Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Kvalitetna ti kutikula, malaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Talvi, doktore zaključavaj ceo podforum, ovo je već nepodnošljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Sta te muci Kuki, nece ni Jelka da te doda na fejsu, a? nisam njoj slao samo MILF žene 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 PIČKO DAJ LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Meni je zimi bilo još i najlepše, iako nema mnogo mrdanja pre 12 i posle 4, jedino je bedak što je većina svega zatvoreno za posetioce Ali da je ubitačno hladno, jeste U kasnu jesen/ranu zimu je najlepsi,kao iz neke bajke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 nisam njoj slao samo MILF žene i samo carski rez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Nemojte samo početi priču o porođaju, molim vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Uh... brisem post, ti ovo ne treba da citas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Ok, necu uletati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Bat for d rekord, protiv sam cutanja i ucutkivanja. Ne bih da se snajka traumira ali bih joj savetovala da se debelo informise u narednim mesecima a ako te ista interesuje, javi se ja sam bez dlake na jeziku, ne ulepsavam i nisam u fazonu da je zena losa majka ako ne istrpi stoicki, niti da trrba da se izujes pre nego sto udjes kod doktora. No offense to Doktrorka, ima i u vasoj profesiji ok ljudi. Mozes sebe da postedis nekih muka i bolova ako se dobro informises. Ja nisam. Kajala sam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Nikad nisam volela kad žene počnu priču o porođaju. A kad čekam kod lekara uvek se nađe neka koja opisuje u detalje i mal' nije umrla, i priču završi kako je to najlepši dan u njenom životu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Ka' će, Snajka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 @Macka Ma nisam ja u fazonu da ne treba da se priča, ali ne želim da mi baš u svka žena na svetu priča o tome. I onda kad ne pitam. Ka' će, Snajka? Na po' puta smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Razumem te...ja jesam u fazonu da mi svaka prica o tome, pogotovo sto cesce cujem "hajde necemo o tome..." od prica, a i ako su price u pitanju, retko su zaista osvescene. Najvise mi smeta stav "ziva sam, zdrava sam, imam dete samo to je bitno" jer ponistava samo iskustvo... Iz nasih porodilista izlaze mahom zene sa traumom, ja prva. Ako cemo cutati kao prvo nista se nece promeniti a kao drugo necemo to iskustvo nikad integrisati. Ps i ta potreba da se doda kako je to najlepsi dan u zivotu, to je u glavnom griza savesti, kao da manje volis dete ili nisi dobra majka ako kazes da ti to iskutvo nije bilo najlepse u zivotu. Edited July 28, 2015 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 i onda kažu da jumu treba više žena... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Tražili ste, čitajte. @Macka Meni su se neke priče smucile jer sam radila sa gomilom raznih žena, nikad nisam čula ništa iole pametno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Samo se dobro informisi i ne daj im da te ucutkuju i odjebavaju u porodilistu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Ps i ta potreba da se doda kako je to najlepsi dan u zivotu, to je u glavnom griza savesti, kao da manje volis dete ili nisi dobra majka ako kazes da ti to iskutvo nije bilo najlepse u zivotu. Zatucanost. Pre 6 godina se drugarica porodila, prva od onih bliskih, od nje sam sve čula onako kako zapravo jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 pazi, nije da su price o tome ko je sta jeo, tovar zvezda/partizan, svi me muvaju a nejebac sam, stub sam bla bla bla bla zanimljivije od ovog, to citamo vec godinama nazad napred zene, pisite, ko ih jebe 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Evo baš sam se zabrinula što nekome smeta šta pišem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Za mesec dana mi stiže sestrić i sestra se istripovala, isto su zabranjene priče Pritom joj je to drugo dete, s prvim je bila max opuštena, ničeg se nije bojala i fenomenalno je prošla Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Ajde pisite o milfacama, kavas molim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 fenomenalno je prošla dakle sin 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts