kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ne sećam se rakije mi smo se nalivali pivom, a po festivalu šetaju i promoterke Jegera, to je ono što sam zapamtio
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Kad smo kod Jegera, ja skoro saznah da se Gorki List već pešes godina ne pravi u Srbiji Sunce li im jebem nesposobno.
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 elem, kao što rekoh, može i mnogo jeftinije da se prođe 70e za ulaznicu + 60e za bus sa ljudima iz Srbije, boravak u kampu, smanjiš merch i diskove... sve zavisi šta su ti prioriteti 1
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Jebeš idenje po festivalima ako ću se stiskam za pare 2
VoivodBG Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Kuruz, pa od svega po malo, điranje, napijanje, merch. Ali realnost je takva da bih morao da imam posao od 1000 jurića da si obezbedim takvu zgodu. No, videćemo, kada se neko nečem lepom nada, to se i desi eventualno. Semenko je u pravu.
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 jako je teško, posebno kad vidiš one gomile diskova na sve strane
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Pa to je ustvari najgore, msl realno možeš sigurno proći i sa 200 i kusur jevreja, ali kad vidiš diskove i ostali merch dodje ti da plačeš, e Kuruze za ova češka jela si u pravu, ja jednom naručio nešto njihovo i bilo prilično bljak... od tada samo provereno(čisto meso i sl.)
Antikristina Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Samo kobasice i piva Men se beherovka ne dopada nešto (mada ne znam koja je to tačno vrsta pića, meni to isto ko jeger i list, 'travasta pića' )
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 kuruz je uzeo neku svinjsku nogu da jede jer je budala. kobasice su im sve vrhunske. samo se drzis kobaje (no homo) i sve je u redu. ne moras 5 evra da dajes za usrane burgere kao kuruz. dobra jeftina opcija su kineske nudle isto. savrseno upijaju alkohol.
Angelystor Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Budite gospoda, idite na Metaldays. Ima voćna salata. 2
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 metaldays ima mnogo seljackiji wacken/nuclear blast lineup od BA. na brutalu mozes da vidis mnogo vise dobrih underground izvodjaca.
Angelystor Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Meni privlačna oba, ali veći plus mi je MD zato što je žanrovski širi. Plus, reka i planine.
HUMAN Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 kobasice su im sve vrhunske. samo se drzis kobaje (no homo) i sve je u redu. Da to se podrazumeva, u Pragu na metru kvadratnom imaš 6 kobaščinica, al to više kao večera, ja se za ručak zajebo...
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ako zelim da gledam lepu prirodu icicu cu negde gde nema heavy metala nakaza na sve strane
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ko normalan ide na festivale da gleda power metal bendove Na Szigetu ima dobrih gulaša... 1 1
Angelystor Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ako zelim da gledam lepu prirodu icicu cu negde gde nema heavy metala nakaza na sve strane Onda poseti Tolmin van leta, preporučujem. Ili, ako ideš na MD, idi kad je topless women voleyball godina, a ne man in thongs volleyball godina, kao ja.
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 mislim da ce mi Keep It True biti poslednji metal festival u zivotu. posto sam ovo bio ja na BA prosle godine.
Grobodan Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 mislim da ce mi Keep It True biti poslednji metal festival u zivotu. Poslusas Awaken The Guardian uzivo, okrenes se i odes kuci, boli te kurac 1
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 taj neki rad. ali svakako mi mnogo draze da 2-3 puta odem u pestu godisnje da odgledam jedan dobar koncert nego da se zamaram 3 dana po prasini. jes da vidis sve i svasta, ali u ovim godina nije neko preveliko uzivanje. jedino ako opet budem mogao da odem na prog power u atlanti. to je bas staracki festival. mozes sedeci da gledas bendove koje te ne zanimaju toliko, sank je blizu, merch je blizu, bas onako, za calce fest
Angelystor Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Grobe, ne slušaj ga, idemo na MD da brčkamo noge u Tolminki i da cepamo Laško.
Grobodan Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ja sam za, nisam ni blizu toliko presao kao on pa da me smara, a iznas da sam covek seljak, volim power metal videti na festu 1
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ma kakve kobasice azal jeo neki gulaš, meni ono užasno burgeri jesu skupi, al su sigurica pre dve godine sam jeo po pola pileta, to je isto bilo dobro, samo što se umastiš do ramena ostalo je užas, uglavnom
Talvi Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 uvek imajte u vidu da kuruz za jedan obrok pojede zalihe prosečne porodice za dve nedelje, tako da su sve ove cene relativne
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 to je istina u hotelu smo imali doručak, švedski sto još jedan razlog zašto treba dati lovu za pristojan smeštaj, a ne ići u kamp
Recommended Posts