Grobodan Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Jeste palili prdeze? Kako ste se za masturbaciju snalazili, jel i tu bilo Bellum Omnium Contra Omnes?
kuruz Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Do Not Speak - kad prdneš toliko da niko ne sme ni da diše Idol - kad je neko majstor prdenja Unleash - kad tri sata čekaš u redu da predaš papire za studentski kredit, pa se uzdržavašuzdržavašuzdržavašuzdržavaš i onda konačno uspeš da dođeš do vecea When Humanity is Cancer - kad osetiš da je neko niže biće prdnulo u gradskom prevozu Screaming of the Unborn - prdež pre porađanja govneta Ice Blasting Storm Winds - sve je jasno When Fire Rains Down From The Sky, Mankind Will Reap As It Has Sown . kad prdneš sa terase ka ekipi koja stoji ispred menze
Demon Seed Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 When the lion devours both dragon and child...
kuruz Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Waiting for the Barbarians - kad kažeš ekipi da nisi gladan, pa čekaš da se vrate, a od nekoga u hodniku čuješ da je za ručak bio pasulj
Demon Seed Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 ne sme da bude tako nezan da mu jedan obican vetric smeta ! To sam ja hteo da napišem... Vidim ortaka kako maže labelo i dobijem poriv da ga tovarim što je metroseksualac, pa onda zastanem, pa ako ajde dobro, možda sam ja lud, vodi dečko računa o sebi, o usnama svojim... Pravom muškarcu je za negu usana dovoljno da ne vuče kad ostane samo flop. :* 1
Fapril ethereal Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 (edited) jebo Anatemu Anaal Nathrakh naslovi kad živite u studentskom domu, pa se skupite u nečijoj sobi da jedete onda jedan seče slaninu i luk, ostali igraju PES pa kad počnu jelo i prdež istovremeno i zar vam ne zacepi dupe od slanine? ja prdim od voca i povrca.. i jos gore, ucutkujem ljude da bi culi prdez.. i lako je davati imena prdezu po nekim nasilnim pesmama, aj ti daj ime po nekoj neznoj i romanticnoj.. Edited January 31, 2016 by Fapril ethereal 1
Zen Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 zene, volite li lekare i te druge uniformisane momke? tu ne racunam komunalne policajce. mojim zanimljivim pitanjima nikad kraja. uniforma kao turn off
Demon Seed Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 (edited) Što, nije teško, svi ti naslovi od Anatheme su stvoreni za to, glupa je ideja uopšte uvoditi neke nove bendove tu, viš da mora na silu. Hymn to a Gas Giant! ali komunalni policajci :haha: Al' što sam video par dobrih policajki (ne komunalnih!), ajme, još ako izlazi iz šapkice plava kika JAO MENE Edited January 31, 2016 by Demon Seed 1
soul wandering Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 uniforma kao turn off odela, ala nas kuruz?
Zen Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 I to mi je mnja. Nisam nikakav fetishar na tu temu.
Antikristina Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Odela volim kome lepo stoje Lekari me u neku ruku plaše A vojnici i murjaci su mi baš turn off
Zen Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 ako ce da cosplay-ira cuvara plaze, moze (al ne onog u zimskom periodu)
Machka Naopachka Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 odela, ala nas kuruz? Uniforme? Neeee... Odela? Zavisi kako mu stoji. Nije da me nesto lozi. Pre mi je cool kaput / somotski sako na farmerke. Ne full formal. Biznis kezjual
Јарослав Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 http://io9.gizmodo.com/5924011/these-cthulhu-lego-sets-will-drive-you-insane-with-little-plastic-bricks do want
johnnyzzz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 za dobar ulov bitan je i dobar mamac samo sam mislio da imaš drugu ciljnu grupu... pazi da se ne zađeš mnogo u pahomijevu teritoriju... 2
Antikristina Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 *lepa olovka je Ivan Filip 59, očajna sam sa brojevima xD sw, uzela sam ti dvije
soul wandering Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 e hvala, mogu preuzeti sutra ili sredu do nekih16 ili od subote neki dan
Recommended Posts