Runner Posted October 22, 2015 Report Posted October 22, 2015 Subota, 7. novembar 2015. Sala Amerikana, DOB u 20h Karte u pretprodaji: 600 din (Eventim) Karte na dan festivala: 700 din Despot / Wolf's Hunger / Rune / Eshaton
Antikristina Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Na Despota? A WH u decembru za duplo manje para
bo88gdan Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Uuu jake pare i sad ko jebe despot smece 1
Spaskerock Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Podrzavam Hrast festival iz razloga sto nastupaju dobre grupe koje pevaju na svom jeziku heavy metal ... To je na zalost retkost kod nas i nasih bendova da se peva razgovetno na srpskom ,tako da dolazim sa drustvom na festival da podrzim ... 1
PajatheTrut Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 sranje sam si sebi odgovorio rodyo Uuu jake pare i sad za tebe koji imas kolubarinu platu !
Runner Posted November 7, 2015 Author Report Posted November 7, 2015 Sveslovenski Festival metal muzike - HRAST Subota, 7. novembar 2015. godine Dom omladine Beograda Sala Amerikana, od 20 h Sala Amerikana 20:00h DJ 20:30h Milan Vašalic, gajde i diple 20:45h Saša Trajković 21:00h Eshaton 22:00h Rune 22:55h Despot 00:05h Wolfshunger 01:00h DJ *Organizator zadržava pravo promene programa i satnice
bo88gdan Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 sam si sebi odgovorio rodyo za tebe koji imas kolubarinu platu ! za prvu repliku mrsh za drugu ja tu platu zaradim 2 1
bo88gdan Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Podrzavam Hrast festival iz razloga sto nastupaju dobre grupe koje pevaju na svom jeziku heavy metal ... To je na zalost retkost kod nas i nasih bendova da se peva razgovetno na srpskom ,tako da dolazim sa drustvom na festival da podrzim ... tako je brate podrzimo scenu 1
PajatheTrut Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 tako je brate podrzimo scenu koja scena pozerska ? 4
PajatheTrut Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 kakve veze imaju rune, despot i esxaton sa scenom ? sta ti tu nije jasno ?
Runner Posted November 8, 2015 Author Report Posted November 8, 2015 Dosli smo sinoc u Dom omladine nesto prije pola 10, prvi bend jos nije bio krenuo sa svirkom. Na bini je sjedio neki lik sa akustarom (vjerovatno je to Sasa Trajkovic) i pjevao glasno u fazonu pokojnog Luisa npr. Poslije njega je krenuo Eshaton, ali smo se nakon prve pjesme povukli u hol da se jos malo ispricamo i popijemo pivo. Ono sto sam mogao da cujem iz hola je da su im pjesme uglavnom u brzem power metal fazonu, sa dubokim vokalom. Rune su svirale druge i imale su najbolji prijem kod publike od tri sinocnja benda koja sam pogledao. Svirali su medjutim i najkrace, jer valjda nemaju puno autorskih stvari. Zvuk im je bio dosta los, bucan i mutan, iako sam se nalazio u blizini miksete. Sto se tice njihove muzike, meni nesto ne idu epski tekstovi o paganskim bogovima uz ostri punk/metal fazon na tragu Ritma nereda recimo. Despot je pogotovo imao trapav nastup. Pocelo je sa prekidanjem prve pjesme i sa ponavljanjem introa i svega ispocetka, jer se Aca nije nikako cuo na mikrofonu. Cak je i kasnije, u toku koncerta, njegov vokal bio poprilicno necujan. Zvuk im takodje nije bio najbolji, a kuriozitet je da su nastupali bez bas gitare. Brankovici na gitarama, bubnjar i neki lik na klavijaturama. Na jednoj pjesmi su imali gajdasa kao gosta na bini, ali vec je izlisno napominjati da se ni gajde nikako nisu cule. Odsvirali su nekoliko autorskih pjesama (Despot's Fate, Kraljevic i prosjak, Lilac Valley, With a Cross Upon My Heart, Tamo gde samuju vukovi...) izmedju kojih su ubacili Breaking the Law i Powerslave. Na kraju koncerta je publika trazila bis, pa su oni opet odsvirali Breaking the Law. Wolf's Hunger je svirao posljednji i na mene i prijatelja s kojim sam bio su ostavili najjaci utisak. Sve je bilo na svom mjestu, ubitacno dobra svirka, prakticno bez ikakvih mana. Bend veceri. Steta sto je njih gledalo najmanje ljudi, jer su dosta kasno poceli. Inace je u prime-time terminu festivala u publici bilo nekih 150-200 ljudi po mojoj slobodnoj procjeni, dovoljno da Amerikana djeluje solidno popunjena. 1
bo88gdan Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Dosli smo sinoc u Dom omladine nesto prije pola 10, prvi bend jos nije bio krenuo sa svirkom. Na bini je sjedio neki lik sa akustarom (vjerovatno je to Sasa Trajkovic) i pjevao glasno u fazonu pokojnog Luisa npr. Poslije njega je krenuo Eshaton, ali smo se nakon prve pjesme povukli u hol da se jos malo ispricamo i popijemo pivo. Ono sto sam mogao da cujem iz hola je da su im pjesme uglavnom u brzem power metal fazonu, sa dubokim vokalom. Rune su svirale druge i imale su najbolji prijem kod publike od tri sinocnja benda koja sam pogledao. Svirali su medjutim i najkrace, jer valjda nemaju puno autorskih stvari. Zvuk im je bio dosta los, bucan i mutan, iako sam se nalazio u blizini miksete. Sto se tice njihove muzike, meni nesto ne idu epski tekstovi o paganskim bogovima uz ostri punk/metal fazon na tragu Ritma nereda recimo. Despot je pogotovo imao trapav nastup. Pocelo je sa prekidanjem prve pjesme i sa ponavljanjem introa i svega ispocetka, jer se Aca nije nikako cuo na mikrofonu. Cak je i kasnije, u toku koncerta, njegov vokal bio poprilicno necujan. Zvuk im takodje nije bio najbolji, a kuriozitet je da su nastupali bez bas gitare. Brankovici na gitarama, bubnjar i neki lik na klavijaturama. Na jednoj pjesmi su imali gajdasa kao gosta na bini, ali vec je izlisno napominjati da se ni gajde nikako nisu cule. Odsvirali su nekoliko autorskih pjesama (Despot's Fate, Kraljevic i prosjak, Lilac Valley, With a Cross Upon My Heart, Tamo gde samuju vukovi...) izmedju kojih su ubacili Breaking the Law i Powerslave. Na kraju koncerta je publika trazila bis, pa su oni opet odsvirali Breaking the Law. Wolf's Hunger je svirao posljednji i na mene i prijatelja s kojim sam bio su ostavili najjaci utisak. Sve je bilo na svom mjestu, ubitacno dobra svirka, prakticno bez ikakvih mana. Bend veceri. Steta sto je njih gledalo najmanje ljudi, jer su dosta kasno poceli. Inace je u prime-time terminu festivala u publici bilo nekih 150-200 ljudi po mojoj slobodnoj procjeni, dovoljno da Amerikana djeluje solidno popunjena. plus a kad su isprozivali onog decka sa duzom kosom Sve si sjebao lol na pocetku Despotovog nastupa
Јарослав Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 pa su oni opet odsvirali Breaking the Law :haha:
bo88gdan Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 I da ponovim Sasa Trajkovic je otkinuo kako peva svaka cast ljudini na talentu
HeLLsarma Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 E jbm ti trecu smenu i jebem ti polje D. :-(
bo88gdan Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 A kad pocnes da ubiras plodove nocnog rada 1
HeLLsarma Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 To sve stoji. Jos ako budem EPS-ov cuvar (sto tesko da ce se desiti, al ajd nada zadnja umire). Moramo Eshaton dovesti u Lazarevac! \m/
MunzeMetal Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Malo atmosfere sa nastupa WH Slava gromu Osveta u krvi 1
bo88gdan Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 To sve stoji. Jos ako budem EPS-ov cuvar (sto tesko da ce se desiti, al ajd nada zadnja umire). Moramo Eshaton dovesti u Lazarevac! \m/ dovesti bilo koji bend u Lazarevac je Commercial Suicide 1
Spaskerock Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Nije bilo lose svi su dobro zvucali , ali i ako su glavni bendovi bili Depsot i Rune ,meni se najvise svideo prvi bend Eshaton ... dobar pevac , muzicari , kompozicije i sve u kompletu . Zanimljivo zvuci onako sta znam neki power metal , ima i naracije i svega i mracnijih delova tipa Bauhaus ... dubok glas , ima i crkvenog pevanja i tako ... sve u svemu lepo to zvuci . 3
Recommended Posts