Antikristina Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Ne bih da dodatno mračim (podržavam šišanje uvek), ali ne mora to da znači Cenim da si imao manje od deset godina tad... meni je npr. tad bila skroz ravna kosa i kontala sam da će da se sravna kad je ošišam , al jbg, menja se sa godinama Letos sam je skratila tako da mi najduži deo bude do ramena a najkraći ne može da se veže u rep Ispala sam bukvalno pravi jewfro što kaže Majka, nikad kovrdžavija Meni kosa bila negde sličnog oblika ko tvoja, zato ti kažem
Hail Metal Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Ćela iz kontejnera, novi album Direktora. 2
vudun Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Frizura nekog tamo instagram petnaestogodišnjaka. A pošto se petnaestogodišnjakinje više ne mogu odvesti u krevet s frizurom iz 80-ih, jasno je da tu mora nešto radikalno da se menja. Trebalo bi imati razumevanja za Jaroslava.... sve dok ne nabasa na nekog ludog taticu. Onda neka ga tatica lema, ko ga jebe. 1 1
Face Of Melinda Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Podrska za Jareta! Kad smo kod kose, slazem se sa Kris skracujem i ja svoju na svaka 2-3 meseca po 5 centimetera taman se obnavlja... Eto i ja se ove nedelje pridruzujem Jaretu...
soul wandering Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 vecina zena to normalno shvata,pustite mene,ja sam poremecena
Face Of Melinda Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Sad cu trolujem teme Bowie-jem SW je derangeeeeeeed http://www.youtube.com/watch?v=RnROqy8NyaE
Zen Posted February 9, 2016 Author Report Posted February 9, 2016 ono avonovo ulje sa arganom ili kako se vec zove je bas fino za sve nas koji drzimo kosu vezanu xD
Face Of Melinda Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 (edited) ono avonovo ulje sa arganom ili kako se vec zove je bas fino za sve nas koji drzimo kosu vezanu xD Da da to pod obavezno koristim Jerbo mi je kosa na poslu uglavnom u pundji ili pletenici Edited February 9, 2016 by Face Of Melinda
Antikristina Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Dajte neko drugo dobro arganovo ulje, cure Ne da mi se jurit te avon sektašice
Јарослав Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 (edited) tek sada izvaljujem da može da bude da lik na slici mota spravu, tako da sam siguran da će mi odlično stajati Edited February 10, 2016 by Јарослав
Demon Seed Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Meni deluje da postuje na instagramu Sad cu trolujem teme Bowie-jem Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega! A možda i rola, bože moj sad me malo grize savest, mi drogoši i hipsteri moramo da se držimo zajedno, vidiš da svi hoće da nas unište! 1 1
Јарослав Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 razmišljao sam da tražim kvotu da ćeš se ti prvi javiti na moj post, ali kapirao sam da bi bila tipa 1.10 ja nisam drogoš, niti hipster, ne znam o čemu pričaš
Demon Seed Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Jebem te, taman sam zaboravio da moram da ti beležim stepen ozbiljnosti svaki put kad napišem nešto
Јарослав Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 blago tebi ako misliš da je potrebno beležiti mi stepen ozbiljnosti kada bilo ko napiše nešto
Demon Seed Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Ne no teško mene ako moram da ti beležim Čim si mi eksplicitno napisao da nisi drogoš, niti hipster, ta ozbiljnost me je zabrinula, da mi se ne uvrediš... To sam ja zarez tvoj prijatelj
Јарослав Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 teško tebe ako osećaš da moraš da mi beležiš baš eksplicitno i sa ozbiljnošću pišem u 4 izjutra na yumu zarez is not my friend!
Recommended Posts