Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poz za zemljake, poz za gazda Stra'inju, poz i za Padinjak...jbg, daleko e Beograd, jos daljeie jutroooo

CIMAJ KAD SI OVDE

LAZAREVCU RODNI GRADE

SRECE TUGE PA I NADE...

Posted

čovek koji se obračunovao sa kriminalcima ali nikada nije udario na slabijeg od sebe

:haha:

Jebote gde mi živimo :haha: :haha:

BALKAN INFO - Zvanični kanal

+Vimti Gasta Možete kontaktirati gospodina Golubovića da proverite da li govori 7 jezika. Uostalom više puta je pomenuo to u različitim emisijama.

:haha: :haha: :haha:

Posted

A brate nisam video to psovanje, nisam toliko gledao, počne mozak da me svrbi :haha:

A ovo mašenje Italije i Legija stranaca znam iz ranijih emisija, ne mogu opet xD

Slušam trenutno zvižduke Maxu Biaggiu, i lepo mi je, što kaže Trajče :bigblue:

Posted

Kultura izražavanja uvek na adekvatnom nivou

Za neke đilkoše iz Sarajevske sam slušao od nekog dede koji bleji po klupicama u Kumodražu, dosadno mu pa me navata da mi priča o poznatim šmekerima i dripcima 70ih i njihovim sukobima sa policijom :haha:

Blejali on i još jedan deda, ja prolazio i 'ladno vidim kako im je prišla pitoma vrana da ih kljuca i da im traži da je hrane, nikad nisam video tako da se smuca okolo ptičurina kojoj nije problem da iskulira sa ljudima. :D

I taj drugi deda pokušao da je uhvati, stiso je, ona počela da krešti i pobegla... I ja se spuštam niz ulicu s tim dedom, i kažem mu kako je bezveze što je ovaj skočio na vranu da je hvata, a on mi odgovara: ''Ma pusti ga, on je pandur...'' :haha:

• Upvote 1
Posted

Али реци какав је увод Теша направио.

Кристијан се занесе, па крене да псује, а онда се извињава, а Теша:"Ма, ништа, нема везе." :haha:

kvalitetan intervju. tesa dosta profesionalan za nase standarde.

Posted

Ma to neka kafancina na raskrsnici preko puta kontejnera, neki montazni objekat zapuseno unutra ne vidi se do sanka kroz prozor a zove se kad ti dodjem nesreco (ozbiljno). I onda munu narodnjake do daske unutra i likovi iz kraja sede onako smoreno gledaju u casu i lancano puse. Provod.

Posted

Није ми јасно зашто се избегавају Бајине песме на весељима.

ocigledno nisi bio u Busijama za vreme seoske slave
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...