Zen Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 ... razmisljam nesto ovih dana, gledajuci (pra)stare slike sa dugom kosom jedini pametan savet koji mogu nekome da udelim, glede imanja duge kose ako ti se smuci duga kosa i zelis da je drasticno skratis, pixie cut ili tako sta radikalno pre toga, dok jos imas dugu kosu, izivljavaj se na njoj, menjaj frizure, farbaj je, sve sto ti padne napamet bar da znas sta sve moze da ispadne jedina stvar zbog koje zalim je sto nisam imala dobrog frizera kad sam imala kosu do guz'ce, pa se "frizura" statojala od toga da je kosa secena ravno ili sa i bez shishki sto je u sustini jako jebeno dosadno da je neko tad umeo da mi napravi ovako nesto, verovatno se ne bih nikad oshishala lol al to shishanej u slojevima je postalo popularno tek kasnije .. koliko vredi dobar frizer, sunce ti poljubim... da, pustam opet kosu, dosadilo vise ovako jebiga btw trip down the memory lane http://www.buzzfeed....-90s#.nqYoARQ7R kontam da ej svako od nas 90ih imao bar jednu ovakvu drugaricu
Face Of Melinda Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 ^^^imala ja takvu druzbenicu u osnovnoj i srednjoj, kasni pubertetcini cuda, ne moz je prepoznas Ej ovo gore sam ja imala do pre pola godine, stepenasto sisanje uz feniranje pomocu sirokih cetki a ne viklera, prolazi kao casual a sa ukosnicom, rajfom, skorz prolaazi i za neki svecaniji dogadjaj. Sada sam u fazi oporavljanja krajeva kose, znaci nije sisasano ravno vec polu-krug pozadi sa blgim stepenim napred, ideja je da je koliko toliko iznivelisem pa da se opet igram sa odgovarajucom duzinom.
Machka Naopachka Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 Poenta je 'fenirano'. A i zavisi kakav je tip kose. Sve te frizure sa pinteresta traze 200% vise angazovanja nego sto sam ja licno spremna da ulozim Ja cu se peglam keratinom. Baj baj kovrdze.
Antikristina Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 E, i ja sam razmišljala o tome, javi gde si radila i kako je ispalo (naravno, daj slike )
Face Of Melinda Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 Aj sa srecom sa tim keratinom. Pa izbaci neku sliku da vidimo pre/posle
Zen Posted July 11, 2015 Author Report Posted July 11, 2015 Moja drugarica se kune u neki botoks za kosu, stvarno joj je kosa divna i svileno "tecna" posle toga
Machka Naopachka Posted July 11, 2015 Report Posted July 11, 2015 Ako je Olalplex, kacila sam na prosloj strani, to je neki eliksir besmrtnosti, povezuje disulfidne veze medj keratinom kose, dize iz mrtvih
Antikristina Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Ozbiljno razmišljam o tom keratinu, mada sad bi mi loše ispalo jer sam pola smeđa pola crna, pa se to više primeti kad je ravna kosa A i čekam Macu da vidim kako ispada
Fapril ethereal Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 (edited) haha ali tag za temu - dlake znaci mozemo generalno i o rutavim prsima,ledjima i guzicama da diskutujemo Edited July 24, 2015 by Fapril ethereal
Antikristina Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Rutava prsa mogu tamo sa bradama i brkovima
Talvi Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 haha ali tag za temu - dlake znaci mozemo generalno i o rutavim prsima,ledjima i guzicama da diskutujemo kakav si sa ramenima? ja što sam matoriji žbunje sve jače, i ne namerava da stane a i leđa se stidljivo pojačavaju
Face Of Melinda Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 A jel opadaju one sa glave? Posto je proporcija obrnuta... dok dlake na telu jacaju, dlake sa glave ne bas
Talvi Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 sastaće se čelo i teme jednog dana, tu nema sumnje ali za to me zabole, meni najlakša stvar obrijati glavu
Fapril ethereal Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 kakav si sa ramenima? ja što sam matoriji žbunje sve jače, i ne namerava da stane a i leđa se stidljivo pojačavaju ma ramena su ok.. brinu me grudi koje su maljave kao rascep na guzici koji me brine jer je maljav kao kosa na glavi 1
Machka Naopachka Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 (edited) Ozbiljno razmišljam o tom keratinu, mada sad bi mi loše ispalo jer sam pola smeđa pola crna, pa se to više primeti kad je ravna kosa A i čekam Macu da vidim kako ispada Ja planiram sama sebi da radim. Nacekaces se... Ovog meseca investiram u peglu a sledeceg u preparate, pa onda jos kad mi donesu iz Nemacke, pa da se sastavim sa vremenom i sama sa sobom da uzmem i uradim. Goldwell kersilk je dobar, pa ako nadjes salon koji radi s njima idi tamo. I trazi da peglaju na max 200-220 sepeni i da ne prolazi puno puta peglom, tipa 5x ja vise ne bih dala, jer nema potrebe, a daleko manje ces da ostetis kosu. Edited July 24, 2015 by Machka Naopachka
Machka Naopachka Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Pitanje za zene: Herbal Essences proizvodi u Beogradu, imal dje kupit?
Havočka Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Nema to kod nas već godinama Šta ti treba? Ona garnierova biljna kolekcija je dobra, jako liči na he, ja koristim njihov nar/pivo šampon i regenerator i onu crnu gliss kremu i baš sam srećna 1
soul wandering Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 <3 http://stylesweekly.com/wp-content/uploads/2014/07/Red-Ombre-Hair.jpg
tier_mfkr Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 (edited) kakav si sa ramenima? ja što sam matoriji žbunje sve jače, i ne namerava da stane a i leđa se stidljivo pojačavaju ma ramena su ok.. brinu me grudi koje su maljave kao rascep na guzici koji me brine jer je maljav kao kosa na glavi Slikali me na bazenu s ledja, 20 minuta sam pokusavao da provalim dal me slikali od napred ili od pozadi. Toliko o maljavosti. Edited July 27, 2015 by tier_mfkr
Machka Naopachka Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Nema to kod nas već godinama Šta ti treba? Ona garnierova biljna kolekcija je dobra, jako liči na he, ja koristim njihov nar/pivo šampon i regenerator i onu crnu gliss kremu i baš sam srećna Ne rise. Ja uzela u grckoj u supermarketu sasvim slucajno, neki crveni he i odusevim se... naci baaaas je dobaaaal. Bzvz. Ma garnier sam i ja koristila onaj narandzasti shea il.sta je vec i kao ok je. Ovaj he bii bolji, samo ja ocekivala sad udjemu tempo i kupim. Oces kulac.
Havočka Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Nema, to je bilo dok sam išla u osnovnu još Jebaga 1
Face Of Melinda Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Uzela ovaj da promenim malo... nije los
jelchica Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Braon balzam Dahlia mi je do sada najbolji od ovih supermarketskih što sam probala. Beli Syoss je tu iza njega
Recommended Posts