Havočka Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/288917/VIDEO-Studenti-razbili-prozor-SNS-prostorija-u-Novom-Sadu-snimili-su-sve-i-predali-se-policiji.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 15 hours ago, Sreta said: Hit me, beat me, be beneath me... Kick me, Kike me.., 9 hours ago, VoivodBG said: out their Očekivano Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Nema se vremena za gramatičke pravilonosti, SJW to the rescueeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Jel dozvoljeno biti misosrbyst? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 9 hours ago, Demon Seed said: Kick me, Kike me.., Očekivano Hit mi bit mi i binit mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 13 hours ago, Srbin Hamza said: Jel dozvoljeno biti misosrbyst? Kupujem stan u Olimpijskom naselju... Snajper već imam... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 Ajmo malo yumetal gas, izašao bratan Bagrem na Vesića betonjeru. I posve je civilizovano sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 15 hours ago, VoivodBG said: Ajmo malo yumetal gas, izašao bratan Bagrem na Vesića betonjeru. I posve je civilizovano sve. Daje legitimitet ljigavštini. A njemu je koristan idiot jer je bezopasan. Njih boli kurac za metro, peru pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 (edited) Isti taj Bagrem je čučao za sve nas odavde i sakupljao te potpise da bi se barem neki mali pomak uradio, ne postoji nikakva politička agenda, niti neke pare sa strane koje su ga poterale za to. Treba ponekada smanjiti internet heroj iz fotelje gas i biti čovek, i ne mora sva komunikacija da bude na osnovu histerije i psovanja i nasilja na koji smo navikli tokom decenija. A pare se svakako peru i praće se, čak i da dođe do promena za boljitak građanstva. Edited November 10, 2021 by VoivodBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 A ček, da vas pitam nešto... taj metro o kome se priča decenijama. Zar se neće urušiti ceo BG, ako krenu da rade tako nešto? Ja sam još nešto davno čuo, da su brda po BG-u bušna ko švajcarski sir, i da bi se potkopavanjem sve brzo urušilo. Urbani mit, ili može da bude istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Nije mit bratane, žive drekavci i ljudi gušteri u tim ispraznim brdima, a postavljanje temelja za metro će ih uznemiriti i poterati na površinu, pa će biti dar mar. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Jebe Glovo fejk ne vadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 A ček, da vas pitam nešto... taj metro o kome se priča decenijama. Zar se neće urušiti ceo BG, ako krenu da rade tako nešto? Ja sam još nešto davno čuo, da su brda po BG-u bušna ko švajcarski sir, i da bi se potkopavanjem sve brzo urušilo. Urbani mit, ili može da bude istina? Kako to da nisu shvatili kad su bili na vlasti, a svi su bili, 60 godina pričaju o metrou.Kad bi to o bušnim srpskim brdima bilo tačno, a oni pola veka i ćevap nisu tražili alternative - povešati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Može se napraviti dobar metro u Beogradu. Ali teško da to može da napravi ekipa kojoj malo jača kiša odnese dobar deo novog auto-puta, i koji počne da se raspada pre nego što kafane i pumpe pored počnu da rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Biće to Atomsko sklonište . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 U polutamnom srbstvuBez ijednog čavla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 10 hours ago, VoivodBG said: Nije mit bratane, žive drekavci i ljudi gušteri u tim ispraznim brdima, a postavljanje temelja za metro će ih uznemiriti i poterati na površinu, pa će biti dar mar. A sve će to predvoditi Slepi Tuljan iz laguma ispod Bigza, koji već duže vreme krizira za ekstazijem. Zapitajte se, pa da li mi stvarno možemo tražiti više ovom kosmosu, od Pokretne Kancelarije Gorana Vesića i predsednika koji prima pred kamerama treću dozu 66.6 sati nakon što je izjavio na Hepiju da se on nije vakcinisao i da je šokiran oduzimanjem sloboda ovom narodu. Je l' vi preduzimate odgovarajuće mentalne pripreme za predstojeće izbore? Bolje se sprem'te nego da rade recepti za ksalole posle, biće neugodno, biće poražavajuće, za svakoga ko se ne klanja Pokretnoj Kancelariji. Pokreni se ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Vučić je primio 6 fajzera iza kamera a tri kineza ispred kamera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 Pusite, drugovi! Pusite! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted November 13, 2021 Report Share Posted November 13, 2021 Vudinator nastupo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 13, 2021 Report Share Posted November 13, 2021 @Toki89sourcepls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted November 13, 2021 Report Share Posted November 13, 2021 Simply the best, better than all the rest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 13, 2021 Report Share Posted November 13, 2021 Sofia URIsta hahahaha Brass Against is a collective group of musicians who share the goal of creating music to inspire social and personal change. Ne sme niko da canceluje ovo Sad vidim da su se izvinili... Znaci nije to ta drustveno angazovana poruka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts