Jump to content

Recommended Posts

Posted

to ti je offtopic, imaš temu za ždranje, taman je osveži batacima, zaboljele me džigerice više od čitanja koji sladoled od 10 €/kugla je bolji

• Upvote 1
Posted

<Fear and loathing in YUMETAL> uh bas sam sad ogladneo kad pomenu to,volim batake</Fear and loathing in YUMETAL>

cimaj kad dodjes u tazbinu, castim batake i da porazgovaramo o stavovima
Posted

Tepas zeni - hani, hani, pliz, pliz, dai mi edan dobar liz, liz

Jobara brate pocni da koristis "j" molim te,sve mi je teze da citam tvoja pregnuca na forumu..

ne slazem se sa tvojim stavovima,ali nadam se da ce sve biti u redu sa tvojom tastaturom

• Upvote 2
Posted

Jao bre... kako dodje do toga?

Neko je pitao joga i skolioza...

https://yogainternational.com/article/view/yoga-for-scoliosis-new-research-supports-the-benefits-of-side-plank

Da se razumemo, mora biti dobar trener ukljucen, kao i u svakom sportu u ostalom...

A ono sto je doktorka primetila kod muskih je istina, malo se istripuju, a meni se cini da i ne umeju da prepoznaju granicu svog tela jer si navikli da srljaju, i da ne umeju da pozicioniraju telo u pravi polozaj. Sve to dobar instruktor regulise...

Joj a ja mislila ja sam kljakava zbog kolena auf...

Posted

Baj d vej. Imam dve drugarice instruktorke joge, jedna je neka 5 godina medicine a drugoj je muz doktor, ako neko zeli mogu da ih pitam sta misle omproblematici skolioze jer predpostavljam da imaju pristup koji kombinuje jogu and medecinu.

A glupo pitanje al koliko se to vidi "spolja"? Ne znam nikog sa tako velikom krivinom pa pitam...

Posted

A glupo pitanje al koliko se to vidi "spolja"? Ne znam nikog sa tako velikom krivinom pa pitam...

Nije glupo :D meni se nije primećivalo dok nije prešlo 40 stepeni, al posle se vidi dosta

Onako, jedna strana leđa je veća, a ostalo je različito, nekom se vidi na ramenima, nekom na kukovima, meni na rebrima

I sad kad sam prava imam grbu sa desne strane i malo su mi kriva rebra (al to se više ne primeti jer sam #curvy)

Posted

Eto ti ga đavle

Isto ko moje

Moramo potraziti spas u Igalskom blatu

Hajde pomozi Markse i Boze

da mi ovo lekovito blato

spase malo koze :haha: :haha: :haha:

al me izlomi covek svaka mu cast

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...