Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Ne znam na koga misliš, dvojicu sam naveo. Jednom je neko ovde uveo odličan rezon - ako muškarac ima dugu kosu, zamisli ga bez nje i reci da li ti je jednako privlačan. Isto važi za bradu.
Antikristina Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Momoa, on je meni tek malo manje jebozovan bez brade, tako da, nije da jedino bradat izgleda dobro
Machka Naopachka Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Ne znam na koga misliš, dvojicu sam naveo. Jednom je neko ovde uveo odličan rezon - ako muškarac ima dugu kosu, zamisli ga bez nje i reci da li ti je jednako privlačan. Isto važi za bradu. Zasto? Jel i vi devojke zamisljate celave i s brkovima? 1
Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Meni deluje kao sirovina tako, mada je onako očigledan lumbersexual fazon, šta ga znam, nit' tamo nit' ovamo. Činjenica je da će svi sa takvim crtama lica biti nakazni kao i Bajaga pod stare dane, akromegalija bolest najmilija. Zasto? Jel i vi devojke zamisljate celave i s brkovima? Druga stavka je besmislena, prva je česta misao, što da ne.
Antikristina Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Sad sam guglala, nisam čula za to da nemam usku vilicu pomislila bih da imam to
Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Ne bi' ja, ima ovde ljudi koji se u to razumeju. Kada si se poslednji put obrijao, mačko?
In The Flesh Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Samo kratim bradu jednom mjesecno, ali da je skroz obrijem... nemam pojma, ne pamtim. Godinama. 1
Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Ali znaš koji je osećaj kada pipaš nausnicu i bradu posle godina dlakavosti. Kao da ih ranije nisi imao.
Talvi Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 kod mene ovog leta potpuna izdaja brade, cela faca glatko izbrijana i to redovno se gulim, svakih nekoliko dana, ušlo mi u naviku skroz. deda je uvek govorio da se pravi gospodin brije svakog dana, krećem njegovim stopama polako izgleda
SkullKrusheR Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 moj deda isto. ja na svakih mesec-dva i to uglavnom mašinicom, retko do kraja.
Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Nije to izdaja brade, to je dedina pobeda! Ulete mi Skal, ništa nijesam osetio.
soul wandering Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 sve dede to govore moj je bio uvek obrijan,odelo,kosulja...apsolutno najpedantniji muskarac kog sam upoznala upropastismo temu
Machka Naopachka Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Meni deluje kao sirovina tako, mada je onako očigledan lumbersexual fazon, šta ga znam, nit' tamo nit' ovamo. Činjenica je da će svi sa takvim crtama lica biti nakazni kao i Bajaga pod stare dane, akromegalija bolest najmilija. Druga stavka je besmislena, prva je česta misao, što da ne. Nije besmisleno, bjutifikejsn al sto rece itf, ne.filozoforaj
Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Što reče ja Ne bi' ja, ima ovde ljudi koji se u to razumeju.
Face Of Melinda Posted August 4, 2015 Author Report Posted August 4, 2015 (edited) Ortakinja i ja gledale veceras Magic Mike-a Nikad gluplji film, ali ono druzenje, zajebavanje i glasno komentarisanje su skorz bili na mestu Lik se bavi striptizom da bi otvorio svoj ice-vream shop... pa jbte idealan muskarac! Ovome je glavni problem u filmu sto mu je polni organ predugacak... plus izveo scenu sa pesmom Edit: cekam da izadje scena njegovog striptiza sa muzikom u pozadini, ne znam kako sam sinoc zaboravila na ovaj vazan detalj Ovaj se razocarao u zivotu pa se vratio striptizu, mnogo devojcica u sali se uspalilo na ovog momka, meni je bljak, ali dobro igra Ovaj je sladak, ali moj gaydar mi govori da navija za drugi tim... Edited August 5, 2015 by Face Of Melinda
In The Flesh Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 A sto je fora sa vezivanjem kose? Tako je vise sexy?
Demon Seed Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Pa da, i množi mu se što više puta veže
Antikristina Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Meni nije , nego Maca voli manbun (a i dosta žena) Meni je ovaj ovako kvalitetan, baš me briga da l vezuje
Recommended Posts