imaginos Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 ne znam, verovatno moze? u nemackoj ne moze. mada, hitler je bio austrijanac, na to ih treba podsetiti. ;-) 1
oʞɾoƃ Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Nacističke uniforme i obeležja su zabranjena zakonom, ali ustaška nisu (u Austriji). Skup se pritom uvek najavi kao crkvenog karaktera. Zato su policiji ruke vezane.
imaginos Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 u svakom slucaju, mogli bi da (zajedno s jevrejima, npr) lobiramo u austriji da to zabrane. mada kad malo bolje razmislim, nema sanse posto je nasa vlast zauzeta drugim, prioritetnijim stvarima, kao sto je pljacka i slicno..
obsessed by cruelty Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 "vama pada kisa jer ste vi picke" vuco legenda
vudun Posted June 3, 2017 Report Posted June 3, 2017 кад бих барем био птица која лети лет слободан, сви би били авијација јер је таква ситуација!
Zen Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 koncert zbl i referenata u bozidarcu pre neki dan iskace ispred mene lik i gleda me kao da se poznajemo posle nekog vremena skontam metal men reko vidi na sta licis, jedva sam te prepoznala - pa da, odrastao sam umirem
imaginos Posted June 5, 2017 Report Posted June 5, 2017 koncert zbl i referenata u bozidarcu pre neki dan iskace ispred mene lik i gleda me kao da se poznajemo posle nekog vremena skontam metal men reko vidi na sta licis, jedva sam te prepoznala - pa da, odrastao sam umirem dobrodosla nazad.
Dead Man Drinking Posted June 5, 2017 Report Posted June 5, 2017 Srećan nam svetski dan zaštite životne sredine http://www.youtube.com/watch?v=S7wntm7QVXQ 1
Demon Seed Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Kad je lik debeo onda se svima gadi takav klip, a kad je fit onda je šmeker Kao heroin beskućnik vs heroin rockstar 2
Antikristina Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Kome se bre gadi, podrška za prežderavanje Ti fit su uglavnom teški smarači (ne znam za ovog, samo sam preletela, ne smem da gledam, ogladneću)
Demon Seed Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Pa tačno, o čemu zanimljivom može da priča lik koji vodi računa o ishrani... Ljudi koji satiru svoje tijelo imaju zanimljivije priče! Isprobao sam u praksi, znaš kako begaju koleginice kad im pomenem svoju najnoviju aplikaciju za ishranu, ne pomaže ni što im je to struka
Antikristina Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Ne kažem da su dosadni jer brinu o izgledu i zdravlju al' kažem da uglavnom svi kad se bace u te fitnes fazone postanu nepodnošljivi i stalno dele neke savete za koje ih niko ne pita 3
Toki89 Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 još ako su vegani ,to je onda combo najjače mi bilo kad sam bio pušač ,pa kad uzmem da zapalim neko mi kaže: " a što pušiš ,nije dobro za zdravlje ,mnogo koštaju , će se navučeš nećeš moći da ostaviš... ja: eo da mi nisi reko ,ne bi znao ,hvala ti puno ,spasio si mi život Mirko ,odma ih ostavljam šupičku ne daj savete ako te neko nije pitao za isti ako vidiš nekog da puši ,jede gurmansku ,drogira se ,upisuje filozofski , igra trke pasa...pusti ga pričaj o nečem drugom ,budi interesantan beše Mirko je izbegao metak 2
bo88gdan Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 5% Lifestyle Whatever it takes to leave humanity behind!!!
Recommended Posts