Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Cuj fetis, ispade trend :haha:

Cuti nije joj lako, ona sa svojih 185cm ne moze da nadje pristojno musko svoje visine u Spaniji, jer njihova prosecna visina je 180cm, tako da ako od nekoga saznajem ludosti to je od nje, posto je devojka u toku sa svim tim stvarima :haha:

Btw ovog leta je dovela svog drugara iz bolnice muska med.sestra isti Dzoni Dep, ali joj je do ramena... i tako :haha:

dispostujem temu,evo slike

rs_560x415-150413093826-1024.Age-Of-Adaline-Wet-Towel.jl.041315_copy.jpg

Posted

Ma pros.muska visina ti zavisi od regiona, genetike itd i imas standardizaciju za svaki narod. Spanci su generalno niski, pros.je oko 175cm, sto je i logicno jer su im i zene drugacijeg habitusa, nize i jace u kukovima pogotovu dole na jugu, a kad krenes ka severu, Barsa npr pros.je oko 185cm. I eto svaki put kad dodje, u fazonu je "muskarciiiii" :haha:

Inace komentar njenih drugarica iz Spanije je da su nam momci 3x lepsi od Spanaca. Sto i nije daleko od istine, barem ono od Spanaca sto sam imala priliku da vidim.

Posted

Ma sto bi rekla ova ortakinja "Muskarciiiiii!"

Daj neke slike, se zajebavamo, ovo je mnogo ozbiljno...

Eto ja izvalih trend srolanih muskih rukava kako je to sekspilinije nego kad su nesrolani :haha:

Udeli neki trend i mudrost, mislim da vreme manbun-ova i brada prolazi :bigblue:

Posted

malo kasnim, ali Jare, treba biti pacijent da pomisliš na fudbalera kad neko kaže Bejl xD

Kakvo tijelo ima u Psychou, sve mu jebem, i onda to skenja za Mašinistu, pa se vratio za Betmena u formu u roku od godinu dana, psiho. Mada mi se čini da od tad više ne izgleda tako dobro, nek kaže neka ženka ako je bolje promotrila... Mada, više verujem svom sudu nego ženama, čak i kad su muška tijela u pitanju :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...