Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Gde kod Hrama, to mi je blizu, nađi na google street view pa podeli :D

Bonito je i meni ok, sada trenutno pijem neku nisam ni obratio pažnju na ime, kao da su izrendali plastiku, užas.

Edit: u stvari verovatno misliš na coffee dream

Edited by Oak
Posted

kod druga sam pila, objasnio mi je da je tu negde sa bocne strane al nikako da odem

ako hoces,mogu ga pitati opet

bas ima divnu aromu, videces :D nema onu kiselinu kao ostale kafe

e, kafic coffe & factory, sad mi javio, izguglaj adresu

Posted (edited)

I baš dobra cena za kafu iz fensi kafića

Ćem probam! Pijem nes, i kad treba da kupim običnu kafu za goste uvek se lomim šta sa rafa uzeti - sve su manje-više slične (pomije). Preporučili su mi Bonito i BarCaffe, nisu loše al' ono, ako može bolje...

Edited by jelchica
Posted (edited)

I baš dobra cena za kafu iz fensi kafića

Ćem probam! Pijem nes, i kad treba da kupim običnu kafu za goste uvek se lomim šta sa rafa uzeti - sve su manje-više slične (pomije). Preporučili su mi Bonito i BarCaffe, nisu loše al' ono, ako može bolje...

Coffee and factory, kvlitetna kafa uz dobru cenu :da:

Edited by Face Of Melinda
Posted

ja volim kafu ali sam totalni idiot za te razlike u ukusima između brendova, sve mi isto :haha:

više primetim razliku u odnosu na to kako je ko kuva, nego prema markama

Posted

Šta ti hipster, nemo sad da ih merimo :haha: Išla sam kod njih tako negde 2009/2010 kod hrama par puta, pila one fensi kafe-torte sa kokosom i čokoladom i sl., ali nisam imala pojma da imaju dobru mlevenu kafu.

U grčkoj sam probala do sada najbolju kafu u jednoj taverni. Išla sam da je nađem u "zdravoj hrani" kojoj je taj kafedžija nabavlja, međutim zbog grčke "sijeste" nikako da utrefim kad radi, pa ne kupih. Saćemo da vidimo da li ću da ispravim nepravdu ovom kafom :) Mlogo volem tursku kafu, ali trenutno dostupni kiseljaci me ne motivišu. Više ima vajde od ponekih vrlo lokalnih brendova po unutrašnjosti.

Posted (edited)

turska >>>nes

a to da, moji kuci imaju jedan "lokalni brend" i tamo svi samo to piju :) ne mogu objektivno da je ocenim jer godinama pijem pa sam navikla, ali mi je bolja i od C i pola ovih kafa iz maxija

Edited by soul wandering
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

12190839_1065593380141757_8955012212115011160_n.jpg?oh=5c983de5a612591977ccc083023a397e&oe=56D2AF10

High Bar u Sijetlu, pa ako se ikada zadesite.

Mogu zamislim Kuruza... a u pizdu materinu, kakva su ovo sranja... idemo na neko drugo mesto! :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...