Night's Blood Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Ne depilira se, to su samo moje puste zelje. Ali on i nije nesto posebno dlakav, sreca moja.
Antikristina Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Imao mi bivši dlakava leđa (tj verovatno ima i dalje), nije mi ni to gadno Ne možete me pobediti
Zen Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 pff verovatno nisi ni biseksualka ova bre danasnja omladina nista ne zna
Antikristina Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Nisam probala, ne znam, nije me nijedna ženska dovoljno privukla
Antikristina Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 mozda nije dovoljno dlakava? :haha: Eee naprotiv, dlake kod žena ne podnosim Zato se i patim sa depilacijom svake dve-tri nedelje, sve joj jebem
Zen Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 budimo realni Dilan >>>>>>> Dejvid>>Stiv>>Brendon
Vlaja Buraz Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Јел' то зато што је Дилан алкос и прљава металика? http://www.youtube.com/watch?v=P0wVcjRQ67E 2
Antikristina Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 manite se djece iz serija iz serija se ložim samo na Rola i kao klinka na Kriksusa iz Spartaka, mada me serija brzo smorila dilane pjan si
Demon Seed Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Hahaha i meni palo na pamet DILANE PJAN SI
Sisus Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Meni kad je svastika trazila da depiliram intimnu regiju, skontao sam da tu nesto ne valja. Ja sam jednom nalakirao nokat na nozi.
Sreta Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Vodio sam se logikom da je Steve prcao Keli, mada kolko se secam i Dilan je.
Demon Seed Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Baš sam diskutovao juče o tome, depilacija intimne regije ima i funkcionalni značaj, al' opet, ne znam sad... Da li kozmetički saloni uopšte depiliraju mužjake? Jedna tetovirana kozmetičarka iz kraja nudila da me depilira, a druga napravila neku čudnu facu kad smo se zezali s njom na tu temu, bilo joj neugodno.
Antikristina Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Depiliraju, ja sa mojom depilatorkom istomišljenicom uvek ogovaram njene mušterije fudbalerčiće
Zen Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Dadada uglavnom su musterije fudbaleri, biciklisti i plivaci
Demon Seed Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Pa o intimnoj regiji i pričam, kakvi fudbalerčići. Jedino ako produže i tamo kad već hvataju zalet po nogama. A, pa to sam i napisao u prethodnom postu, zbunio me Antikristinin post gde misli na nogice fudbalerčića i Kazim što pominje opet intimnu regiju. Tako je Kazime, vrati ih na pravi put.
Antikristina Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Radi se i to, što ne, pa to češće i rade mužjaci i to podržavam Noge i prsa mi samo smetaju kad su bez dlaka
Demon Seed Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Ahaa, pa ako to podržavaš, kompletno tvoje pređašnje izlaganje prelazi u zonu irelevancie. Izgleda da to svaka žena podržava, majku mu, samo neće da insistiraju. 1
Recommended Posts