:Erestun: Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Sta pikate od MP igara na steam-u? Ima li insurgenata ili Path Of Exile hardkorOvaca?
M-16 Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 POE sam igrao dok je još bio u beti, tako da nije trebao steam. Sad samo dotu.
:Erestun: Posted August 9, 2015 Author Report Posted August 9, 2015 CS:GO je tezak bullshit. Probaj Insurgency (u pocetku bio mod za CS, neuporedivo bolji fps) kad budes imao priliku. Oko 6$ je preko go2arene. Ne moras preko steama i sada. PoE je doziveo heavy overhaul nakon bete. Izbalansirali su ga, updateovan skill tree i netcode je izmenjen, tako da vise nema desync-a, mada veci party moze latencija da zajebava. Verovatno najbolja free2play igra trenutno.
PajatheTrut Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Samo Dotku igra Rudar ono sa tenkovima i aviJonima
Morphy Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 CS:GO je tezak bullshit. Kad si nubara i numeš. http://steamcommunity.com/id/morphymaniac/ 2k+ sati pozzzzz, GO je vr'
Zoidberg Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 (edited) Dobar je CS GO, Negev + Deagle + Zeus = unlimited fun. Edited August 9, 2015 by Zoidberg
:Erestun: Posted August 9, 2015 Author Report Posted August 9, 2015 Kad si nubara i numeš. http://steamcommunit...d/morphymaniac/ 2k+ sati pozzzzz, GO je vr' 1k sati unboxing oruzja, 1k menjanje skinova u roze hello kitty, ostalo je na gameplay dve mape, ajd' ne lozi se molim te. CS je umro nakon 1.6 3 2
Dead Man Walking Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Pre neki dan bio ovde u Finskoj neki turnir, prenosili CS GO na nacionalnoj televiziji uživo stream, finale protiv Poljske, finci ispušili.
Morphy Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 (edited) 1k sati unboxing oruzja, 1k menjanje skinova u roze hello kitty, ostalo je na gameplay dve mape, ajd' ne lozi se molim te. CS je umro nakon 1.6 Netačno. Činjenica je da nisi mogao vola da ubodeš posle 1.6 i izbrisao si igricu i sad tu serendaš nešto. 1.6 je mrtav, a GO je logičan nastavak i svakim update-om je bolji i bolji. Ostali su još hitbox-ovi da se reše, malo nešto zvuk i da ubace 128 tick servere (tim i još neke stvari) i ćao doviđenja. http://www.youtube.com/watch?v=ywV4oOhiFOM Edited August 10, 2015 by Morphy
:Erestun: Posted August 10, 2015 Author Report Posted August 10, 2015 (edited) "Ostali su jos hitbox-ovi da se rese" najbitnija stvar u fps igri, a ne radi kako treba. Smesan si. A jos mi je zanimljivije sto pravis zakljucke da li sam je i kako igrao. Savrseno se uklapas u profil CS smaraca i zelim ti jos 2k sati da izgubis u tom komadu govneta od igre. Bitno je da virtualni noz kosta 200$. Znas ono, kad svi izgustiraju Aztec i Dust2 i predju na nesto bolje/novije ostaju samo klinci i psihopate, pronadji se. Edited August 10, 2015 by :Erestun: 1
Morphy Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Aztec Ali Aztec. S kim sam ja našao da se raspravljam oko CS-a, vidi se da nikada nisi igrao na višem nivou od pub-a, pozz, idi igraj nešto što zahteva manje skilla, npr COD.
oʞɾoƃ Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Bitno je da virtualni noz kosta 200$. Ja sam prošle godine u ovo vreme izvukao dva noža u dva meseca, shvatio to kao znak sa nebesa da uložim wallet pare u nove igre i batalio CS:GO.
Runner Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Ljudi moji, igrajte Football (manager), a ne rat.
Recommended Posts