Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Da li neko slucajno za tih bendova: Up John i To Obtain Love? Postavio sam slicnu pitanju kod grupa Punk iz Jugoslavije i jos niko nije odgovarao.

Source: 13Brat.

spacer.png

spacer.png

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

E dosta je fin ovaj novi Hot Water Music, moram da priznam da nisam baš previše upoznat sa njihovim radom, zvuče kao roditelji Boysetsfire, Rise Against i Thrice. Ima li neki specijalan album od njih?

Posted (edited)

pa ovaj album generalno vuče na ranije radove ali njihova diskografija je prilično bez greške, jedino zavisi šta preferiraš

vremenom su više izrastali u neki klasičan američki rock fazon, a ako uzmeš bilo koji od albuma recimo zaključno sa Never Ender biće sličnije ovom

Edited by Talvi
Posted
On 4/12/2022 at 11:56 AM, Talvi said:

pa ovaj album generalno vuče na ranije radove ali njihova diskografija je prilično bez greške, jedino zavisi šta preferiraš

vremenom su više izrastali u neki klasičan američki rock fazon, a ako uzmeš bilo koji od albuma recimo zaključno sa Never Ender biće sličnije ovom

Pa i ovo mi je klasičan američki (punk) rock fazon. Ja sam malo čudan tu, volim Thrice a prezirem Foo Fighters (kad kažeš američki rock pomislim na njih), volim Rise Against (malo stariji) a ništa mi ne znače Bad Religion ili Offspring i tako. 

Posted (edited)

pa svakako mislim da su od tih strana HWM bliži ovima koje gotiviš 😁 jedino su ti raniji radovi baš više u tom punk rock/emo/post štaveć stilu, a kasniji su malo "matori smo, bradati i daj da pevamo te nabod refrene"

Edited by Talvi
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Novi Greyhaven je jako dobar. Ko voli Underoath/Every time I die/Norma jean zvuk pomešan sa malo Good tiger akrobacija to je to. Evo hitić kačim mada nisu sve pesme na ovu foru, ima i dosta agresije

• Upvote 1
  • 2 weeks later...