Jump to content

Recommended Posts

Posted

vi ste dosadni :P ravnica je nešto najbolje

nema krivina, zavoja, prevoja, uspona, padova, klisura, vrleti i goleti, samo uživanje

Posted

dajte onaj klip gde Čvarkov objašnjava kako u planinskim predelima dan traje sat vremena a kod nas 100 puta duže, tu je sva suština

Posted

dan >>>>>>>>>>>>>>> noć

ravnica >>>>>>>>>>>>> sve što ima i najmanju uzbrdicu

a tek naši putevi su divota - pravolinijska putanja od tačke A do tačke B, kakve krivine i sranja

Posted

ja čak i snimke koncerata više volim kad su dnevni :haha: zajebi me onog mraka, reflektora, ćoretanja da vidim šta se dešava, samo dan i lepota

Posted (edited)

Pustara je zakon, još ako greje sunce na plus 35C i nema vetra, milina, osećam se kao u filmu Dobar Loš Zao.

Planina je isto ok za pešačenje, planiram sledeće nedelje na fruškogorski maraton, samo svi su pekmezi pa neće na relacije duže od 30km.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

same krivinčuge, uzbrdice i nizbrdice ne smetaju, ali u tim krajevima se uvek prežderem i nalijem, pa usledi bljuvanje kad krenem nazad

neprijatno

• Downvote 1
Posted

mene voda saseče kao budalu, navikao sam na ovu našu žutu sa mirisom i ukusom, kad tamo pijem onu čistu ledaru sa izvora telo mi padne u šok

Posted

mene voda saseče kao budalu, navikao sam na ovu našu žutu sa mirisom i ukusom, kad tamo pijem onu čistu ledaru sa izvora telo mi padne u šok

Imamo li mi ista zajednicko.

A ipak se volimo.

Posted

i ja sam navikao na tu slatku i ukusnu, malo se osećam kao da pijem destilovanu kad naletim na izvorsku

ali radije pijem nju nego našu otrovnu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...