bo88gdan Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Temu preimenovati u Wheelchairing and bitching in Handicapped alley. Hvala. brate sto si tako nervozan
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Nisam se dovoljno kršio, imah samo langet pre 10 godina i sada kragnu zbog saobraćajke. I am not worthy of this thread!
sale 3sm Larry Flynt Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Evo leka za onog od svete trojice sto ga jebu ledja http://youtu.be/8kmRW8Yqy78
tier_mfkr Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Prvo tehnika, pa tek onda kilaže. Sve vam je to od nabačaja i mrtvih dizanja.
Machka Naopachka Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Ljudi bre mladi ste bre sta se desava?!
Antikristina Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Mačko, išla sam na terapije sa nekim klincem od 16god, mislila sam da ću biti najmlađa tamo Hernija nije samo za babe i đedove, ni ja nisam znala
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Ja sam išao na terapije sa nekim cigosom bubnjaem od 12 leta i bajom od 35 koji je imao lom butne kosti jer je tu popio dva metka tu. Do jaja društvo na otropediji na banjici, topla preporuka. Pogotovu kada si na terapiji ili sa posetom napolju pa te pokradu. Good times.
Antikristina Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Banjica ftw Meni je bila vrh ekipa tamo, super bleja
Demon Seed Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 (edited) UAAAAA-A-HAAAAA Pogled je sablasan tvoj... Edited August 5, 2015 by Demon Seed
Machka Naopachka Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Mnjeh mnjeh mnjeh Nije mi jasno, sto je zatvoren bazen skuplji od otvorenog? I onako se tamo krace zadrzavaju ljudi. Bedak kod tih povreda i deformiteta kicme je ssto brate ceo zivot se boris sa tim. Ko ja s kolenima. Maaalo mi casica manja no sto treba, cap 4 puta iscasila casice u srednjoj (2x levo, 2x desno), atrofirala butka na levoj nozi do skoro mi se videla razlika (leva noga vise nagrabusila), ligamenti popustili jos lakse seta patela, sad mi hrskavica nije u zavidnom stanju na levoj kolencu. Ne smem trcati a bome i planinarenje nije preporuceno a sa blagim bolom zivim. Tako da...hm najbitnije je naci fizicku aktivnost koja te vozi a ne pogorsava problem... One vezbe sto mi prepisali jbt nisu normalni kao samo ispravljenu nogu dizi na 10 cm od poda. Naravno da su me smorile nako pet dana
tier_mfkr Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Lenji ste. Ja sam kidao prednje i zadnje ukrštene ligamente, pa da me vi'š sad, k'o čigra 1
KazimKazim Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Ko da tie Bracala Boanic posvetio pesmu
tier_mfkr Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Večeras ssamo Bane Bojanić stail pola vino pola voda
KazimKazim Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 I da si gorska vila i da si sva od zlata...
tier_mfkr Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 a šta bi brate ti ma mestu mom? da se zakačiš sa braćalom?
tier_mfkr Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Poistovećujem.se sa Valeriem bugarskim princom Menie stobom lila lila sve
KazimKazim Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Mi's http://www.youtube.com/watch?v=AmTBaFc_lrM
tier_mfkr Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Mis'im Stojanka Novaković aka Stoja Nemog' ti embedujem sa samsumga s2 mini verzie al' me kapiraš braćala bara bara barabar ista vatra isti žar ti i ja uvek par, uvek BARABAR!
Recommended Posts