Jump to content

Recommended Posts

Posted

Taj stage je nešto najgluplje.

Jedan, maks dva izvođača dnevno, i to u potpuno random vremenima, i to se obično preklapa sa nečim dobrim (najgori primer, Sigh).

Kul zvuči ovaj Mutoid što je najgore :haha: (skipovao na pesmu direkt)

Posted

Melinda, ne staj na muku :cry:

Pitaj ga i šta je umesto Sadista gledao.

Meni je najveca frka sta sam gledao umesto Omnium Gatherum :haha:

:haha:

Grobe sta si gledao umesto Sadista i Omnium gatheruma? Cu dumrem ako mi ne kazes :haha:

Ono sto si mi slao je Crème de la Crème, da si to propustio javno bih te se odrekla preko yuma :haha:

Posted

Kul zvuči ovaj Mutoid što je najgore :haha: (skipovao na pesmu direkt)

overi obavezno prošlogodišnji album (a i ep pre toga ako ti se sviđa), meni sigurno najzabavnije izdanje 2015. plus su likovi neviđeni carevi.

Posted (edited)

Najbolji komentar Groba, nasred Venoma, "Da si otišao na Ufomammut umesto ovoga, ne bih te pustio u sobu večeras" :haha:

overi obavezno prošlogodišnji album (a i ep pre toga ako ti se sviđa), meni sigurno najzabavnije izdanje 2015. plus su likovi neviđeni carevi.

Staviću za dl barem to, pa overim nekad detaljnije.

Edited by Angelystor
  • Upvote 1
Posted

propustili ste mutoid man zbog abbatha, pajseri.

Random Abbathova najava pesme >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sve sto ce Mutoid Man ikad snimiti.

Grobe sta si gledao umesto Sadista i Omnium gatheruma? Cu dumrem ako mi ne kazes :haha:

Devildriver i Holy Moses.

Posted

Neki djenty prog je Plini. Veci fail je sto smo propustili Antigamu koji su bili posle.

Meni je zao sto sam propustio Nod Nod i Ahumado Granujo.

Posted

Najbolji headbang festivala

(napomena: ovako je bangovala ceo koncert, nevezano za ritam pesme)

Dobar joj je i potez rukom kojom drži mikrofon, svaki put kad krene da zapeva xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...