KazimKazim Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 On ede samo kvalitetno belo meso na rostilju 3
Fapril ethereal Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Hvala Faprile pola kile pecenih bataka za tebe <Fear and loathing in YUMETAL> uh bas sam sad ogladneo kad pomenu to,volim batake</Fear and loathing in YUMETAL>
Demon Seed Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 to ti je offtopic, imaš temu za ždranje, taman je osveži batacima, zaboljele me džigerice više od čitanja koji sladoled od 10 €/kugla je bolji 1
Fapril ethereal Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 e pa ja bas volim sladoled,pogoto sto je sad leto,pa ono..
Demon Seed Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 a vidiš ja sam pogrešijo, nije sladoled na temi za ždranje, nego na slatkišima treba ispratiti
KazimKazim Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Tepas zeni - hani, hani, pliz, pliz, dai mi edan dobar liz, liz
bo88gdan Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 <Fear and loathing in YUMETAL> uh bas sam sad ogladneo kad pomenu to,volim batake</Fear and loathing in YUMETAL> cimaj kad dodjes u tazbinu, castim batake i da porazgovaramo o stavovima
Fapril ethereal Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Tepas zeni - hani, hani, pliz, pliz, dai mi edan dobar liz, liz Jobara brate pocni da koristis "j" molim te,sve mi je teze da citam tvoja pregnuca na forumu.. ne slazem se sa tvojim stavovima,ali nadam se da ce sve biti u redu sa tvojom tastaturom 2
KazimKazim Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Pozdravlja te tastatura (iako se ne slaze sa tvoim lgbt stavovima) i kae 1
In The Flesh Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Jobara brate pocni da koristis "j" molim te,sve mi je teze da citam tvoja pregnuca na forumu.. meni je u pocetku bilo teze, sad nekako i uspijevam. 1
Machka Naopachka Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Ne znam baš koliko može ovo da raširi http://www.youtube.com/watch?v=TVm9s0_qlOY&index=9&list=PLsecoXaJ7xHmAXC8SSev1ucTvXQZGwjDI Jao bre... kako dodje do toga? Neko je pitao joga i skolioza... https://yogainternational.com/article/view/yoga-for-scoliosis-new-research-supports-the-benefits-of-side-plank Da se razumemo, mora biti dobar trener ukljucen, kao i u svakom sportu u ostalom... A ono sto je doktorka primetila kod muskih je istina, malo se istripuju, a meni se cini da i ne umeju da prepoznaju granicu svog tela jer si navikli da srljaju, i da ne umeju da pozicioniraju telo u pravi polozaj. Sve to dobar instruktor regulise... Joj a ja mislila ja sam kljakava zbog kolena auf...
Antikristina Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Pa ne znam kako dođe do toga, al ja uvek kontam da je genetika, ćaća mi je imao problema sa kičmom
Machka Naopachka Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Baj d vej. Imam dve drugarice instruktorke joge, jedna je neka 5 godina medicine a drugoj je muz doktor, ako neko zeli mogu da ih pitam sta misle omproblematici skolioze jer predpostavljam da imaju pristup koji kombinuje jogu and medecinu. A glupo pitanje al koliko se to vidi "spolja"? Ne znam nikog sa tako velikom krivinom pa pitam...
In The Flesh Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 E teze od 5 tibetanaca? Ne, ali od pozdrava suncu jeste. 1
tier_mfkr Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Fajnli, da se šukće malo na ovoj temi... Svi kao nešto dobri i fini, ma zamisli...
Antikristina Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 A glupo pitanje al koliko se to vidi "spolja"? Ne znam nikog sa tako velikom krivinom pa pitam... Nije glupo meni se nije primećivalo dok nije prešlo 40 stepeni, al posle se vidi dosta Onako, jedna strana leđa je veća, a ostalo je različito, nekom se vidi na ramenima, nekom na kukovima, meni na rebrima I sad kad sam prava imam grbu sa desne strane i malo su mi kriva rebra (al to se više ne primeti jer sam #curvy)
bo88gdan Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Diskus hernija izmedju 4 i 5 prsljena bajo moj lepo sam pazario :haha:
bo88gdan Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Eto ti ga đavle Isto ko moje Moramo potraziti spas u Igalskom blatu Hajde pomozi Markse i Boze da mi ovo lekovito blato spase malo koze :haha: al me izlomi covek svaka mu cast
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Temu preimenovati u Wheelchairing and bitching in Handicapped alley. Hvala.
Recommended Posts