B@K@ Posted May 16, 2018 Report Posted May 16, 2018 a naročito njima đe je ovde L, oca mu očinjeg? kaže ovo: al' meni je ovde drugačije... a tamo je nagudrani jenej
Demon Seed Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 ubij se smrt svima izedeš mi samrtničku ejakulaciu a naročito njima đe je ovde L, oca mu očinjeg? kaže ovo: https://twitter.com/...675423554617344 al' meni je ovde drugačije... a tamo je nagudrani jenej To... n je malo sumnjivo,više liči na m... xD Drljnuli ga da bude i vako i nako a not quite ni jedno ni drugo pa da mozgić popuni kako mu je merak Ja čujem samo Laurel ,jel nas trolujete? Ne brt Ijao jedva čekam da naprave ovakav test za koliko dobro čujete muziku, pa da neki budemo više kvalifikovani da slušamo a neki manje Nego, je l' vas zanima reciklaža? Omiljena pojava na tem polju mi je kad grobljanska cvećara proda cveće pa plati Ciganja da ode da donese nazad u radnju pa sutra prodaju opet 1
Berliner Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 degeni! da im pokazes sliku jabuke I pitas ih KRUSKA ili jabuka? rekli bi juce sam video krusku a danas jabuku mada sad kad se koncentrisem vidim I jedno I drugo raspad pojma rasulo misli I sveopsta mentalna amebičnost 1 3
Demon Seed Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 ovo jbg Ljubi brt! Toe taj senzibilitet, zato se razumemo hahaha degeni! da im pokazes sliku jabuke I pitas ih KRUSKA ili jabuka? rekli bi juce sam video krusku a danas jabuku mada sad kad se koncentrisem vidim I jedno I drugo raspad pojma rasulo misli I sveopsta mentalna amebičnost Sto si ljut brt Mora da cujes lorel 1
obsessed by cruelty Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 aj za droge i da razume čovek al što ne droljama
Demon Seed Posted May 19, 2018 Report Posted May 19, 2018 That's crazy brt Toe drugacije od ovog proslog Ali je isto ako pitas Berlinera xexe
Zen Posted May 23, 2018 Report Posted May 23, 2018 neki smo koancno podneli zahtev za HUN pasos i LK. fala kurcu. A neke su nas odavno odjebali
miter Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 Dan mladosti ahahahaha kad se setim sletova, vežbaš u školi neke igre, neke zajebancije, a mene boleo kurac
Demon Seed Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 A ono deca u sletovima a on nije srao mesec dana...
Recommended Posts