bo88gdan Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Poz za zemljake, poz za gazda Stra'inju, poz i za Padinjak...jbg, daleko e Beograd, jos daljeie jutroooo CIMAJ KAD SI OVDE LAZAREVCU RODNI GRADE SRECE TUGE PA I NADE...
Antikristina Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 okle mački krila krv ti jebem 1
bo88gdan Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 okle mački krila krv ti jebem secam se toga pujo sotka
Мајор Гашпар Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Теша радио интервју са Кристијаном. Јебем ти живот, тек сад видим.
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Daj link, ne pravi nam zazubice
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 čovek koji se obračunovao sa kriminalcima ali nikada nije udario na slabijeg od sebe Jebote gde mi živimo :haha: BALKAN INFO - Zvanični kanal +Vimti Gasta Možete kontaktirati gospodina Golubovića da proverite da li govori 7 jezika. Uostalom više puta je pomenuo to u različitim emisijama. :haha:
Мајор Гашпар Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Али реци какав је увод Теша направио. Кристијан се занесе, па крене да псује, а онда се извињава, а Теша:"Ма, ништа, нема везе."
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 A brate nisam video to psovanje, nisam toliko gledao, počne mozak da me svrbi A ovo mašenje Italije i Legija stranaca znam iz ranijih emisija, ne mogu opet xD Slušam trenutno zvižduke Maxu Biaggiu, i lepo mi je, što kaže Trajče
Мајор Гашпар Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Горан Вуковић, јајара и џепарош из Сарајевске кога је тукао тада напредни билдер Аџим.
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Kultura izražavanja uvek na adekvatnom nivou Za neke đilkoše iz Sarajevske sam slušao od nekog dede koji bleji po klupicama u Kumodražu, dosadno mu pa me navata da mi priča o poznatim šmekerima i dripcima 70ih i njihovim sukobima sa policijom Blejali on i još jedan deda, ja prolazio i 'ladno vidim kako im je prišla pitoma vrana da ih kljuca i da im traži da je hrane, nikad nisam video tako da se smuca okolo ptičurina kojoj nije problem da iskulira sa ljudima. I taj drugi deda pokušao da je uhvati, stiso je, ona počela da krešti i pobegla... I ja se spuštam niz ulicu s tim dedom, i kažem mu kako je bezveze što je ovaj skočio na vranu da je hvata, a on mi odgovara: ''Ma pusti ga, on je pandur...'' 1
Berliner Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Али реци какав је увод Теша направио. Кристијан се занесе, па крене да псује, а онда се извињава, а Теша:"Ма, ништа, нема везе." kvalitetan intervju. tesa dosta profesionalan za nase standarde.
Machka Naopachka Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Terajte se u kurac opet neko zapeva neke narodnjake u kraju 1
KazimKazim Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Kao na strazi, cuvau noc od budnih, oni su samo edni od sinova bludnih...bra'o za bracale 4
bo88gdan Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 I mene to strasno iritira kad zaurlavaju na proslavama vikendom u prigradskim-seoskim naseljima jos se slavi oldschool pod satrom jedino uzivam ako ide gara za to se zivi http://www.youtube.com/watch?v=312F80b7phY
Machka Naopachka Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Ma to neka kafancina na raskrsnici preko puta kontejnera, neki montazni objekat zapuseno unutra ne vidi se do sanka kroz prozor a zove se kad ti dodjem nesreco (ozbiljno). I onda munu narodnjake do daske unutra i likovi iz kraja sede onako smoreno gledaju u casu i lancano puse. Provod.
Мајор Гашпар Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Лица им без боје, спокој им у души, а сваки цигару пуши. 1
PajatheTrut Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Није ми јасно зашто се избегавају Бајине песме на весељима.
bo88gdan Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Није ми јасно зашто се избегавају Бајине песме на весељима. ocigledno nisi bio u Busijama za vreme seoske slave
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 kvalitetan intervju. tesa dosta profesionalan za nase standarde. Što vređaš čoveka?
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Teško je njega uvrediti Naši standardi su pojam otvoren za širok spektar interpretacija.
Lou Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Pa to, više govori o našim standardima nego Tešinom umeću.
Recommended Posts