B@K@ Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 Valjda imamo svi čiji su preci živeli na teritoriji Ugarske. Poznanik je skoro polagao, vrlo ozbiljno se spremao i išao na časove, riba mu je Slovakinja i treba da emirgiraju u Slovačku, ali su ga oborili na polaganju. Naravno, ima pravo ponovo da izađe, ali to polaganje košta oko 100 e.
kuruz Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 podrška Slovacima kad neće da ostaju ovde, zadržavaj ih ovde
feyd Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 (edited) Lepo i korisno. Begaš odavle? Ili ti to samo u slučaju mobilizacije? pa moguce da cu i da odem, ali bice lakse kad idem u nemacku, sto je srazmerno cesto zbog posla (budem tamo nedelju-dve svakih par meseci). sad mogu i da gledam ponude ozbiljnije, posto nije da ih nema, a sa EU pasosem ne treba dodatna papirologija... nemacki C1 vec imam polozen, ENG, pa da vidimo ko ce vise da plati haha. Edited May 9, 2018 by feyd
Demon Seed Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 Tako mlada, a već Madjarica. Evo da vezbate malo (hint: finski je )
feyd Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 i ja imam pravo na ungarski pasoš mene zabole, al bi burazeru mogao da treba, pa me zanima koliko detaljno ispituju poznavanje jezika pre nekoliko godina je to bila ladovina, ali sam čuo da su dosta pooštrili test kad sam ja podnosila zahtev, nije bilo testa za jezik uopste. zakazala sam termin, odnela sta je trebalo, referent pregledao, 10-ak minuta razgovarala sa konzulom, i to uglavnom oko toga cime se bavim, kako to da govorim madjarski bez akcenta, mama - tata ovaj-onaj i to je bilo sve. i for the record, u petak sam podnela zahtev za LK i pasos u Tompi, malopre stigla dva mejla da su oba dokumenta gotova i da mogu da ih preuzmem od sutra.
Kumodraski Vo Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Jel mozete opet da okacite sliku djusa sa kosom nmg nadjem.. 1
miter Posted May 15, 2018 Report Posted May 15, 2018 Šta je sa vučicom, jesu je uhvatili jurili i uvatili, jel ukrštena rasa sa nekim kerom il je prava vučina košta 30 ooo evara, ma daj, ni za pomije nije kakva sad peticija, kome da se vrati kakva sad životinjska prava šta 'oću udruženja
Antikristina Posted May 15, 2018 Report Posted May 15, 2018 Bilo bi dobro da skupimo neke krajišnike i nađemo je pa da jope idemo u vučarenje
Antikristina Posted May 15, 2018 Report Posted May 15, 2018 Neka vučica bleji u Mirijevu, ne znam uvatiše li je A ovo moje je stari srpski običaj iz našijeh vukojebina - uvatiš vuka, odereš, nosiš kroz selo i pevaš a meštani ti daju mesa ili šta imaju Krajiški trick or treat
soul wandering Posted May 15, 2018 Report Posted May 15, 2018 pa u zoo su je smestili valjda kako sam cula btw treba nam tema za najjadnije pesme ikad i one zbog kojih imate transfer blama muzika, tekst, spot, njih dvojica....sve tuga jesenja. bora stvarno dotakao dno zivota. 1
HUMAN Posted May 15, 2018 Report Posted May 15, 2018 btw treba nam tema za najjadnije pesme ikad i one zbog kojih imate transfer blama muzika, tekst, spot, Šta će ti to pored onog gilti pležra?
B@K@ Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 O jeb'o ih otac očinji, viđu komentare i pohvale ispod vidoja. Još kažu bolje i od Raste... Evo pravo sam se iznervir'o. Inače, gilti pležr je nešto drugo. Ovo je plejn gilti.
B@K@ Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 Koja je fora s ovim? Čujem samo jenej (i vučićupederu).
bradilko Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 ja čujem laurel (i vučićuderupe) haha, evo sad opet probao, i čujem yanny, i polako se morphuje u laurel. sad mogu oba da čujem. kul trip, šteta što nisam na nečemu...
Grobodan Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 btw treba nam tema za najjadnije pesme ikad i one zbog kojih imate transfer blama muzika, tekst, spot, njih dvojica....sve tuga jesenja. bora stvarno dotakao dno zivota. http://www.youtube.com/watch?v=xx6EckkuqxI Ovaj je iz Lo brt. Traka na nekom Corba sranju, sece se momak na to.
Demon Seed Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 ja čujem laurel (i vučićuderupe) haha, evo sad opet probao, i čujem yanny, i polako se morphuje u laurel. sad mogu oba da čujem. kul trip, šteta što nisam na nečemu... Jeamej Jeamej Mislim da laurel samo cuju oni koji misle da je jupa otvoj u zidu?
Antikristina Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 ko sa onom haljinom Cujem Jani i ne mogu Lorel sve i da se trudim
bradilko Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 mogu oba da se čuju. protip: prvo kreće yanny, pa bukvalno par milisekundi pa laurel
Berliner Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 Jeamej Jeamej Mislim da laurel samo cuju oni koji misle da je jupa otvoj u zidu? ubij se smrt svima 1 1
Recommended Posts