Jump to content

Fear and Loathing in YUMETAL

Face Of Melinda

Recommended Posts

Pa jeste glupa stranica. 

Prvo su bile donekle duhovite, onda su postale socijalno angazivane u najgorem mogucem internet pro feministickom smislu, velicanje najglupljih musko zenskih stereotipa, prizemno TMI sprdanje na konto odliva i gadosti i curenja iz svih otvora, aljkavih zena koje briju noge samo za snosaj, i agitovanje na udomljavanje kerova, macaka, klosara, donacija za ovaj i onaj kurac uspt uzivljavajuci se u nekakvu izmisljenu ulogu internet zajednice sa nekakvim moralnim stanovistima nivoa babe u samishu, i gubljenja i ono malo smisla za humor usput.

Jadnost.

• Upvote 4

Ma... Ja sam hejter i realusta, svaka fb stranica sa necim "zenskim" u nazivu postane sranje, ako i nije bila u pocetku. 

Koga boli kurac dal se jebete u trudnoci, jeste li pozdrale tortu u pmsu ili imate cupave picke. 

A onda, mozda samo ja ne umem da "uzivam" u tim duhovitostima :)

• Upvote 3

20 hours ago, Antikristina said:

Ja vala ni za to :haha:

Ima nesmešnih postova, a ima i dobrih, između ostalog zavisi i od adminke, ali uglavnom su mi kul, većina toga mi ne smeta i mislim da baš ne forsiraju neke stereotipe :bigblue:

pocela si da otvaras teme za bm svirke, da ne brijes noge i kul su ti neka tamo zenska posla

kuda ide ovaj svet

• Downvote 1

gledam MTS, domaci spotovi

naravno nisu potpisani, neam tri blage koji su bendovi

neki domaci mjetal bend, pevac ridj, ima kratku kosu i bradu, plavusa na klavijaturama, basista kosijaner da se farba u crno, tu cini mi se i dva kosijanera na gitarama i bubnjar 

spot, oni sviraju u nekom prostoru ko u onim supama za praksu u Drapsinu, neka plavusa jakih listova se dize valjda iz mrtvih dok ovaj pakuje stvari u gepek, hoce da udavi pevaca, onda se on izgleda dize iz mrtvih i onako go do pojasa drlja u alatnici i od parceta metala opravi joj privezak za oko vrata na kom pise K

koji su ti?

Velemajstor za instrusive ads, sto kaze Amerikano.  E, tako se to radi - gledajte i učite od iskusnog marketinškog magnata.

Takav gajtan bi mogao biti od koristi posle diskretnog druženja s nekom raspalom kurvetinom tipa... Shona River.

U stvari,  njime bih zadavio Trlaju, nakon rasplamsalog analnog čina prepunog animalne strasti. Iskoristio bih priliku dok sumiramo utiske. Gotovo izvesno.

Edited by vudun
  • Like 2

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...