Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 To je lako, ženama je potrebno samo tri vežbe, čučnjevi, kettlebell swing i sklekovi, to u superseriji od 15 ponavljanja, 35min ukupno, svaki drugi dan, lagani kardio između 2 1
soul wandering Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 ja radim cucnjeve i sklekove, i nekad tegove...i nekad dodam bajs za kardio a sta mi radi taj kettlebell swing?
Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Sve, guza, zadnja loža, butine, trbušnjaci, donja leđa i odličan kardio : 2
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Nešto se aktivirala SW na pomen ovog brijanja dela glave, garant je furala takvu frizuricu nekad. Ali ne mari, mozak bolje radi na nižim temperaturama!
soul wandering Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) zvuci kao vezba mog zivota. ali nemam ovo sranje kupicu. i koliko mi je dovoljno minuta da samo to radim? 5? Nešto se aktivirala SW na pomen ovog brijanja dela glave, garant je furala takvu frizuricu nekad. Ali ne mari, mozak bolje radi na nižim temperaturama! NIKAD Edited December 20, 2015 by soul wandering
Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) PA gledaj, to je teška vežba za kardio, ne verujem da odjednom možeš duže od minuta, recimo 10 serija, pauze 45 sekundi, dušu ćeš ispustiti dušo. Samo pazi, kad prvi put probaš nemoj preterivati, imaćeš gadnu upalu, za početak neki od 8kg kupiš. Edited December 20, 2015 by Hail Metal
temper Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 sad eto lenje devojke obriju sa strane glavu. nisam se češljala dva dana. brijanje ipak mora redovno. 2
soul wandering Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 8kg? ja ne mogu ni da podignem 8kg ima neka mala od 3kg?
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 nisam se češljala dva dana. brijanje ipak mora redovno. nikad brijanje, samo depilacija
Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 8kg? ja ne mogu ni da podignem 8kg ima neka mala od 3kg? Ima mislim 3 , 5 kg, ima raznih, i ima svugde da se kupi.
temper Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) aaa ne. brkove brijem svaki dan upade hail sa savetima Edited December 20, 2015 by temper
soul wandering Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 daj da krenem sa tim malim,m? dosta je to za pocetak hvala na savetima
Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 daj da krenem sa tim malim,m? dosta je to za pocetak hvala na savetima Ma naravno, nema na čemu
Machka Naopachka Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) Sta fali side cut je simpa. A hail da vam postavlja standarde, ne razumem Dodacu da sam videla pun kurac takvih frizura u Beogradu. Nego sw, objasni mi malo detaljnije kako umotas kosu preko noci, molim te. Ja sad s ravnom ucim od nule kako se koristi haha Eeee da zamalo da zaboravim. U cvrletu moze da se kupi kerasilk keratin za oko 360evra obe boce. Kad sam izasla setila sam se da nisam pitala posto je sealer ali dobro ajd nek je jos desetak hiljada. To je za desetak aplikacija znaci ako radis na 4 meseca tri ipo godine. Meni i duze jer cu na 6 meseci nadam se. Ne znam koliko je u nemackoj jer ne uspevam da nadjem ko ga valja. Ona radnja u kojoj sam kupila malu bocu za jednu aplikaciju nema tu veliku bocu u prodaji jbg. Edited December 20, 2015 by Machka Naopachka 1 1
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Dovoljno ako boli posle boli malo, ali nema da bocka 1
Sreta Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Jedan dan preskocim udvaranje, da ne pomisli ne daj boze da sam alkoholicar i sta se desi??? 2
soul wandering Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 e da macko...pa kao sto rekoh, podelis kosu na dva dela kao da ces da pletes 2 kikice, s tim da ih ne pletes, jel vec uvijas kosu u spiralu ( ne u 2 pundje nego da stoji pravo) i onda na kraju zakacis snalu s tim da, da se ne bi odmotalo, moras snalicom uhvatiti i deo odece i onda ti tako stoji uvrnuto pravo. ujutru kad skines to, ocesljas, i NE stavljas nikakav lak, sto je meni najbolja stvar od svega, jer kosa bude talasasta i lepa a pritom meka i neslapljena od laka meni 2 dana ne mrda. a imam kosu koja je skroz ravna i koju je tesko uviti a da se ne ispravi vec posle 2h
Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Sta fali side cut je simpa. A hail da vam postavlja standarde, ne razumem Nisu to moji standardi, to je moj ukus, možda grešim Dodacu da sam videla pun kurac takvih frizura u Beogradu. Eeee da zamalo da zaboravim. U cvrletu moze da se kupi kerasilk keratin za oko 360evra obe boce. Ajde daj slike, imaš beogradnoću i te sajtove, da vidim te silne frizure. 1
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 A Hejl od muke prešao sa Sporta na Kosu 2
Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Šta ćeš, sledeća godina će biti najgora što se toga tiče
Hail Metal Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 I te kako, i biće, s obzirom kako ide Partizanu, Liverpulu i Nadalu.
Machka Naopachka Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 e da macko...pa kao sto rekoh, podelis kosu na dva dela kao da ces da pletes 2 kikice, s tim da ih ne pletes, jel vec uvijas kosu u spiralu ( ne u 2 pundje nego da stoji pravo) i onda na kraju zakacis snalu s tim da, da se ne bi odmotalo, moras snalicom uhvatiti i deo odece i onda ti tako stoji uvrnuto pravo. ujutru kad skines to, ocesljas, i NE stavljas nikakav lak, sto je meni najbolja stvar od svega, jer kosa bude talasasta i lepa a pritom meka i neslapljena od laka meni 2 dana ne mrda. a imam kosu koja je skroz ravna i koju je tesko uviti a da se ne ispravi vec posle 2h Aaaa uhvatis i majcu! Pa ti si genije! hvala, probam nocas
Antikristina Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Žene, di da kupim samo difuzer za fen? Dobila sam jako dobar fen, čak i ja umem da se isfeniram, al mi ga majka uzela i izgubila to čudo... Probala da stavim neke sa drugih fenova al ne naleže nijedan Nije moguće da moram da kupim novi fensi fen
Recommended Posts