Jump to content

Recommended Posts

Posted

verovatno ti muda vise nize od kite

nikad neces imati taj mentalitet da ti kita visi nize od jaja

estetski govoreno

идемо ниш

ИДЕМО НИШ БРЕ

a ako do sada niste skapirali mimi merdecez>>>>>metal govno od muzike

maxresdefault.jpg

a ti je kao nebi jebo

Posted

Шта да ти кажем Пајче, у основној сам био зрелији од већине вршњака, а некако сам и одударао аполонском лепотом, те су све девојчице била заљубљене у ме.

Дотле је ишло да су многе стајале у реду за један пољупчић, а многе сам и одбијао. Заступао сам становиште да одређени критеријуми морају постојати. А било је опуштеније и романтичније време; знаш оно, Др Иги, Марс Венус, а свашта се дешавало по тим екскурзијама... Ех, управо отворих још једну лименку ултра енерџија... Напослетку сабереш, одузмеш, па извадиш кубни корен и чини ми се схватиш да те је све то смождило за читав живот.

• Upvote 2
Posted

verovatno ti muda vise nize od kite

nikad neces imati taj mentalitet da ti kita visi nize od jaja

estetski govoreno

идемо ниш

ИДЕМО НИШ БРЕ

a ako do sada niste skapirali mimi merdecez>>>>>metal govno od muzike

maxresdefault.jpg

a ti je kao nebi jebo

Cerka joj je dobra picka, imam je na fb
Posted

Шта да ти кажем Пајче, у основној сам био зрелији од већине вршњака, а некако сам и одударао аполонском лепотом, те су све девојчице била заљубљене у ме.

Дотле је ишло да су многе стајале у реду за један пољупчић, а многе сам и одбијао.

Koji omaž Hefestu :D

Posted

bio pre jedno 4-5 godina da gledam ortaka na takmičenju u benčpresu i bila ona sa kevom, tad je još dobro izgledala, mislim da je tek počinjala da bilduje. sledeći put kad sam je video već se levelovala, a sad to baš ružno izgleda.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...