Sreta Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Soul, gde sam ja u svoj toj prici i zasto ne zelis moje dodire?
Sreta Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Lep sam ko tvoj kurac... Mozes jos koji put da pogresis! NISAM ZADOVOLJAN 1 1
Face Of Melinda Posted September 25, 2015 Author Report Posted September 25, 2015 Ocigledno si nezadovoljen... Meni stvarno nije jasno kako je nekome Bejl privlacan, ja kad vidim ona njegova usta smuci mi se zivot. Oci. Ostalo je promenljiva kategorija Moze JD?
Antikristina Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 http://www.google.rs/search?q=jon+kortajarena&safe=off&client=ms-android-samsung&hl=en-GB&source=android-browser-suggest&v=141400000&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIqJL6lMuSyAIVBmdyCh1mFAVP
soul wandering Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 dzoni samo iz pozne klosarske faze, nikako ulickana rana faza
Night's Blood Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Nikad on nije bio nesto posebno ulickan.
Machka Naopachka Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Vis a meni je Dzoni meh. Valjda je prenaduvan a i lize se s Kustom ako se dobro secam pa mi nije seo. 1
VoivodBG Posted October 16, 2015 Report Posted October 16, 2015 ne gubi ni na harizmi, kada ga uhvate kako mlati hamburger.
Antikristina Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Listala onu pokojnu temu i prisetih se onog što se snima za Madonu, nađoh ga: https://www.google.rs/search?q=jon+kortajarena&hl=sr-RS&source=android-browser-suggest&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI9JOFzZLOyAIVBoksCh1h7gzJ Zanemariti blagi pederluk, mnoooogo lep momak
Face Of Melinda Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 :haha: Kris fino fino pogotovu kad srola rukave od kosulje do lakta Bas sam diskutovala sa ortakinjama kako frajeri izgledaju privlacnije kad imaju tako srolane rukave, sve smo se slozile oko toga /girl stuff/ A onda mi jutros drugarica iz Spanije posalje ovo https://instagram.com/menandcoffee/?hl=en Znaci zene ima sta da se probere
Face Of Melinda Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 Cuj fetis, ispade trend Cuti nije joj lako, ona sa svojih 185cm ne moze da nadje pristojno musko svoje visine u Spaniji, jer njihova prosecna visina je 180cm, tako da ako od nekoga saznajem ludosti to je od nje, posto je devojka u toku sa svim tim stvarima Btw ovog leta je dovela svog drugara iz bolnice muska med.sestra isti Dzoni Dep, ali joj je do ramena... i tako dispostujem temu,evo slike
Antikristina Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Valjda je 180 generalno prosečna muška visina, kapiram da je kod Španaca to još jadnije
Face Of Melinda Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 Ma pros.muska visina ti zavisi od regiona, genetike itd i imas standardizaciju za svaki narod. Spanci su generalno niski, pros.je oko 175cm, sto je i logicno jer su im i zene drugacijeg habitusa, nize i jace u kukovima pogotovu dole na jugu, a kad krenes ka severu, Barsa npr pros.je oko 185cm. I eto svaki put kad dodje, u fazonu je "muskarciiiii" Inace komentar njenih drugarica iz Spanije je da su nam momci 3x lepsi od Spanaca. Sto i nije daleko od istine, barem ono od Spanaca sto sam imala priliku da vidim.
Antikristina Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Zato Hercegovci i Crnogorci Šteta što su (ne svi, ali dobar deo) zadrti i retardirani 1
Face Of Melinda Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 Ma sto bi rekla ova ortakinja "Muskarciiiiii!" Daj neke slike, se zajebavamo, ovo je mnogo ozbiljno... Eto ja izvalih trend srolanih muskih rukava kako je to sekspilinije nego kad su nesrolani Udeli neki trend i mudrost, mislim da vreme manbun-ova i brada prolazi
Antikristina Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Brada nikad ne prolazi! A to za košulje je živa istina
Demon Seed Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 malo kasnim, ali Jare, treba biti pacijent da pomisliš na fudbalera kad neko kaže Bejl xD Kakvo tijelo ima u Psychou, sve mu jebem, i onda to skenja za Mašinistu, pa se vratio za Betmena u formu u roku od godinu dana, psiho. Mada mi se čini da od tad više ne izgleda tako dobro, nek kaže neka ženka ako je bolje promotrila... Mada, više verujem svom sudu nego ženama, čak i kad su muška tijela u pitanju
Antikristina Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Ja rekoh da je odličan u svakom filmu, pa i u Hustle-u nako debo Svaka mu čast na oscilacijama, al nije baš pametno
Recommended Posts