Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam išao na terapije sa nekim cigosom bubnjaem od 12 leta i bajom od 35 koji je imao lom butne kosti jer je tu popio dva metka tu. Do jaja društvo na otropediji na banjici, topla preporuka. Pogotovu kada si na terapiji ili sa posetom napolju pa te pokradu. Good times.

Posted

Mnjeh mnjeh mnjeh :mhihi:

Nije mi jasno, sto je zatvoren bazen skuplji od otvorenog? I onako se tamo krace zadrzavaju ljudi.

Bedak kod tih povreda i deformiteta kicme je ssto brate ceo zivot se boris sa tim.

Ko ja s kolenima. Maaalo mi casica manja no sto treba, cap 4 puta iscasila casice u srednjoj (2x levo, 2x desno), atrofirala butka na levoj nozi do skoro mi se videla razlika (leva noga vise nagrabusila), ligamenti popustili jos lakse seta patela, sad mi hrskavica nije u zavidnom stanju na levoj kolencu. Ne smem trcati a bome i planinarenje nije preporuceno a sa blagim bolom zivim.

Tako da...hm najbitnije je naci fizicku aktivnost koja te vozi a ne pogorsava problem... One vezbe sto mi prepisali jbt nisu normalni kao samo ispravljenu nogu dizi na 10 cm od poda. Naravno da su me smorile nako pet dana :haha:

Posted

Mis'im Stojanka Novaković aka Stoja

Nemog' ti embedujem sa samsumga s2 mini verzie

al' me kapiraš

braćala

bara bara barabar ista vatra isti žar

ti i ja uvek par, uvek BARABAR!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...