kuruz Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 a jes, oni idu direktno ima u većim marketima u Hradecu menjačnica, možete i tamo, čini mi se da je bio dobar kurs ima u većim marketima u Hradecu menjačnica, možete i tamo, čini mi se da je bio dobar kurs
In The Flesh Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 Obavezno trazi mjenjacnicu sa "0% commission". Ja se zajebo prošle godine u Pragu samo tako. Malo je manji kurs, ali bar ti ne uzmu 20% provizije.
Angelystor Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 I to da. Sve u svemu, Česi su se tada ispostavili da su najveći Bugari, zato pitah za iskustva, jer ne očekujem nešto bolje stanje u nekom Hradecu nego Pragu. 'Fala za savete.
Tag Hoya Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 Jbt, kao da nikada niste nigde išli van Mirijeva. Možete kupiti češke krune u skoro svim domaćim bankama. Provereno je bolji kurs nego bilo gde u Češkoj. Česi su poznati po menjačnicama sa provizijom i sl. 6 2
bradilko Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 ček, stvarno ne znate za menjačnicu kod egipćanina u pragu? daje kurs ko na guglu, svaka mu čast. al što kaže Hoya, kapiram da se mogu pazariti i ovde u lokalu, ja sam lično par puta uzimao forinte po fenomenalnom kursu u Vip menjačnicama, samo ih treba pozvati prethodno da se proveri da li imaju na licu mesta ili da nabave. 1
Angelystor Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 (edited) Jbt, kao da nikada niste nigde išli van Mirijeva. Možete kupiti češke krune u skoro svim domaćim bankama. Provereno je bolji kurs nego bilo gde u Češkoj. Česi su poznati po menjačnicama sa provizijom i sl. A ko mi garantuje da će banka/menjačnica u koju odem da ima krune na gotovs? Ne šparta mi se popreko Beograd i da zovem menjačnice toliko, zato sam pitao ovde šta može tamo da se obavi. Ukratko, odjebi. Edited August 4, 2016 by Angelystor 4 8
HeLLsarma Posted August 4, 2016 Author Report Posted August 4, 2016 Imate banke u Jaromeru, predje se most koji je prekoputa Tesca, imate 2,3 banke i postu. Kurs otprilike 25,26 kruna po evru plus neka mala provizija, nije mnogo. A tamo na festu je fazon 25 kruna po evru. Pa sad vi vidite.
Tag Hoya Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 (edited) A ko mi garantuje da će banka/menjačnica u koju odem da ima krune na gotovs? Ne šparta mi se popreko Beograd i da zovem menjačnice toliko, zato sam pitao ovde šta može tamo da se obavi. Ukratko, odjebi. Odeš u bilo koju banku dan ranije (Intesa, Unicredit i Raiffeisen su najbolje), najaviš koliko novaca hoćeš da menjaš i sutra su ti spremne. Kada god putujem negde izvan evro zone tako menjam novce, makar za osnovne troškove pri dolasku (smeštaj, cigare, kafa, kurve i sl.). Sisaj Zvezdo! Edited August 5, 2016 by Tag Hoya 6 3
Lou Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Malo je promenjen raspored, Gojira i Leprous se više ne poklapaju. Još kada bi sredili situaciju sa Mastodon-om i Shining-om... Inače, novac uplaćen na narukvicu neće moći da se refundira ako se prethodno ne registrujete online, u slučaju da je nekome promaklo.
PajatheTrut Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 sadist i devildrajver se poklapaju neka duvaju penis
azal Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 sreca pa je devildriver najgori bend na svetu
Angelystor Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Ispratio sam DevilDriver u Sloveniji, i to bili headlineri, tako da ću ovde sa zadovoljstvom da ih preskočim 1 1
kuruz Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 što napuši Tag Hoju, normalan odgovor je dao razdvojiše Mglu i Wolfbrigade e sad mi je žao što ne mogu da idem 1 1
Angelystor Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Vidi ga ovaj što brani drugara sa sporta Dao je normalan odgovor iz druge. Ali još uvek se poklapaju Dark Tranquillity i Ministry, šta bi tu birao? 1 2
PajatheTrut Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 sreca pa je devildriver najgori bend na svetu :haha: aahahahahgagahahah jebote zasto mi je ovo smesno toliko
Demon Seed Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Zato što nemaš pojma Daj link do neke mnogo dobre pesme Devildrivera, da ne idem random, evo došlo mi da ih čujem da vidim da li je ok moj utisak od pre 10 godina kad sam ih čuo jednom i nikad više xD
kuruz Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Vidi ga ovaj što brani drugara sa sporta Dao je normalan odgovor iz druge. Ali još uvek se poklapaju Dark Tranquillity i Ministry, šta bi tu birao? ma i iz prve je bio dobar Ministry, iako se ovaj raspada
Talvi Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 dobra je DevilDriver obrada 16 Horsepower ako ste opušteni momci slobodnih pogleda na svet
KazimKazim Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Ako DT svira vecinu sa poslednjeg albuma, Ministry se ne bi dovodio u pitanje
kuruz Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 pa od DT volim svega nekoliko albuma, a i melodic death mi je potpuno nebitan žanr Behemoth - Wolfbrigade - Mgla - Ufomammut braaate kakav kombo
Angelystor Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Najkombo na Mdays: Dying Fetus - Graveyard - Napalm Death
In The Flesh Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 (edited) Jbt, kao da nikada niste nigde išli van Mirijeva. Možete kupiti češke krune u skoro svim domaćim bankama. Provereno je bolji kurs nego bilo gde u Češkoj. Česi su poznati po menjačnicama sa provizijom i sl. Duvaj ga, ja nikad ni u Mirijevu nijesam bio. Edited August 5, 2016 by In The Flesh
PajatheTrut Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 (edited) Zato što nemaš pojma Daj link do neke mnogo dobre pesme Devildrivera, da ne idem random, evo došlo mi da ih čujem da vidim da li je ok moj utisak od pre 10 godina kad sam ih čuo jednom i nikad više xD http://www.youtube.com/watch?v=aPNyKuGd74Q http://www.youtube.com/watch?v=ZJTTSP1t3RA torima bitno je da gruva, ok ? dobra je DevilDriver obrada 16 Horsepower ako ste opušteni momci slobodnih pogleda na svet veoma, poslusao sam ceo taj album od 16 horsepower zbog pesme, odlican bend Edited August 5, 2016 by PajatheTrut
Recommended Posts