Antikristina Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Nije, ćera Sad je familija srećna jer je sin, ali ona ima velike muke sa svakakvim bolovima i mučninama jer je mali em jako krupan em nekako nezgodno okrenut Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 dakle na mamu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 pazi, nije da su price o tome ko je sta jeo, tovar zvezda/partizan, svi me muvaju a nejebac sam, stub sam bla bla bla bla zanimljivije od ovog, to citamo vec godinama nazad napred zene, pisite, ko ih jebe Fight the power! Smrt patrijarhatu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Kad kažem da hoću sina svi su u fazonu da nije bitno šta je. Bitno je, ja hoću sina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 cuti, evo kuruz se ukljucuje u temu, upisavanje od smeha u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Pre će biti na tetku, majka mu nije neka krupnjača Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 upade snajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Kad kažem da hoću sina svi su u fazonu da nije bitno šta je. Bitno je, ja hoću sina! da konačno imaš pravog muškarca Edited July 28, 2015 by Underkuruz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 tovar zvezda/partizan, stub sam bla bla bla bla klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Ja sam nekako mislila uvek da cu imati decaka. Vise neki osecaj kao, devojcica bi me iznenadila, eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 da konačno imaš pravog muškarca Bedne provokacije. Ja sam nekako mislila uvek da cu imati decaka. Vise neki osecaj kao, devojcica bi me iznenadila, eto Isto. Samo što ja još ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Meni prvi put dali prognozu na tripl testu... Znaci neka 15-16 nedelja? I bi zena u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Kad kažem da hoću sina svi su u fazonu da nije bitno šta je. Bitno je, ja hoću sina! Da ti pevaju "rodio se sin, mali gospodin" Idi bre zeno! Nek je zivo i zdravo, sta god da je, veruj mi A sto se porodjaja i svega toga tice, provela sam sedam dana u porodilistu na praksi... ej bila sam u operacionim salama, sto bi se reklo pipala i zivo i mrtvo, ali to su mi bili 7 najuzasnijih dana u zivotu. Cesto se nocu budim u znoju a u glavi odzvanja recenica "Okreni se na bok i guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraj!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Kaže moja baba 'nek je živo, zdravo i muško' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) O KO MAMINO SRCE TATINOOOOO PAMET BABINAAA SNA GAAA DEDINAAAAA KVLT Toplo preporučujem da napraviš dil da ti isti lekar vodi trudnoću i da te porađa, mada je u manjim gradovima manja frka (i $$$$) to srediti nego u Beogradu (bez zalaženja u stručnost i etiku lekara ovde i onde ) Edited July 28, 2015 by Demon Seed 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Da ti pevaju "rodio se sin, mali gospodin" Idi bre zeno! Nek je zivo i zdravo, sta god da je, veruj mi A sto se porodjaja i svega toga tice, provela sam sedam dana u porodilistu na praksi... ej bila sam u operacionim salama, sto bi se reklo pipala i zivo i mrtvo, ali to su mi bili 7 najuzasnijih dana u zivotu. Cesto se nocu budim u znoju a u glavi odzvanja recenica "Okreni se na bok i guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraj!!!!" A sta mislis gde je uzrok tog specificnog ponasanja medicinskog osoblja? Ucutkivanje, vikanje bez razloga, odbijanje da se daju odgovori, nemanje zivaca da se bave zenama u periodu posle porodjaja? Zasto razdvajaju bebe od majki i, da, jos jedno pitanje zasto smatraju da je ok da zasiju epiziotomiju pretesno? Ozbiljno me interesuju tvoje misljenje kao insajdera... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 What he said... znaci sve jedan lekar od pocetka do zavrsetka... A do tada uzivaj ortakinja koja je joga instruktor tokom cele trudnoce radila jogu, poboljsaces disanje... A kada dodje do tog momenat veruj mi u disanju je sve http://www.youtube.com/watch?v=B87FpWtkIKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Nemoguće je jer ne mogu da plaćam pregled svaki put sa divnom neredovnom platom u zemlji Srbiji. Doktor u Rumi mi vodi a porođaj je u SM. Ali svi odavde odu zadnja dva meseca kod lekara u SM privatno a on je načelnik odeljenja u bolnici. Mora da se kombinuje pošto je porodiliste u Rumi zatvoreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Simone, je l beše i tvoj klinja ima tri godine? Ovu moju malu sestrićku ubacili zlotvori iz vrtića sa starijim devojčicama u grupu, dete se traumira E nije ni čudo što svi oće sina kad žensko postane toliko zlobno već sa pet godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 A sta mislis gde je uzrok tog specificnog ponasanja medicinskog osoblja? Ucutkivanje, vikanje bez razloga, odbijanje da se daju odgovori, nemanje zivaca da se bave zenama u periodu posle porodjaja? Zasto razdvajaju bebe od majki i, da, jos jedno pitanje zasto smatraju da je ok da zasiju epiziotomiju pretesno? Ozbiljno me interesuju tvoje misljenje kao insajdera... Sta mislis zasto mi se smucilo u porodilistu? Empatija nula... Generalno, za sve je kriv sistem, onog momenta ako iskocis iz sistema, kolektiv ce te ubiti na ovaj ili onaj nacin. Znaci moras da se ponasas kao i ostali i kako je sistem predvideo a ako se tako ne ponasas onda moras da imas ledja jer ce te jebati. Zato stavis empatiju i sve to po strani i pokusas da budes covek koliko mozes da ne upadas u oci drugima. Nas zdravstveni sistem je bolestan i ne teraj me da pricam o tome. Sustina je da su stvari takve kakve su. To je stvar koja traje dan, stisnes zube i prebrodis kako znas i umes, a ako zelis tretman odes kod Ljubica u privatnu kliniku i za parice sve moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Koliko košta privatna klinika? Žalosno je, ali većina ne može to da priušti. Kad čujem kako večito seru "bela kuga ovo, bela kuga ono", povraća mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Simone, je l beše i tvoj klinja ima tri godine? Ovu moju malu sestrićku ubacili zlotvori iz vrtića sa starijim devojčicama u grupu, dete se traumira E nije ni čudo što svi oće sina kad žensko postane toliko zlobno već sa pet godina Aha Šta se bre traumira, pa koliko su starije te devojčice, šta mu rade? I mojeg kombinuju sad sa drugim grupama jer ih (kao) ima manje i vaspitačice su po godišnjim odmorima, ali mislim da su sličnog uzrasta. A ovaj Mačkin post + оvo snajkino i dođe mi da dubijem random lekara, jebo im pas mater korumpiranu. I ovima koji su govna, i ovima koji mirno gledaju govna. Da izvine heroji i borci za pravdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Koliko košta privatna klinika? Žalosno je, ali većina ne može to da priušti. Kad čujem kako večito seru "bela kuga ovo, bela kuga ono", povraća mi se. Realna stvar je sledeca da prodjes sto jeftinije... Nadjes tog nekog ko ce da te porodi i prati trudnocu, tokom iste dovoljna su ti tri ultrazvuka za svaki trimestar a ostale testove moras ionako da odradis kod lekara opste prakse (double/triple). Tako da posetu privatniku svedes na tih par puta i da te ima u vidu za porodjaj. Ovo je kod normalne trudnoce. Tamo gde nesto iksrsne tu je druga stvar i o tome necemo ni da mislimo edit: ne znam koliko kosta porodjaj u privatnoj klinici ali poslednja neka cifra koju sam cula da nije ispod hiljadu evra... mozda su smanjili s obzirom da su klinike nikle kao pecurke a nekako do sada nisam upoznala nijednu osobu koja se tako porodila. Bolje te pare od privatne klinike usmeriti da se sakupe maticne celije iz pupcanika posle porodjaja jer se one mogu cuvati u bankama destinama godina i ako dete ili blizi clan porodice ima neki problem onda mogu te iste celije da iskoriste Edited July 28, 2015 by Face Of Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Devojčice po pet godina, ona tri, jedina je ona mala Guraju je i ne daju joj neke igračke, šta znam Al izgleda da je sad bolje jer je mala malo iždžikljala i pustila muda pa im vraća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts