Sreta Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Iskusno. Posle treceg obavezno preci na zestoko.
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 moj profesor filozofije je pio 2 piva pa presece votkom i sve tako u krug
kuruz Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 bre Imaginose koliko si hvalio Gulden Draak, očekivao sam neki spektakl ono cvrc, ništa specijalno
Angelystor Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Nemaš pojma. Usput, preporuka za HumanFish porter.
truliandedzombileš! Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 odličan gulden draak delirium tremens - preporuka za sve koji vole klasičan belgijski ejl.
jelchica Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Carolus je odličan, samo kad bi bio "malo" jeftiniji... P.S. Passengers Pub u centru bg je digao cene ohoho a ni pre nije bio nešto povoljan... Što se mene tiče, završili smo
Sisus Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 bre Imaginose koliko si hvalio Gulden Draak, očekivao sam neki spektakl ono cvrc, ništa specijalno Tvoj ukus za pivo je krajnje irelevantan. 1
imaginos Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 bre Imaginose koliko si hvalio Gulden Draak, očekivao sam neki spektakl ono cvrc, ništa specijalno a jbg, stvar ukusa, meni je to fenomenalno pivo, od kad sam ga otkrio samo to narucujem (dok mi se ne smuci pa predjem na nesto drugo ).
kuruz Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 meni je Memminger taj fazon, uglavnom to pijem doduše, pio bih i Monchschof, ali to gotovo niko nema
VoivodBG Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 minakvu. shvatio sam da posle poveće intoksikacije zaječarcom i mimi mercedez koktelom, treba da se pročistim od svega.
imaginos Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 probacu taj meminger, jel crno ili svetlo? slabo volim svetlo pivo (osim uz rostilj, pecenje ili neku jaku hranu).
kuruz Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 (edited) postoje i jedno i drugo nego IDEA ispod Beograđanke dobila Monchshof! malopre vodih, ima i svetlo i tamno, 260 dinara košta Edited September 2, 2015 by Underkuruz
Маузер Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Sva piva su dobra dok ne probas Schneider tap5. Mamut medju pivima.
kuruz Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 ja ga pio pre nekoliko dana posle duže vremena mnjeh, dobro je, al opet ništa specijalno
obsessed by cruelty Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 spricer najbolja stvar ikad, jebes pivo u negotinu/selima okolo bukvalno ne moz naletis na lose vino, uzimam od komsije 120din/1l, bogovski btw ne kapiram ljude koji po svadbama, krstenjima itd piju pivo kad se setim da su na mojoj maturi svi pili pivo...
Antikristina Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Ja sad skoro na krštenju pila pivo, šta fali Bila neka sranje vina, a ostalo mi ne ide na ovu vrućinu Da apdejtujem spisak, probala neka švicarska: http://www.appenzellerbier.ch/fileadmin/_processed_/csm_Queoellfrisch_naturtrueb_bf_50cl_prod_e8b3a8ac86.png https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Feldschl%C3%B6sschen_Bier_aus_Flasche.jpg Dobra su (naročito to prvo), i jako su svetla Ja preferiram tamna, ali ova baš klize
Machka Naopachka Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ma daj ne seri To je kao cat people vs dog people 1 1
jelchica Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Dobro pivo mogu sigurno i lako da nabavim za pola sata iz mesta. Dobro vino... Hmmmmm
Hail Metal Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ma daj ne seri To je kao cat people vs dog people Ukusi su različiti, ne možeš nekom naturiti nešto što ne voliš, ali svakako je vino veličanstvenije piće, rekao bih istorijsko piće, dok se pivo vezuje za dlakave kobasičare iz Bavarske. Dobro pivo mogu sigurno i lako da nabavim za pola sata iz mesta. Dobro vino... Hmmmmm I šta si ovim htela reć? 2
Álvaro Recoba Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ja pivo povezujem s manastiri u Belgiju.
Sreta Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Pivo je sirotinjsko pice, vino su pili Kraljevicu Marko i Beg Kostadin, kao i mnoga druga svita, uleti vam kita. Potlaceni, hocete li pivo? Hocete hladno? 4 1
Recommended Posts