PajatheTrut Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 INACE POMOZITE MI DA NADJEM RECI DA UBEDIM DRUGARICU DA PREGLEDA PICKU NECE GOVEDO DA SLUSA NIKOGA potpitanje, vec kad vec svi ispoljavaju mnenja u vezi adekvatne starosti za polni saobracaj kod zenske celjadi - koja je adekvatna starost za musku celjad? pa isto jebem ga
Antikristina Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Zavisi od čoeka do čoeka, nije svako isti Znam neke koje saobraćaju od 15e a i neke dosta kasnije, sve normalan svet
feyd Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 INACE POMOZITE MI DA NADJEM RECI DA UBEDIM DRUGARICU DA PREGLEDA PICKU wat? nece da ide ginekologu ili spec. za venericne bolesti? ili amaterski pregled "nisam lekar, ali mogu da ..."
PajatheTrut Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 wat? nece da ide ginekologu ili spec. za venericne bolesti? ili amaterski pregled "nisam lekar, ali mogu da ..." kod onog sto ti gura ladni metal da vidi da nemas kancer jebem je nenormalnu AJMO LJUDI NASTAVITE SA GLASANJEM JEBE M ISE ZA POLNO SAOBRACANJE TO JE ODAVNO PREVAZIDJENO
Antikristina Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Neka gugla blue waffle i ostale gadosti
feyd Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 ako ima razloga da sumnja, otici ce valjda, jebem je i ja nenormalnu. reci su: "istrpi 10 minuta neprijatnosti da bi dobila ostatak zivota". desava se da na papa testu nalaz bude los, a da razlog za to nije kancer, nego, npr, neka infekcija, tako da... zaista neka ide. i ponudi se da joj pravis drustvo u cekaonici. lakse je tako.
PajatheTrut Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 ima tu mali problem ona oce da se ubije i nije joj do zivota te je zabole picka za picku a ne mogu da joj pravim drustvo posto je u atini, inace bih isao i da je drzim za ruku ak otreba
Antikristina Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 ako ima razloga da sumnja, otici ce valjda, jebem je i ja nenormalnu. Ovo često ne biva Imam i ja jednu takvu, sumnja na hpv i neće da ide jer nije fan klasične medicine
feyd Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 ima tu mali problem ona oce da se ubije i nije joj do zivota te je zabole picka za picku a ne mogu da joj pravim drustvo posto je u atini, inace bih isao i da je drzim za ruku ak otreba jasno ti je da prijatelje mozes da biras, yas? pa ne znam sta bih tu rekla, ako joj nije stalo do toga da zivi, neces je spasiti. ako drami radi dramljenja, onda nije ni vredna spasavanja. svkako pre kupovine grobnog mesta, otici lekaru. tesko je na daljinu bilo sta uciniti, ako ona ne zeli. Ovo često ne biva Imam i ja jednu takvu, sumnja na hpv i neće da ide jer nije fan klasične medicine bice fan posle 10-te bradavice.
Antikristina Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Ma teško, ludača, a i rođena sestra joj je u istim tripovima Pričam joj kako hoću da idem kod lekara jer imam neki hormonski poremećaj a ona 'ma samo čaj od ovoga onoga uzmi, meni od toga bilo bolje' ajdebeziukurac 1
PajatheTrut Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 jasno ti je da prijatelje mozes da biras, yas? pa ne znam sta bih tu rekla, ako joj nije stalo do toga da zivi, neces je spasiti. ako drami radi dramljenja, onda nije ni vredna spasavanja. svkako pre kupovine grobnog mesta, otici lekaru. tesko je na daljinu bilo sta uciniti, ako ona ne zeli. da mogu da biram birao bih je ponovo nije u fazonu drame, samo je prsla devojcica, i ne moze nikog sem mene da poslusa jebo je patak, a sad ni mene nece nema veze nateracu je nekako valjda, zahvaljujem Bele, osim ako neces na rejv.. tooo burazeru jos 1 glas za bele i zatvaram public poll ajmo ljudi glasajte brzo sutra ujutru narucujem znam za koje ce kuruz da da glas Ma teško, ludača, a i rođena sestra joj je u istim tripovima Pričam joj kako hoću da idem kod lekara jer imam neki hormonski poremećaj a ona 'ma samo čaj od ovoga onoga uzmi, meni od toga bilo bolje' ajdebeziukurac da da caj od vragove supcine ce da pomogne sigurno da se dovede hormonski balans, to je najbolji post cycle therapy 1
vudun Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Бијело-црне. А затим и црно-бијеле. Предосећам да су ти ове садашње пукле бочно. Онако, у пакету, отвори се, јеби га. Можда ти омогуће неки попуст. Ове са црвеним никако, па ниси ваљда пападаћ, мајка му стара. Буди надркан до краја, буди прави Паја. 1
Berliner Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 crne kao dusa. potpitanje, vec kad vec svi ispoljavaju mnenja u vezi adekvatne starosti za polni saobracaj kod zenske celjadi - koja je adekvatna starost za musku celjad? 14-15, isto
PajatheTrut Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Бијело-црне. А затим и црно-бијеле. Предосећам да су ти ове садашње пукле бочно. Онако, у пакету, отвори се, јеби га. Можда ти омогуће неки попуст. Ове са црвеним никако, па ниси ваљда пападаћ, мајка му стара. Буди надркан до краја, буди прави Паја. ' tako je brate moj zahvaljujem svima i tebi bradilko, cekic odluke je pao 1
Demon Seed Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 (edited) Crvendać stokilaš! Šta je drugarici spičkom? Edited January 22, 2018 by Demon Seed
Demon Seed Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Znaci dao si pola glasa onima koje vode Sad procitah nazad za drugaricu, ne zeli hladni metal u sebi
Sreta Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Nije bilo onih sto dopisu Reebok Classic i zaokruze.
PajatheTrut Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Šta je drugarici spičkom? kaze tekstura joj drugacija
PajatheTrut Posted January 22, 2018 Report Posted January 22, 2018 Evo ko voli konje.... Jedna moja autorska fotografija... 1
Recommended Posts