Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Koji omaž Hefestu :D

Какав црни омаж, јаја ми умажите и она и он и он и ја, што би казао покојни Милан Младенович. Ово вам је као ексклузивна потресна исповест из Курира.

Edited by vudun
Posted

meni su nedavno ponudili neki derivat testosterona koji se daje konjima :D prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nisam uzela.

Posted

poznanica jedna, dolazila u teretanu gde ja kampujem, pa je presla u neku, isto tu u jerkovicu, maximum effect se zove mesto, tako upoznala neke likove koji valjaju sve i svasta, pa je tako ponuda stigla do mene.

Posted

но хефесто, али уређај за подмлађивање ми не треба, јербо још ниједну бору немам (лице затегнуто као беби гуза), а и свакодневно путујем кроз време (на сопствену одговорност).

овај је за набрчкане што их машина живота гази, типа азалство и остало модераторство.

• Upvote 2
Posted

Na koju svirku smo isli

kad je cudni cica u vozu

rekao da on slusa Josipu Lisac???

Trut da se javi da odgovori, meni je mozak zabagovao od previse primljenih udaraca

POKAZIIIIII MIIIII GDE DUNAV LJUBI NEBOOOOOOOOOOO O ZASTOOOOOOO SMO SAD TOLIKO DALEKOOOOOOOOOO????

Posted

Металика на ЈНА, јун 2004.

Чекај, ако се један Ален Исламовић (

) однедавно отиснуо у паоре, зашто онда ја не бих могао?

Ионако ми је искрсла зајебана комбинација у вези тог агро-бизниса, само би требало обићи дедовину и мушки засући рукаве јеби га.

Posted

ma koji kurcevi agro-biznis

lomljenje kicme za male pare

nije metalika bre

a posle slejera je bio slucaj blanko karte ili se i to varam

Posted (edited)

Онда је било Ушће. Металика 100 %.

Богдана заболе, он шефује електранама, а лимузина му сија као чаша, док куца постове са аждаје од телефона.

Edited by vudun
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...