Machka Naopachka Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 (edited) Kris, kako je to cesljas? Probaj leave in sprej loreal total repair 5, meni je dobar za rascesljavanje. I tangle teezer cetku ili macadamia brush koji imas kod nas. Ili cesalj sa velikim proredom. Nemoj da cupas budi nezna, to je mnogo bitno. Samo sam zaboravila da ti kazem, ja sam koristila shape intense+smooth medium, ali bih uzela oba intense sledeci put. Cisto reference radi Savetujem ti da nadjes ko radi Kerasilk jer kod nas jos uvek rade i sa formaldehidom sto je zabranjeno svuda... bolje nadji proveren preparat, bitno je Taman ces i ispratiti kako se meni kosa ponasa u narednim mesecima Ja da imam takve lokne ne bih nikad ispravljala. To mnogi kazu ali ja sam ubedjena da ne bi izdrzala 6 meseci. Neuporedivo je lakse za odrzavanje ravno. Kovedzava imam frizuru samo jedan dan. Cim vezem izgleda grozno. Ne moze da izgleda fino kao ravna u pletenici ili pundji nikada. Jednostavno sa mnogo manje truda izgleda glancnuto ovako. A i nosila sam je kovrdzavu bas dugo... Edited October 26, 2015 by Machka Naopachka
soul wandering Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 super da ti nije isusilo kosu to je najvaznije i za moj ukus lepsa ti je kosica sada ja volim talasasto vise nego lokne
Machka Naopachka Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Za sad nije. I opet jare stalkuje temu Javicu kako se drzi u narednim mesecima. Jbg to kovrdze il ravno to je stvar ukusa. Meni se vise svidja kako mi stoji ravna kosa. Svakom svoje...
soul wandering Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 (edited) mozda jare planira keratin a hoces ponavljati tretman da je skroz ispravis ili ostavljas ovako? ja ne bih dirala treba nam tema o noktima ( moj teren ) i onda smo i zvanicno ana.rs Edited October 26, 2015 by soul wandering
Machka Naopachka Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Znas kako, keratin je polu trajan tretman. Znaci vratice se malo tekstura, i kazu do 5 meseci traje, mada citam komentare i zene tvrde da se nikad ne vrate kovrdze potpuno. Sigurno cu ponavljati ali ne planiram cesce od 2x godisnje, jer ipak je ostecuje tretman, ako nista onda zbog peglanja. Plus, izrasce moja cupava kosa. Mozda cu morati i cesce, videcemo, zavisi od toga koliko ce se videti razlika izmedju tretirane i ove sto raste. Jbg da mi je ostalo za shishke sigurno bi pomoglo da samo njih sredim za par meseci, ali sta da se radi. Ja nokte nemam hahaha zao mi je nisam neki sagovornik tu, secem ih kad zasmetaju
soul wandering Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 ja imam duge nokte od sedmog razreda i nikad ih od tada nisam isekla skroz, mislim da bih se bez njih osecala kao da mi nedostaje pola prsta
kuruz Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 ja imam duge nokte od sedmog razreda i nikad ih od tada nisam isekla skroz, mislim da bih se bez njih osecala kao da mi nedostaje pola prsta žica za sudove ih ne uništava? 2
soul wandering Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 ne i nokti i šminka. može i objedinjeno. moze <3
Antikristina Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 (edited) Nemoj da cupas budi nezna http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/423/untitle.JPG Može tema za šminku, ja ću da smaram sa karminima <3 Edited October 26, 2015 by Antikristina
Machka Naopachka Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Noooo Podrzavam temu za sminku. A i bila je neka (minus corpse paint, secate se??)
Јарослав Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 http://mondo.rs/a846759/Magazin/Lifestyle/Vestacke-pundje-za-muskarce.html
Machka Naopachka Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Začešljajte kosu ka vrhu glave, sličnim pokretima kao da lakirate drveni sto za kafu Trololo
Face Of Melinda Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 @Jare...uzas Znaci garnierov sa uljem lavande mi indukovao perut, smor skroz, jer mi se miris bas dopao... syose vracam ti se, sve ide ka tome
soul wandering Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 ja vise do kraja zivota ne menjam sampon, ovaj sto sam vam preporucivala na temi mi preporodio kosu, lepsa je 5x bar
Antikristina Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Ti beše crveno-šarena? Stalno gledam Luanu, ne znam da l mi je lepša ona, kosa ili odeća https://instagram.com/luanna90/
soul wandering Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 (edited) e slicno, samo obrnuto, meni je gore svetlo narandzasto a krajevi tamni, a a ovo gore cu da izvlacim do plave to je plan, da bude kao vatra dakle ridja sam, nisam vise uopste crvena Edited November 15, 2015 by soul wandering
Face Of Melinda Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 ja vise do kraja zivota ne menjam sampon, ovaj sto sam vam preporucivala na temi mi preporodio kosu, lepsa je 5x bar Iz nekog mog iskustva a to su mi rekli i oni koji se bave kosom da svaka duza upotreba jednog istog sampona izaziva perut pa je savet da se promeni sa vremena na vreme... Imala slicno iskustvo?
soul wandering Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 ne,nikad nisam imala tih problema
Face Of Melinda Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Cool, onda se verovatno to odnosi na one sa osetljivijom kozom, sto je i logicno...
soul wandering Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 ovo sam uzela <3 i jos dve na ovaj fazon http://www.stradivarius.com/rs/accessories/headbands/elasticated-chain-headband-c1393013p6288506.html?categoryNav=1393013&colorId=300
Face Of Melinda Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Znam imam i super je Ej jel imas problem posle nekog vremena da krene da kliza... meni sad cesto sklizne sa glave...
soul wandering Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 ne kliza moras lepo da je stavis, da nadjes pravi polozaj i onda bude ok ali su divne, videla sam da ima i srebrna
Recommended Posts