Vlaja Buraz Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Немам појма ко је лик, не ради ми гугл. А сад сам пустио емисију, до 0:39 већ видим да неће бити лако. :haha:
bo88gdan Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Dobro sad ne morate bas da vredjate devojku 3 2
imaginos Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Dobro sad ne morate bas da vredjate devojku +1 nije fora. 2 2
Sreta Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 L pti zurnal. L move frer. KEBEM LI VAM JEVU!
vudun Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 срето, сад ми нешто сину овааај замисли да ти нека сајси емси жили јајца у клозету неког тамо блејвочстајлера, цуцлање врх језика на фињака, па мало ујед зубићима, ти матори напаљен и одваљен - пред очима ти само бело, а онда цмокензи ин да маут, пропраћено страствено ватреним додирима, подразумева се. и напослетку ти изјави како би волела с тобом имати сигурност, топли дом, дуге шетње парковима и сл. но успут прокоментарише како јеси јеби га био добар, да све то стоји, али и да саво мајмун ипак има већу батину, генерално, како се годину дана пре тебе на истом месту знатно боље показао, многе битке у вечитим дербијима извојевао, забијао у плавом дресу срј сцг ссср и сличне романтичне приче, а шлаг на торти зачињен опаском да је кежман без премца што се тиче гузнога рада. продорност, техника је ли... како би ти сретеновићу реаговао? истрчао и скочио у дунав, нашамарао кураву и истрескао се у огледало, скочио са њом у саву, извадио жилете за венорез, понудио прстен за загробну верност, одвео на рајка митића или пак пустио воду да говна оду или или ... нисам паметан. дедер, оплети. 6 1
Demon Seed Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 Paja da dođe da vidi metaforu, parabolu i alegoriju Zapitati se gde je sada taj Savo Majmun, ako je već tako stoje stvari, zatim pustiti vodu pa sledeći vikend opet na blejvočstajlera Negoe problem što je ovaj dole čuo samo komplimenat, nije obratio pažnju na Sava
Sreta Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 (edited) срето, сад ми нешто сину овааај замисли да ти нека сајси емси жили јајца у клозету неког тамо блејвочстајлера, цуцлање врх језика на фињака, па мало ујед зубићима, ти матори напаљен и одваљен - пред очима ти само бело, а онда цмокензи ин да маут, пропраћено страствено ватреним додирима, подразумева се. и напослетку ти изјави како би волела с тобом имати сигурност, топли дом, дуге шетње парковима и сл. но успут прокоментарише како јеси јеби га био добар, да све то стоји, али и да саво мајмун ипак има већу батину, генерално, како се годину дана пре тебе на истом месту знатно боље показао, многе битке у вечитим дербијима извојевао, забијао у плавом дресу срј сцг ссср и сличне романтичне приче, а шлаг на торти зачињен опаском да је кежман без премца што се тиче гузнога рада. продорност, техника је ли... како би ти сретеновићу реаговао? истрчао и скочио у дунав, нашамарао кураву и истрескао се у огледало, скочио са њом у саву, извадио жилете за венорез, понудио прстен за загробну верност, одвео на рајка митића или пак пустио воду да говна оду или или ... нисам паметан. дедер, оплети. Vesna Bovan se pali na mene. Pazi jebu i drugi ok, ali ja sam Uriah Heep, plus garantovano vucem za kosu. SAVO MAJMUNE SAVO MAJMUNE Edited October 15, 2017 by Sreta
vudun Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 онда нека иде и http://www.youtube.com/watch?v=8MhequZXmaY 1
KazimKazim Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Epohalan SNeletov post, samo e izostavio vrlo bitan epitet u mori isto tako bitnih - Savo Maimun sa maramom
vudun Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 главом за коначних 1:0 против угрувај. ди је саво мајмун, ту је и кежа говече.
johnnyzzz Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 zašto mi hrom detektuje yum kao unsafe/dangerous site a avast mi blokira pristup pa moram da ga isključujem da bih noulajferovao ovde?
soul wandering Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 eno dzoni na temi aktuelni problemi sa forumom 1
Sreta Posted October 20, 2017 Report Posted October 20, 2017 Kako je samo predusretljiva <3 I OPET CU STVORITI SVEEEEE SA OVE ZILAVE RUKE DVEEE
johnnyzzz Posted October 23, 2017 Report Posted October 23, 2017 eno dzoni na temi aktuelni problemi sa forumom hvala ljubi brat - a još jedno pitanje pošto sam se skoro probudio iz kome šta se desilo sa mediaboom-om i gde sada skidati rendom krš bendove?
Kumodraski Vo Posted October 23, 2017 Report Posted October 23, 2017 Getmetal, bunalti.. Al tu se jedan album skida sat i po. Ja licno koristim freehardmusic jer su bolji linkovi al nisu preterano svezi sa novim stvarima.. Al uvek prvo slsk pa sve ostalo.. 1
kuruz Posted October 23, 2017 Report Posted October 23, 2017 ja odavde https://soundpark.world/ + Soulseek + BalkanDownload za domaće stvari 1
Мајор Гашпар Posted October 23, 2017 Report Posted October 23, 2017 http://metalarea.org/forum/index.php 1
Recommended Posts