PajatheTrut Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Па планирао сам пасивно да посматрам, ал јебига, ако већ изазиваш на френдли вајлент фан можда и размислим.
Antikristina Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Samo pasivno, ko mene cokulom ja njega lebom
bo88gdan Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Samo pasivno, ko mene cokulom ja njega lebom Dejan Cukic i spori ritam bend
Antikristina Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Minimiziraj Cukića Prestarila sam za šutke, zajebi
bo88gdan Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Minimiziraj Cukića Prestarila sam za šutke, zajebi :haha: 1
Kumodraski Vo Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Па планирао сам пасивно да посматрам, ал јебига, ако већ изазиваш на френдли вајлент фан можда и размислим. Iskreno nemam pojma kakvi su bendovi, al ako krljne rifcina brate staces drugo sem onog tvog come at me mravojeda stajl.. Jel dolazite sva trojica?
HeLLsarma Posted December 12, 2015 Report Posted December 12, 2015 Iskreno nemam pojma kakvi su bendovi, al ako krljne rifcina brate staces drugo sem onog tvog come at me mravojeda stajl.. Jel dolazite sva trojica? Ali ti kao covek da pridjes i da se upoznas sa nama, iz postovanja prema starijim kolegama.
PajatheTrut Posted December 12, 2015 Report Posted December 12, 2015 Iskreno nemam pojma kakvi su bendovi, al ako krljne rifcina brate staces drugo sem onog tvog come at me mravojeda stajl.. normalno
Antikristina Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 (edited) Fino je bilo, iako sam očekivala mnogo više ljudi Pozdrav svima <3 Edited December 13, 2015 by Antikristina 1 1
HeLLsarma Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Bilo je mocno ljudi, Redenik i Wolfs Hunger razbili, atmosfera je bila prvoklasna. Pozdrav za sestru Barosku i njene drugare, legendice su, odusevili se rakijom. Eto upoznao sam i Kumodraskog, ipak nije Luov fejk, ali nije ni jak u sutkama kao sto se predstavio, njegov ortak Nesa je ludji. :-D Dobra momcad, sad je Vo zgotivio svetu trojicu. Jaroslav je opet izdajnik metala, otisao na repetitor. 1
Antikristina Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Sve moja deca, dobra deca Jeste li videli Jarenceta? Ja pretpostavila da je otišao na Repetitor, možda je i hipstere izdao, niđe ga nije bilo 1
Kumodraski Vo Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 (edited) Dobra bila brlja dobra.. Odlicni bili bendovi ocekivao sam sranje iskreno, kolac pobedio.. Ma ja volim da ginem po sutkama Sarmo, a i uvek padne crowd surf, Nenada sam doveo da se izivi jer je zivotinja xD Gotivio sam ja vas i ranije, jedini lupam pluseve kad vas napadaju! Mora bre idemo na KKN sta kazete? Edited December 13, 2015 by Kumodraski Vogue
Јарослав Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Jeste li videli Jarenceta? Ja pretpostavila da je otišao na Repetitor, možda je i hipstere izdao, niđe ga nije bilo jašta ću pre da odem na prvoklasno šurenje, nego na trećerazredne metal fašiste
HeLLsarma Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 jašta ću pre da odem na prvoklasno šurenje, nego na trećerazredne metal fašiste Hahahaha, fasiste. Ja nisam nijednog nacistu video tamo, niko nije nista esktremisticki izjavljivao, samo true black thrash kvalitet. Koje surenje, queer festival sto se odrzava u Domu? Kumodraski, vidimo se na nekoj sledecoj. Bogami ima da se otkinemo na DTA i Obscuri kad bude bilo. :-D 3
bo88gdan Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 jašta ću pre da odem na prvoklasno šurenje, nego na trećerazredne metal fašiste Kenjas za medalju 3
PajatheTrut Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Redenik dobra momchad Kolac dobar blek metal, zvucalo je sve to ko kurac u sustini wolfs hunger su popravili ton pa se moglo i slusatimpre toga samo sustanje i basovi koji dominiraju ok koncert sve u svemu, vrlo dobri bendovi
Recommended Posts