Jump to content

Recommended Posts

Posted

i meni ovo kuruzovo delovalo skupo, ali nešto kontam, da naiđem na cipele ili tašnu koje mi se odmah dopadnu, takođe ne bih brojala do 5.

Posted

Kuruze, treba te turiti u gasnu, a ne advokatsku komoru. :D Da nosi na debele čarape, jebotebog?! :D Pa nije ti to zimska cipela, ili ne čekaš valjda da porasteš još? Za 14K ima da ti menjaju i zovu gospodinom i bez kartice AK.

Posted

Winter Trail Pack je naziv modela :D

zezam se, idem danas da menjam

kažu da nema 45 (ove su 45.5), pa ću da probam 44.5

ako ni to ne valja, moram neke druge, skenj

Posted

Jbg Kuruze, kupuje ga onaj ko ne moze da odvoji 14 000 za patike a ne moze ni da ide bos.

A najgore je to sto i nekvalitetno kosta puno.

ne kažem to, nego da prodaju gomile patika koje koštaju 8-9 hiljada, a koje su odvratne

Posted

Cene patika su postale nenormalne.

Kako gde. Pre mesec dana sam u Sloveniji kupio Salomon patike (GoreTex) za 73EUR. Iste te kod nas kostaju 14.500din.

Posted (edited)

Pa o nasoj usranoj zemlji pricam, sta ja imam sa Slovenijom?

samo hocu da kazem da se isplati traziti patike napolju, ako se ukaze prilika.

Edited by imaginos
Posted (edited)

Dajte neku preporuku za zimske cipele/cizme. Nasao sam neke ok u planeti za 10 soma, mada sam u fazonu ako mogu jeftinije da prodjem :D

Edited by Srlandand
Posted

Da se upišem na temu, uzeo danas ove:

2765144-p-MULTIVIEW.jpg

Nikad nešto nisam preferirao jednobojne, ali ove toliko udobne da me nešto bilo briga za boje.

Cena 6k, siši Kuruze.

• Upvote 1
Posted

V63107_w.jpg

Pala obnova danas. Nikada nisam bio ljubitelj Reeboka, uglavnom Nike i Addidas. Ali pošto su došla takva vremena da nema kalupa koji mi odgovara, i ovo će završiti posao. Udobne su.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...