Face Of Melinda Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Ovaj Syoss sam dugo koristila, ali samponi za kosu treba da se menjaju sa vremena na vreme, tako da ovaj preporucujem
Machka Naopachka Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Iskreno, sampon bilo koji providan koji nadjem. I ne trljati celu duzinu. Kad ocu da odmorim, Babylove sampon (bez sulfata). Inace, trazeci peglu naisla sam na neke jonizovane cetke. Nije skupa, kontam da uzmem da probam. Rivjuz su dobri, kao smanjuje stticki elektricitet, makes silky shiney i te fore.
jelchica Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 E da, jedno 10 godina perem kosu samo šamponom Glamur jabuka. Samo "obratim pažnju" na balzam, tj. kao isprobam ovaj i onaj iz prodavnice pa vidim koji mi ima smisla. Al nikad farbana...
Machka Naopachka Posted July 28, 2015 Report Posted July 28, 2015 A breza i kopriva? Jedino bitno, meni, je da ako ima silikona u pakovanju da ima i sulfata u samponu, i da se setim povremeno da je operem celu. Jbt kad ce plata sad me svrbi ona jonizovana cetka da je probam gedzet
soul wandering Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 ja u najskorije vreme radim ombre sa fotke koju sam kacila...odoh ja u plavuse haha
Face Of Melinda Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 ja u najskorije vreme radim ombre sa fotke koju sam kacila...odoh ja u plavuse haha Aj pa okaci sliku da uporedimo
soul wandering Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 zapravo bice to gore narandzasto i dalje,ali ja obozavam satirano i kontraste,i kapiram da ce mi super ici na zelene oci,a tako kazu i stricna lica
temper Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Ako, fale nam plavuše Ne fale sw, i ja sam htela takav ombre, ali sam u poslednjem momentu odustala jer bih možda izgledala kao
temper Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 mala, ne vileni, nego da idemo kod frizera ako si u pa
Face Of Melinda Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 zapravo bice to gore narandzasto i dalje,ali ja obozavam satirano i kontraste,i kapiram da ce mi super ici na zelene oci,a tako kazu i stricna lica Pitanje jedno... koliko se unisti kosa posle tog ombreta? ortakinja je posle toga kosu koja joj je bila do pola ledja skratila solidno da bi je oporavila i vratila se pramenovima
Antikristina Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Nemam zbog čega da idem, ne šišam je skoro A da se ofarba ne može (bez hidrogena, a očajna je i bez toga) Btw, gde se šišaš?
soul wandering Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 meni nece koristiti blans vec farbu pa ce biti ok...inace i obicni pramenovi uniste kosu jednako koliko ombre
kuruz Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 bio ja u PA danas Cigančići samo nasrću, ne može čovek piće da popije na miru
Antikristina Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Pa ništa ih nema više nego po Bgu, bem li ga, samo su naši malo ležerniji pa bleje po baštama
temper Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Kod Blondy (Ivane) u Florijanu. Moja mama je kod njene mame, pa sam nasledila frizerku. Ivana je bolja. Melinda, kosu uništi blajhanje. Kome treba blajhanje, naravno. Ombre je glupost ako planiraš boju koja je totalno drugačija od tvoje jer vremenom izgleda neuredno.
kuruz Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 četvoro za 20 minuta, kafić kod bioskopa (ako je tu bioskop, ona zelena ulica bez saobraćaja)
kuruz Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 (edited) što najgori? Edited July 30, 2015 by Underkuruz
Antikristina Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 A di je to? I jeri skupo? Ova moja bogme skupa, planiram da je odjebem za šišanje pa da se tamo samo feniram, jer sabija, bude mi ravna kosa pet dana Kafić do jaja, najjača topla čokolada ikad
temper Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 To ti je između autobuske stanice i bolnice. Ivana je super zato što ćuti i radi. Ne davi sa šminkom, modom, depilacijom, momcima i sličnim glupostima. Kapira kad joj jednom kažeš šta hoćeš. Meni za šišanje uzme 800 din, ne znam da li je to skupo. Kosa srednje dužine. Kafić je prometan i ima par likova koji devojkama plaćaju piće. Dosadni kao Cigani. Ne možeš da se opustiš i razgovaraš. Jebeš toplu čokoladu, sve ti presedne. Picerija Porto sada ima finu letnju baštu. Galerija je isto kul.
Antikristina Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 A jbg, moja je neka matorka i smara, al mi ne smeta nešto Za te što plaćaju ne znam (nažalost) Galerija je super, al mu verovatno nije bila baš usput, od ovog tu oko parka mu je sve tu negde isto, sem one bine u Bjanku i Hedonistu xD
Recommended Posts