Antikristina Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Ja sam ciljala na to da očistim godinu, jer mi za jedino što tražim a da se rangira (dom) mnogo značajniji broj espb nego prosek Za master ponekad treba, ako je baš gužva na tom smeru što hoćeš Doktorske me ne zanimaju Bio je u prvoj godini u mojoj grupi lik koji je isponištavao sve živo i iz svega juri 10, pa sad obnavlja godinu Ako nastavi tako, završiće možda za petnaest godina
soul wandering Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 I ja sam cistila i prvu i drugu, u trecoj prenela 2 nas su sve vreme zavlacili sa pricom da ti za budzet treba cista godina, i onda kad se ti polomis, oni odluce u oktobru 2 da ipak mogu da se prenesu 2 ne znam dal je i sada tako
Antikristina Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Jbg, ko hoće visok prosek mora, desi se da zajebeš a uradiš dovoljno da položiš i šta onda Pritom, dobar deo profesora nije baš blagonaklon kad na usmenom kažu da nisu zadovoljni i da će izlaziti opet Meni je to skroz glupo al šta sad, kad vole nolajferi da se zajebavaju sa takvim glupostima neka ih Sw, i nama govore al svi znaju da nema od toga ništa Kod nas je najveća polemika oko upisa na sf, po zakonu treba 37 espb al kod nas možeš 36 ili 38 da imaš, pa tu ovi što im jedan fali kmeče svake godine
Zen Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 a kako kad prenosite, na skolarinu doplacujete i sve espb koje prenosite?
Antikristina Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Kod mene se ne plaća ako imaš potpis da si ga odslušala (tu nekad traže neki uslov, a nekad samo navataš profu da se potpiše) 12bodova može da se prenese i da se ne plaća
Zen Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 zanimljivo do zsada sam se susrela samo sa - nisi polozio, plati prekos kolarine za to sto bnisi jer si ocigledno retard pa ti treba dva puta da slusas sistem zato je ciscenje godine a must (jer je ovde otprilike 20k po ispitu ako moras da gas preneses)
Antikristina Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Pa ako ne uzmeš potpis jbg nije malo, 1100 po espb Što će reći, ako ne uradim sklopni crtež i sve proračune za glupi projekat za dve nedelje baciću 6600 bem mi život
kuruz Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 pre dve godine pređem ulicu na crveno, presuda stigne pre dva meseca napišem žalbu, potpišem svoje iz kancelarije, stigne danas da je obustavljen postupak zbog zastarelosti 45.000 u džep na ime troškova haha 1
oʞɾoƃ Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Meni stigle ni manje ni više nego TRI kazne za prekoračenje brzine, snimila me kamera u februaru 2015., dakle pre skoro godinu dana. Koja je poenta kazne ako ne da bude korektivna mera? Kad ja da popravim ponašanje u saobraćaju ako sad u međuvremenu mogu da mi stignu kazne iz marta, aprila, avgusta, novembra... Dok mi ne oduzmu dozvolu? Koja je poenta?
soul wandering Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 da iznova pravis prekrsaje i da ti uzimaju pare
kuruz Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 pazi sad prvo pošalješ telegram da ne možeš da dođeš pa onda nađeš nekog advokata ili pripravnika da ode da traži da kopira spise i traži rok za pisanu odbranu onda ide pisana odbrana pa kad stigne presuda, ide žalba gotovo sigurno će da zastari, uglavnom se izvuče taj rok i onda $$$ kad prođe rok (dve godine treba da prođu a da se ne donese pravnosnažna presuda) sem ako nisi već dobio odluke, a ne pozive u tom slučaju odmah žalbe, zato što nisi pozivan, zato što nisi saslušan itd btw kazne imaju kazneni i korektivni element 1 1
soul wandering Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 ili da das kuruzu da napise zalbu, potpise svoje iz kancelarije i odmah ti stigne da je obustavljen postupak zbog zastarelosti
kuruz Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 (edited) ubijamo kad su prekršaji u pitanju, sve zastareva imamo za jednog klijenta nekoliko predmeta gde je okrivljen za isto delo u desetak gradova, pa smo tražili spajanje, koje u to vreme nije bilo moguće zbog toga što je bila potrebna ista mesta nadležnost, ali je nakon podnošenja predloga, a pre donošenja odluke stupio na snagu novi ZKP koji to ne traži ja išao u prekršajni u Timočkoj koji radi sve te predmete po zamolnicama, silazila neka žena iz uprave da se prepire sa mnom, jer sam sudiju totalno zbunio kad je konačno doneta odluka, žalili smo se, iako je u pitanju rešenje protiv kojeg nema žalbe žalba nam je odbačena, ali smo na rešenje o odbačaju imali pravo žalbe uglavnom, sve je zastarelo, a iz suda se niko ne javlja već godinu dana, ne sme niko tamo da izvadi te predmete iz neke fioke, biće milion dinara troškova mnogo sam ponosan na taj slučaj Edited January 13, 2016 by Underkuruz
kuruz Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 sjajnih stvari ima jedan kolega bio na nekom suđenju, tražio kopiju zapisnika, a zapsničarka mu rekla da nema papira i da će mu poslati za nekoliko dana prošlo mesec dana, ništa onda gospodin poslao podnesak uz koji je priložio desetak praznih listova papira
Talvi Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 jedan drugar odavde, Torbica po nacionalnosti, dobio zastarelost tako što je tražio prevod dokumentacije na rumunski
kuruz Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 molim lepo negde dole, Tutin ili Sjenica, traže prevode na bošnjački sve stoji, nema stručnjaka za taj jezik haha
soul wandering Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 ali koji su ti tumaci lopovi pa to nema nigde
kuruz Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 mi uglavnom sve sami prevodimo, osim kad baš mora da ima pečat tumača al to je pakao, ceo dan ti ode na prevođenje
serblackbeard Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Kako se postaje tumač za bošnjački? To je bogovski posao. Donesu ti papir, dodaš poneko slovo j, udariš pečat, 50€. Hvala lepo doviđenja.
Recommended Posts