Jump to content

Recommended Posts

Posted

When Alex boards a red-eye flight from New York to Los Angeles, he expects nothing more than another boring business trip. Little does Alex know that the plane itself will soon lead him on a life changing journey of erotic, gay passion.

:haha:

Posted

Sto bi nas realno boleo kurac da se izmesamo sa ovim imigrantima.Mislim skroz ono rasno da se ne prepoznaju vise ni oni ni mi.napravise se neki hibrid religija pravoslavlja i islama uvede se teritorijalna odbrana i svi kljove ili rogove da ugradimo..jebali bi hrvatima posle majku..i siptarima..

• Upvote 4
Posted

Sto bi nas realno boleo kurac da se izmesamo sa ovim imigrantima.Mislim skroz ono rasno da se ne prepoznaju vise ni oni ni mi.napravise se neki hibrid religija pravoslavlja i islama uvede se teritorijalna odbrana i svi kljove ili rogove da ugradimo..jebali bi hrvatima posle majku..i siptarima..

necu da budem crnac

ocu da budem beo kao smrt neizbezna

Posted

Ma koga jebe..namerno.i onako nas ta Evropa nikada nije volela..Promena brate i to radikalna..Pa zamislite tu vojnu paradu..Ide odred bombasa samoubica "El Krstas"..

Posted

:haha:

pazi ko zna sta ovaj ekumenizam donosi..mozda ce se pravoslavne i islamske zajednice koje ne budu htele da se unijate da organizuju neku saradnju radi lakse odbrane od ujedinjene crkve.

Posted

koje sranje. nadam se da me neće snaći ista sudbina. trudim se da ne povezujem fb nalog sa drugim nalozima na netu i koristim posebnu mail adresu samo za fb, tako da se nadam da će im to otežati posao.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...