Demon Seed Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 PITAJ GA JE L' PRESLUŠO SLEDEĆI PUT KAD SE BUDETE SEXTINGOVALI
Kumodraski Vo Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Shtrah me da mu se nije svidelo. Sta cu onda ne znam ni sam..
Zen Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Tteba organizovati neke freestyle urbane varijante takmicenja Tipa trcanje za busem
Zen Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Toshiro Mifune je prestao da snima sa Kurosavom jer ga je ovaj terao da dve godien ne brije bradu koja je bila ofarbana u crveno zbog potreba filma Akahige, i ovaj mucen nije mogao nigde drugde da glumi pa je mal te ne bankrotirao i otkacio ga posle ovog filma ispade Kurosava ko gazda bosanac ajmo zicer
temper Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 http://9gag.com/gag/aMGORvG?ref=android.s.fb 1
Zen Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 tj sto ej u srce zasjekao sutra vec niej postojao
obsessed by cruelty Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Da iznesem frustracije i da ne pisem na svakoj temi ponaosob: Metalika je najveci bend ikad, hejteri totalno se kurca napusite, sto se mene tice moze remaster godisnje, imaju kredita i jebe im se Sto se zvezde i kosarke tice, jeste, sad ce Zeljko vam bude kriv sto mu se jebe za neku tamo zvezdu, smejurija. Cajevi su sranje Sto se krema za kozu tice, dajte nesto da mi se celenka ne znoji kad god na sunce izadjem, hvala 3 1
johnnyzzz Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 PRAVE KOZE NE MAŽU KREME!!! SAMO METAL NA PRAZAN STOMAK!!!
Antikristina Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 (edited) Ovo nije krema nego podloga za šminku, al radi posao (meni se čelenka i nos cakle i kad je zima ) http://www.aura.co.rs/proizvodi/ten/baza-za-smanjenje-vidljivosti-pora.html Drugarica koja ima isti problem maže penu za brijanje, ona baš fino sasuši Edited April 1, 2016 by Antikristina
obsessed by cruelty Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 :haha: Izbiva me spricer na besnilo Penu za brijanje nisam koristio od prvog srednje fazon, samo brada ponekad mashnica, probacu nekad.
Fapril ethereal Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 uuu pa tebi treba jedan temeljan brejnstorming sa Gojkom..
Antikristina Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Kaže cimerka da ovo kida, al' nisam probala jerbo sam seeroteenya: http://prodaja.zelena-apoteka.com/kupi/matirajuci-fluid-uravnotezujuca-hidratantna-krema-50ml-402256 1
temper Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Pre nego što ga namackate, treba da utvrdite čime se dečko umiva. Ako kaže: "vodom", mora sve ispočetka
Antikristina Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 I ja se umivam vodom Jedino onaj kozji sapun mi nije loš, ovo ostalo mi sranje, prvo izgledam ekstremno sasušeno, maltene se perutam, a posle pola sata se zamastim Al taj tip kože je strava za pozne godine, minimalno se izbora
oʞɾoƃ Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Jedino onaj kozji sapun mi nije loš, ovo ostalo mi sranje, prvo izgledam ekstremno sasušeno, maltene se perutam, a posle pola sata se zamastim kad ne pratiš sveti ritual 1) čistač (mleko/micelarna/gel/štagod) 2) tonik 3) krema za masnu kožu ima lice da ti bude k'o bebina guza
soul wandering Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Da da, moras ovako kako gojko kaze. 1 1
Antikristina Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Mislila sam na kojekakve gluposti za umivanje Micelarnu koristim, al to posle umivanja I to je umesto tonika, jebem li ga Kreme mi ne pomažu baš Koža mi jeste ko bebina guza, samo se brzo izmasti, al bože moj Rekla bih da uopšte nije stvar u mazalicama nego treba ishrana da se sredi al' to tek što me mrzi
Zen Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 meni na to kakva mi je koza lica najvise utice koliko sam kvalitetno naspavana i koliko vode pijem ono, tri dana se poremetim i malo spavam, sva sam masna al se regenerise posle spavanja kakao treba xD
Antikristina Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 meni ne pomaže, ovo je možda rešenje: 1
Recommended Posts