soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 moja drugarica ima decka svetolika, ubijala sam je od zajebavanja
johnnyzzz Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Pa i ja sam kao dete patila za nekim kraćim i češćim imenom, a sad mi je ok (nije nešto prelepo al može da prođe ) što, antikristina je lepo ime 4
Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 samo oldskul imena za klince Damjan, Uroš, Strahinja, Dušan, itd
Berliner Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 kakva su ti to oldskul imena Andrija, Stipan, Radul breeee
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Svetolik mi je onako staračko baš Rođaka npr dala klincu ime Dragan, brt ne ide mi da se beba tako zove, neću ga zvati po imenu dok ne napuni 50 godina
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 @đoni Pa to ja kažem, ime mi uopšte ne ide uz mene al jbg brt
Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 no realno, izbor imena zavisi u velikoj meri i od prezimena, kako će da se uklopi
vudun Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Hranislav, Milivoje, Ljubinko... Mirko & Slavko.
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Da, al šta npr da rade moji zemljaci koji mahom imaju grozna prezimena, šta, obavezno i ružno ime
Berliner Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 no realno, izbor imena zavisi u velikoj meri i od prezimena, kako će da se uklopi aha pa to nije problem: jovan jovanović petar petrović bogić bogićević
imaginos Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 @sw ajoj, kao da je dosao iz 1800 i neke. :-))))))))) @antikristina: nije to samo kad si mali, ljudi uvek vezuju utisak za ime. za musko - sto jednostavnije i standardnije. nemoj minirati.
Talvi Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 više mislim na dužinu imena i te fazone, tipa ako je prezime kratko to ti daje prostora za neko duže ime, da ti ljudi ne izgovaraju puno ime 3 dana i tako to
Berliner Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 meni prva asocijacija na iskru kasa u samoposluzi i sl uređaji
Descender Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Moj drugar sinu dao ime Vlad. Šta ja znam, čak je i kul nekako.
imaginos Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 imam druga koji se preziva berghauer i hteo je da da sinu ime gregor, ali zena nije dozvolila. :-)))) zamisljam scenu: "dobar dan, ja sam gregor berghauer".
Berliner Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 imam druga koji se preziva berghauer i hteo je da da sinu ime gregor, ali zena nije dozvolila. :-)))) zamisljam scenu: "dobar dan, ja sam gregor berghauer". ja bi ga rutinski zvao gregor samsa da ga znam u vojvodini tako nesto nije uopste cudno inace, pogotovo na severu, to hauzer mauzer i nemacka imena od adolf do peter
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 (edited) Ja npr kako se koje muško dete rodi u široj porodici kukam da bude Uroš, da zvuči tako slatkoi debilski uz prezime Edited March 5, 2017 by Antikristina
vudun Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Samo cipela joj ko grob za bebu, da l' je to u redu, a ''on'' - razvila se djevojka, možda je na dedu. 2 1
soul wandering Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Ja imam veci problem sa zenskim imenima, bas mi se retko koje svidja. Kako vam se cini Mila? Jeste kao nadimak ali mi medeno nekako.
johnnyzzz Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 (edited) ja volim to ime valjda zbog jedne cure koja mi je jako draga Edited March 5, 2017 by johnnyzzz
vudun Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Večerinka. Zvali su je baba Večera. Divni su to dani bili, diiivni...
Antikristina Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Pa uz Berghauer i ide Gregor ili tako nešto Kako bi ti, Milivoje Berghauer Išao je sa mnom u srednju lik koji ima baš pravo mađarsko prezime a zove se Lazar Pa jebem ti život, kapiram da je majka htela tu da ispadne neki srbenda al ne ide uopšte
Recommended Posts