Jump to content

Recommended Posts

Posted

E ne mogu da nadjem na prethodnim temama vezano za cenu hrane i to

Posto je hrana generalno unutar festa ?

Najbolje kuruz da mi kaze posto vi ostali jedete kao devojke

• Upvote 1
Posted

nemoj da jedes unutar festa prosto jednostavno, najedi se negde pre, imas herne, klobase, kebab, picke materine i sve je jeftinije (i bolje izgleda) nego unutar festa, ali kako hoces.

• Upvote 1
Posted

Izašla konačno konkretna satnica

http://brutalassault.cz/en/running-order/

S obzirom koliko bendova ima, nije ni čudo koliko dobrih preklapanja ima.

Ono četvrto braon sranje sa strane nem pojma šta je, zaebalo najviše što Sigh poklapaju sa Satyriconom, ultraglupo. Posebno što to braon nema ništa drugo taj dan. Još i Cattle Decaf isto tad, ali aj oni će da se gledaju u Bgu.

Posted (edited)

zanima me koji je to genije sto je gledao bendove, gledao gledao i zakljucio da koga zanima Sigh sigurno ne slusa Satyricon (i obrnuto). Iskreno jebo Satire, Sigh su atrakcija i to ne sme da se propusti :D

edit: ladno se poklapaju Neurosis i Sadist, kao i Gojira i Leprous. Pa oni stvarno nisu normalni

Edited by Oddball
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Ko jebe Leprous, gledacete ih ovde jos krs puta. Za Sadist je stvarno sranje.

Koliko god je Cattle bendcina, i danas jedan od najboljih death metal bendova i koliko god da je Sigh kult ipak se ne sme propustiti NEMESIS DIVINA U CELOSTI!

Orientap stage vam je negde u zidinama tvrdjave, tu su prosle godine uveli. Svirali Cult Of Fire i Phurppa.

Posted
' timestamp='1469098917' post='2920029']

Tesko. :)

[/Quote]

Wut, neće da dolaze više :(

Koliko god da smaraju kako stalno dolaze i koliko god da ne sviraju stare stvari opet bih išla

• 2 weeks later...
Posted

jaromer je selo, ne znam koje su opcije tamo. mozda ima. ali hradec je gradic, ima bankomata, menjacnica i to.

ja sam uglavnom vadio pare na bankomatu sa deviznog.

Posted

ima i banka u jaromeru blizu penija, al uzimaju fazon 50 kruna za svaku promenu, isplati se ako menjas jednom za ceo fest ili fazon par ljudi ako se skupi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...