azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ma daleko je od nekog gustog gulasa klasicnog, kobasice u nekom laganom sosu sa malo luka/paprika. ludnica je. pojedes sve pa onda mocis hleb da pokupis ostatak dobrote. verujte meni i bobi, pusti ovog. moze je bolji koncept kod tog Metal Days sto nemas nijedan krsten bend pre 19 pa mozes da se odmaras, ali na brutalu si bukvalno ceo dan. odmoris se na 2-3 sata tu i tamo kad sviraju neki madballi i sick of it allovi, ali i to nije bas odmor. sedis na livadi ili klupi i pijes lose pivo
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ne treba to jesti meni pričali o tom "gulašu" pre dve godine, ja mislio pravi gulaš (meso i iznutrice u saftu od luka) ono natropane kobasice u nekakvom boršču od malo skuvanog luka i paprike smrdi na kilometar
bradilko Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 metaldays je bulja iz prostog razloga što mora pijaća voda da se plati, a prodaje se isključivo u flašicama od pola litra koja te košta 1€+kapara 1 ili 1.5€ koju ti vrate kad im vratiš praznu flašicu. išao sam 2013 na jedan dan, i dehidrirali smo devojka i ja, iako smo potrošili 15€ samo na tu jebenu vodu...
Talvi Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 odmoris se na 2-3 sata tu i tamo kad sviraju neki madballi i sick of it allovi koliko se mi ne bismo ni sretali tamo gledam ovu listu izvođača sad, jedino mi na Terror i EHG zalupa srce
Angelystor Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) moze je bolji koncept kod tog Metal Days sto nemas nijedan krsten bend pre 19 pa mozes da se odmaras, ali na brutalu si bukvalno ceo dan. Oće kurac, Anaal, Primordial, Metal Church, Orange Goblin...svi bili nešto u periodu 16-18h. Solstafir po najgorem suncu tipa u 14h I kad smo kod piva, ima, bar imao kad sam ja bio, pub sa raznim uvoznim pivima. Ales galore. Edited January 27, 2016 by Angelystor
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Oće kurac, Anaal, Primordial, Metal Church, Orange Goblin...svi bili nešto u periodu 16-18h. Solstafir po najgorem suncu tipa u 14h I kad smo kod piva, ima, bar imao kad sam ja bio, pub sa raznim uvoznim pivima. Ales galore. ali bar mozes izmedju bendova da opet odes negde da relaksiras. ovde nit mozes da se vratis u hotel, nit ima bilo sta primamljivo blizu. mozes ili da zujis po merchu, ili da spavas na livadi, ili da pijes sa nakazama i slusas kuruza kako drvi o partizanu.
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 možeš da izađeš napolje, ima nekih restorančića i picerija okolo ali u samom mestu nema ničega što bi bilo zanimljivo da se vidi, koliko znam možeš da se prepireš sa Lazom oko toga da li treba kupiti nešto za jelo na jednom ili drugom štandu, pa da se smeješ kad počne da se duri i da, od piva ima samo nekoliko vrsta Bada 2
Angelystor Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ali bar mozes izmedju bendova da opet odes negde da relaksiras. ovde nit mozes da se vratis u hotel, nit ima bilo sta primamljivo blizu. To stoji. Mi smo čak i sa festa izlazili povremeno, odma selo tu pored. Ovo gore što reče za vodu se sećam kroz maglu da jes smor...ali mislim da smo mi ionako išli non-stop do šatora i nazad kad nam trebala voda (iskusno se ulogorili blizu ulaza), a unutra ionako pivo. mozes ili da zujis po merchu, ili da spavas na livadi, ili da pijes sa nakazama i slusas kuruza kako drvi o partizanu. Ovo zvuči kao petak veče u Bgu. možeš da se prepireš sa Lazom oko toga da li treba kupiti nešto za jelo na jednom ili drugom štandu, pa da se smeješ kad počne da se duri Ovo kao ja petkom veče kad nisam raspoložen
azal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) možeš da izađeš napolje, ima nekih restorančića i picerija okolo ali u samom mestu nema ničega što bi bilo zanimljivo da se vidi, koliko znam možeš da se prepireš sa Lazom oko toga da li treba kupiti nešto za jelo na jednom ili drugom štandu, pa da se smeješ kad počne da se duri i da, od piva ima samo nekoliko vrsta Bada jebiga, sponzori. one kafane na ulazu su blagi uzas. ne bih krocio tamo. Edited January 27, 2016 by azal
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) ne mislim na to ima neka picerija u onim uličicama preko od crkve u centru, nije loše tamo ima tu još nekoliko lokala, može da se posedi u toku dana ili uveče kad nema ništa na festivalu ima i fun zone, ali mi tamo nismo bili poželjni zbog ovakvog ponašanja https://scontent-fra...4b5&oe=5738F0C5 jer tu šatro ne sme da se ulazi Edited January 27, 2016 by Underkuruz
Grobodan Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 mozes ili da zujis po merchu, ili da spavas na livadi, ili da pijes sa nakazama i slusas kuruza kako drvi o partizanu. Bolje i to nego da hajpuje Load i Drzavni Posao. 3 2
truliandedzombileš! Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 moze je bolji koncept kod tog Metal Days sto nemas nijedan krsten bend pre 19 pa mozes da se odmaras, ali na brutalu si bukvalno ceo dan. odmoris se na 2-3 sata tu i tamo kad sviraju neki madballi i sick of it allovi, ali i to nije bas odmor. sedis na livadi ili klupi i pijes lose pivo dakle, dosta spida
LazaGNR Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 metaldays je bulja iz prostog razloga što mora pijaća voda da se plati, a prodaje se isključivo u flašicama od pola litra koja te košta 1€+kapara 1 ili 1.5€ koju ti vrate kad im vratiš praznu flašicu. išao sam 2013 na jedan dan, i dehidrirali smo devojka i ja, iako smo potrošili 15€ samo na tu jebenu vodu... Pa,izadjes van tog festival field-a i tu na 10 metara su ti cesme (kod tuseva),pa uzmi i zderi vode kol'ko hoces Sta mislis zasto gomila mase hrli napolje,kako koji bend zavrsi. A i ne moras na Suncu da stojis ceo dan. A i bolje uzmi da pijes pivo (ako vec dajes pare na nesto),mani se vode. Inace,nisam siguran,ali mislim da smes da uneses do pola litre vode "unutra" (festival ground). 1
PajatheTrut Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ne moras 5 evra da dajes za usrane burgere kao kuruz. Jesu li stvarno toliko skupi ? Jel ima neki protein da se jede tamo i kakve su cene mesa generalno ? sta ima za glib sem mojih jaja i kobaja i pljeskavica ? ( unutar festivala ) ajde bre ljudi diskutujte entertain me 1
kuruz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 konkretno ti burgeri jesu al pojedeš jedan i miran si do kraja dana, posle doglaviš nekom palačinkom recimo i to je to
PajatheTrut Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 pa dobro kapiram slicni su nam apetiti posto si ti krupniji malo
[Nocturno] Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 konkretno ti burgeri jesu al pojedeš jedan i miran si do kraja dana, posle doglaviš nekom palačinkom recimo i to je to Svestan si da Laza i ja vidimo sta ti napises ovde? Dok smo nas dvojica imali tri obroka dnevno ti si ih imao bar devet. Prase jedno. pa da se smeješ kad počne da se duri Ovo je bila pobeda :D NECU!
Јарослав Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Behemoth, Cattle Decap, Mgla, Animals As Leaders, Mithras, Mono, Mutoid Man
kuruz Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 aaaajao, nisam planirao da idem ove godine, al kako sad jebem ti
PajatheTrut Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Jebote ja ne mogu da verujem u ovo bas sam Sarmi rekao pre neki dan da bih voleo behemot da gledam uzivo i animasl as leaders ovo je propast jebena od postave 1
HeLLsarma Posted February 3, 2016 Author Report Posted February 3, 2016 Rodjo, mani se hrane, idemo da divljamo. Ponece svako po litar rakije, to ce biti dovoljno.
kuruz Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 očekivao sam i Behemoth i Mgla-u i CD i sad me nervira to što svi dolaze, pa moram barem da razmišljam o odlasku pomisao na celodnevni put do Praga me deprimira mada do Praga i nije strašno, problem je BG - Budimpešta jebeni voz i 9 sati vožnje
HeLLsarma Posted February 3, 2016 Author Report Posted February 3, 2016 Brate, a sto ne uradis lakse a to je da odes sa Acom ili sa Hellion organizacijom, biras sta ti je bolje, eno ti na fejsu eventovi. Zajebancija zagarantovana u busu, vecinom je normalna ekipa. Jebeno imas direkt do tamo, plus mogu da te ostave u Hradlecu ako tamo bukiras hotel. 1
kuruz Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 ma ne mogu to videću šta mi je činiti treba se otvoriti, pa avionom jes da je skuplje dosta, al vredi
Recommended Posts