Ja cesto cujem taj jasan rani Zeljko pop folk vajb u raznim pesmama, al zna se ko je osnova... To posle, kad se istripovao da je kompozitor je sranje.. Samo prva 3 albuma i deciji rodjedani... Za Lukasov album iz 2006 mogu se zakunem da su Zeljkovi leftoveri, skroz taj fazon, tad i nikad vise
Grobodan Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Odlicna mid tempo love metal rokacina. 1
Demon Seed Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Za Lukasov album Mislim da ti je potrebna pomoć psihijatra Cuj prvog, ja ne volim KKN To je drugo
Јарослав Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 nisam imao pojma da je otkazao jebeš ga, kad sam propustio onomad marakanu
kuruz Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Joksimović je bezveze ali ova dvojica nisu http://www.youtube.com/watch?v=Nm_B6IiV77M http://www.youtube.com/watch?v=00oiasM7A6I 1 2
KazimKazim Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 To posle, kad se istripovao da je kompozitor je sranje.. Samo prva 3 albuma i deciji rodjedani... Sustina i apsolutno sam saglasan...ne mogu da kaem da su mu te kasnie ('zrelie) pesme sranje, ali nekako ne mogu da se identifikuem sa njima Slicna mi prica sa Nedeljkom Baicem Baiom...tai coek e napravio zaokret za 180 stepeni, sad cepa neki kulturica folk stail sa gudacima i pesme su zlato, kakvih danas ima...i u spotovima on obucen kao gospodin i sve...i onda vidis samo edan kadar, kace zanese i pocne da cima rukama u haus zonficu...odma nekako sva ta gospocka maska padne u vodu jace od njega da ima stare ZAM pokrete Isto tekstovi, ie sve kulturica I onda spomene kako radi u sluzbi (kao dae neki udbas) i oce da vodi ribu na naibolje kolace Padne ceo koncept u vodu, iako se vidi da se trudio da se promeni nabolje A sto se Lukasa tice, on i Folk haus ekipa stari metalci i olicni sviraci...ali i njemu nekako padne sve u vodu, kad vidis dae 90% pesama pokrao od Grka...pa ebote tolike godine svirate...sedite i napravite 3-4 pesme zaedno, pa makar bili fileri, iza onih udarnih hitova na albumu 2
Demon Seed Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Šašić konza (Velesa) za Samardžića, pušti matorog pedofila. Evo vam jedna od Željka da kačite na 'Najbolji Refreni': Kuruz da obrati pažnju na eurotrens momenat od 2:50 pa nadalje, a la Vladimir Daničić - Jedina si ti rođena za mene Jebem ti koje diskusije, kako je ludilo ovde uzelo maha. Al' udrite, dajte sebi oduška, da ste živi i zdravi svi, bolje nego da se raspravlja da l' je Koštunica ili Šešelj bolji dr Vojislav... 1
Grobodan Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Slicna mi prica sa Nedeljkom Baicem Baiom...tai coek e napravio zaokret za 180 stepeni, sad cepa neki kulturica folk stail sa gudacima i pesme su zlato, kakvih danas ima...i u spotovima on obucen kao gospodin i sve...i onda vidis samo edan kadar, kace zanese i pocne da cima rukama u haus zonficu...odma nekako sva ta gospocka maska padne u vodu jace od njega da ima stare ZAM pokrete Odlican mu je novi fazon, totalno je nedelja sa familijom fazon, kulturica.
kuruz Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 mrzim eurotrance jebeni as.fm mi odma na pameti i onaj debilni voditelj Kazim ubio postom I onda spomene kako radi u sluzbi (kao dae neki udbas) i oce da vodi ribu na naibolje kolace Padne ceo koncept u vodu, iako se vidi da se trudio da se promeni nabolje :haha:
obsessed by cruelty Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Kazim zna Mislim da ti je potrebna pomoć psihijatra Da vis tek Cecu sto znam koja pesma koji album... Bolje nego Slejer..
Grobodan Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Jel se svi slazemo da je nova Ceca podbacaj? I to posle onakvog prethodnika, modernog klasika.
kuruz Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 šta ja znam, toliko je slušana da se zapamti sve i onda ga jebi trep trep trep trep trep trep trep trep trepni trepni
obsessed by cruelty Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 (edited) Apsolutno, bas zvuci kao trecerazredna zvezda granda iz 2010. Nije se potrudio Damir uopste, bas je preko kurca sve Marina Tucakovic prsla jos vise ako je to uopste i moguce Mislim da sam apsolutno isti ovakav post napisao kad je izasao album taj trepni i didulidulidule su najgore sranje jos od radikulta Edited October 20, 2016 by obsessed by cruelty
KazimKazim Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 I sto se Baie tice - previse e pesama na slican kalup...lagano i melodramaticno, uz overusing simfoniskog orkestra Po meni, ovo mue prava mera (spoi starieg i progresivnog novog)...i brza, stoe naibitnie 2
kuruz Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 najveći problem sa Snovima od stakla je to što je spot sniman u Narodnom pozorištu
Fapril ethereal Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 najbolja mu je ona stvar gde mu je u spotu onaj izgladneli migrant sto djuska, ne znam koja je
kuruz Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 I sto se Baie tice - previse e pesama na slican kalup...lagano i melodramaticno, uz overusing simfoniskog orkestra Po meni, ovo mue prava mera (spoi starieg i progresivnog novog)...i brza, stoe naibitnie https://www.youtube.com/watch?v=Aw8bVd7iUKA od 0.23 isto kao vokalna linija ovde od 0.54 http://www.youtube.com/watch?v=Us0MVvjBdvo 2
Grobodan Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Apsolutno, bas zvuci kao trecerazredna zvezda granda iz 2010. Nije se potrudio Damir uopste, bas je preko kurca sve Marina Tucakovic prsla jos vise ako je to uopste i moguce Mislim da sam apsolutno isti ovakav post napisao kad je izasao album taj trepni i didulidulidule su najgore sranje jos od radikulta To je ta paralela, oba dominatori u svojim dimenzijama koji su propali nacisto. Dobra je samo Autogram.
KazimKazim Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Autogram, naravno...i Trepni...este da vrlo malo ima veze sa narodnjacima i da su spoili tai modernii trap fazon (pun intended), ali skroz mi priatna pesma
obsessed by cruelty Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Isto, never forget najbolji Damir Handanovic intro koji nije napravio Damir Handanovic
kuruz Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 letos je neko napravio ozbiljan tekst o Cecnim albumima, ne mogu sad da nađem da nema neko od vas link?
Grobodan Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Gde da otvorimo temu o Ceci? I naravno da bude pinovana.
VoivodBG Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 http://www.beforeafter.rs/muzika/sta-je-u-nasim-venama/ http://www.beforeafter.rs/muzika/nova-zena-za-novi-milenijum/
Recommended Posts