Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma kakvi

ovu jednu sam jedva namolio da mi kupi pljeskavicu kad je išla do nekog, d'izvinieš, organa

druga u fazonu Beton hale

kakva kurčeva beton hala, mrzim ta mesta

itd

Posted

Da mi se vrati ability da postujem dubokoumne statuse. Vandalski pir po mom profilu nece doneti zeljene rezultate.

SAMO PLASE

MECKU RESETOM

Posted

Hvala. :)

Da znas da hocu. :haha: Ovi u socijalnom u Rumi su verovatno odlepili od mene, svaki put kad mi nesto ne stima ili kasni ja odem kod one sto obracunava plate. Sad bas neman toliko vremena, nazalost.

Posted

Isplate za bolovanje su mi kasnile, u vreme godisnjih dva meseca nisam nista dobila a posle toga je kasnilo jedan mesec. Bolovanje su mi zakljucili 6. novembra i zadnja uplata mi je bila negde oko 15. decembra od firme, to bi trebalo biti 65%. E sad ne znam kako se obracunava dalje jer sam od 06.11. na porodiljskom, a od tih para jos nista nisam videla.

Ova tema komotno moze na 'bem ti zivot, sudeci po onome sto citam po netu (Vulin i tako....).

Posted

Isplate za bolovanje su mi kasnile, u vreme godisnjih dva meseca nisam nista dobila a posle toga je kasnilo jedan mesec. Bolovanje su mi zakljucili 6. novembra i zadnja uplata mi je bila negde oko 15. decembra od firme, to bi trebalo biti 65%. E sad ne znam kako se obracunava dalje jer sam od 06.11. na porodiljskom, a od tih para jos nista nisam videla.

Ova tema komotno moze na 'bem ti zivot, sudeci po onome sto citam po netu (Vulin i tako....).

http://www.rfzo.rs/index.php/osiguranalica/pregled-naknada-zarade

ovo smo se isto izborili da stave na sajt :) tu mozes da vidis da li ti je i za koji mesec poslodavac podneo dokumentaciju

isplata ide valjda 30 dana al od dostavljanja KOMPLETNE dokumentacije fondu, i zato ti je verovatno kasnilo tada kad su bili odmori

za porodiljsko je skroz drugacije.

Posted

Nego ljubav :)

P. S.

Pozdrav za Nenada :bigblue:

:wub:

http://www.rfzo.rs/i...-naknada-zarade

ovo smo se isto izborili da stave na sajt :) tu mozes da vidis da li ti je i za koji mesec poslodavac podneo dokumentaciju

isplata ide valjda 30 dana al od dostavljanja KOMPLETNE dokumentacije fondu, i zato ti je verovatno kasnilo tada kad su bili odmori

za porodiljsko je skroz drugacije.

Hvala, pogledacu bas.

Posted

borba sa vetrenjacama, ali kad dobijem poruku u fazonu hvala vam, da vas nije bilo nikad ne bih ostvarila to i to onda ti srce bude puno :)

ovo je lepsi deo posla, vecina su bolestine koje zene dozivljavaju od svojih partnera, kao i deca

• Upvote 2
Posted

ja se stvarno divim vama koje to interesuje

jedna riba s kojom sam se najviše družio tokom studija je uvek želela da bude socijalni radnik

i sad će da radi na tome valjda, kad završi pravosudnu akademiju

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...