Demon Seed Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Kako bre nema teme, ja sam mislio da sam ja već otvorio nekom prilikom, biće da sam krenuo pa me mrzelo... Krankšvester (Sett & 3ki Stil) 7 hrs · Stižu nam mnogi remixi za "Tvoje Dupe Govori 100 Jezika" i hvala vam za to, ovaj je najnoviji... :haha: Quote
Talvi Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 videh to danas, kako ih bre nije sramota jebeno što se Švestera tiče, ja ne znam šta da ovde kažem a da nisam već 1000 puta govorio po forumu, bogovi Quote
El Karnisero Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 (edited) Буља иде горе, буља иде доле, у ла ла ла бум бум бири бам :haha: :haha: Александар Кнежевић Od kad hrvati koriste rec bulja? Sve vam je Srpsko bolje... Edited August 12, 2015 by El Karnisero 1 Quote
PajatheTrut Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 samo da javim da su unistili sinoc dva gospodina pre svega 1 Quote
KazimKazim Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Sinoc u busu 130 za Arapovac neki klinci pustali gaber preko mobitel aparata Toliko e monumentalan proekat, kad e i do tih kraeva dospeo Quote
obsessed by cruelty Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 brate klinci u negotinu sede u parku i repuju ceo gaber napamet, nisam verovao Quote
KazimKazim Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Negotin kapiram ima bar 2000 kuca...Arapovac ako ima 200, od toga edno 30% napusteno Prosek godina edno 50, poslednjih par godina po 2 dzaka se upisu u prvi razred (ako i toliko), idu u susedno selo u skolu Quote
Talvi Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 meni nedavno koleginica kaže "jao sestra mi ide u prvi srednje, da čuješ kakav užas slušaju" i pušta Gabera Quote
Demon Seed Posted June 3, 2018 Author Report Posted June 3, 2018 Ja kacam video koleginicu sa faxa jednu onako bahato stil, da cepa "kad bi tvooj tata znao kako bolesne stvari radim s toboum"... Odma sam se zaljubiskao Hihi sad vidim Paja bas te stihove turio na statusa Quote
PajatheTrut Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 pa ta muzika je za dva sloja ljudi pravljena za degenerike i za one koji kapiraju sustinu zapravo ne cudi me sto se klinci loze na to i shvataju ozbiljno posalji mi tu koleginicu dimone valjalo bi da je privedem na informativni razgovor u mojoj kancelariji u avt studiju mada guzva je sad posto mi je mala kancelarija a i ubacili su u nju neki server od 400+kg pa cemo morati da se stisnemo malo 2 1 Quote
PajatheTrut Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Omladina je gomila maloumnika tako da ko ih jebe nek crknu 3 Quote
Demon Seed Posted June 8, 2018 Author Report Posted June 8, 2018 @Paja: bar da sam je ja propustio kroz šake prvo, pa i da ti je pošaljem A rasna Crnogorka, sve puca dok se spušća niz stepenište do ulaza u zdanje koje je Farmaceutski Fakultet Univerziteta u Beogradu. Quote
PajatheTrut Posted June 9, 2018 Report Posted June 9, 2018 Mislim da bih se ja bolje snasao uz duzno postovanje, samo ti prosledi 2 Quote
Demon Seed Posted June 30, 2018 Author Report Posted June 30, 2018 A jes smece ovaj Gaber, ae strofa djene djene, volim drogu, volim zene, ali refren nularica brt :[ Muzika nit standardno njihovo, nit neki kao rejv, isprdelo se nesto tuc tuc prava instant cash grab letnja pesmica i cestitke gospodinima! Quote
KazimKazim Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 Ne...ne na Bekfles NEEEEE (ni slucaino)...ne na Bekfles NEEEEE NEEEE EUUUU (ne usudzui se) Quote
VoivodBG Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Quote BACK BY POPULAR DEMAND!!! Osječki hip hop bend ponovo u Shamrocku 11.4. četvrtak. Karte po ceni od 600 rsd u prodaji u Shamrocku. Broj karata je veoma ograničen, požurite po svoju kartu!!! Svirka počinje već u 22h, vrata se otvaraju u 20h. Rezervacije stolova nisu moguće za ovu svirku. Dođite ranije i zauzmite svoje mesto. Quote
soul wandering Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 au spota frida carapice pokidali Quote
Recommended Posts