Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iskreno, sampon bilo koji providan koji nadjem. I ne trljati celu duzinu.

Kad ocu da odmorim, Babylove sampon (bez sulfata).

Inace, trazeci peglu naisla sam na neke jonizovane cetke. Nije skupa, kontam da uzmem da probam. Rivjuz su dobri, kao smanjuje stticki elektricitet, makes silky shiney i te fore.

Posted

E da, jedno 10 godina perem kosu samo šamponom Glamur jabuka. Samo "obratim pažnju" na balzam, tj. kao isprobam ovaj i onaj iz prodavnice pa vidim koji mi ima smisla.

Al nikad farbana...

Posted

A breza i kopriva? :haha:

Jedino bitno, meni, je da ako ima silikona u pakovanju da ima i sulfata u samponu, i da se setim povremeno da je operem celu.

Jbt kad ce plata sad me svrbi ona jonizovana cetka da je probam :haha: gedzet

Posted

Ako, fale nam plavuše :D

Ne fale :bigblue:

sw, i ja sam htela takav ombre, ali sam u poslednjem momentu odustala jer bih možda izgledala kao

7594169468_be302828bd_o.jpg

Posted

zapravo bice to gore narandzasto i dalje,ali ja obozavam satirano i kontraste,i kapiram da ce mi super ici na zelene oci,a tako kazu i stricna lica

Pitanje jedno... koliko se unisti kosa posle tog ombreta? ortakinja je posle toga kosu koja joj je bila do pola ledja skratila solidno da bi je oporavila i vratila se pramenovima :da:

Posted

Kod Blondy (Ivane) u Florijanu. Moja mama je kod njene mame, pa sam nasledila frizerku. Ivana je bolja.

Melinda, kosu uništi blajhanje. Kome treba blajhanje, naravno. Ombre je glupost ako planiraš boju koja je totalno drugačija od tvoje jer vremenom izgleda neuredno.

Posted

A di je to? I jeri skupo?

Ova moja bogme skupa, planiram da je odjebem za šišanje pa da se tamo samo feniram, jer sabija, bude mi ravna kosa pet dana

Kafić do jaja, najjača topla čokolada ikad

Posted

To ti je između autobuske stanice i bolnice.

Ivana je super zato što ćuti i radi. Ne davi sa šminkom, modom, depilacijom, momcima i sličnim glupostima. Kapira kad joj jednom kažeš šta hoćeš. Meni za šišanje uzme 800 din, ne znam da li je to skupo. Kosa srednje dužine.

Kafić je prometan i ima par likova koji devojkama plaćaju piće. Dosadni kao Cigani. Ne možeš da se opustiš i razgovaraš. Jebeš toplu čokoladu, sve ti presedne. Picerija Porto sada ima finu letnju baštu. Galerija je isto kul.

Posted

A jbg, moja je neka matorka i smara, al mi ne smeta nešto

Za te što plaćaju ne znam (nažalost) :haha:

Galerija je super, al mu verovatno nije bila baš usput, od ovog tu oko parka mu je sve tu negde isto, sem one bine u Bjanku i Hedonistu xD

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...