In The Flesh Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Entombedcore >>>> Heritage A u pravu si za Fair to Midland. Rikki tikki tavi >>> Ratamahhata 1 Quote
Јарослав Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 KC >>> Rush KC >>>>> manje-više sve Entombedcore >>>> Heritage da Quote
azal Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 sve je bolje od og dosadnog meandering neo-proga sto opeth i steve wilson serviraju plebsima trenutno Quote
Angelystor Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Ček da skontam, tebi je slično ono što rade Opeth i Steven Wilson trenutno? 1 1 Quote
Grobodan Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Slicni su po plebsu. Samo bendovi za koje niko nije cuo. Btw entombedcore >>>>>>>>>>>> Load a entombedcore je govno 1 Quote
Angelystor Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Jedva čekam da ovi iz Leprousa prevale 40. godinu života, da vidim koju će onda pesmu da peva. Quote
Grobodan Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Koliko se secam vec mu je Agent Peshko novi bolji od Congregation tako da kapiram da ce za 5 godina max da ih hejtuje Quote
In The Flesh Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Daleko je to. Ja im dajem fore do novog albuma. Quote
Grobodan Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Aj da otvorimo neku opkladu, znaci ja velim pet godina sto ce reci otprilike za 2 albuma. Sledeci ce biti prica, to je taj zvuk ali kad hocu Leprous ja pustim Bilateral. Za dva albuma, matori prdezi koji treba da crknu. 3 1 Quote
Grobodan Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 (edited) Kuruz ce da bude u fazonu, Laza je u pravu da je Leprous govno, sinoc su na pivu pricali o tome. Lou ce isto da tvrdi ali nece ici sa Lazom na pivo pa ce da hejtuje Kokija. Lelek ce da promeni muzicki ukus 5x do tad pa ce ga boleti kurac. Bora ce reci da je govno i da ne cuje. Jare je najnepredvidljiviji, sve zavisi na kakvu se klinku tad bude palio... sreca sto Laza nema cerku. Lou ce takodje da hejtuje aranzmane i master ce mu biti suvise pop. Melinda ce da luci feromone dok trci uz album. Edited December 27, 2015 by Grobodan 6 1 Quote
kuruz Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 (edited) a ti ćeš da polažeš nemački A2.2 i dalje meni su taj Leprous već ogadili hajpovanjem Edited December 27, 2015 by Underkuruz 3 Quote
Grobodan Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 addenda: Tebe ce i dalje posle piva da siluju po Autokomandi. 2 Quote
In The Flesh Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Kuruz nece tada ici sa njim na piće i tvrdice da nikad i nije isao na piće s njim. Ti ces, s druge strane, da pricas da su bogovi iako izbace smece od albuma. 1 Quote
Grobodan Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Pomesao si me sa nekim ko worshipuje Load. Ti ces da pricas suprotno od osobe koja u datom momentu postuje na temi. 1 Quote
kuruz Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 dotad ćemo imati svoju pivaru u kojoj se neće čuti ništa osim Nokturnovog generičkog det metala 1 Quote
In The Flesh Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Ti ces da pricas suprotno od osobe koja u datom momentu postuje na temi. Necu. Quote
kuruz Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 tema o tome da li bi trebalo da slušam prog ili ne Quote
Talvi Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 toplo mi oko srca kad gledam ovu okupaciju, najbolja strana na forumu u dugo vremena Quote
Kumodraski Vo Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Prvi KC najbolji prog ikad.. Quote
mrtvorodjence Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 The Antichrist Imperium - The Antichrist Imperium Ævangelist - Enthrall To The Void Of Bliss 1 Quote
azal Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Ček da skontam, tebi je slično ono što rade Opeth i Steven Wilson trenutno? slicno po tome koliko su dosadni meni. cela car PT kad su se pojavili je bila to sto on moze kroz tu prog rock atmosferu da provuce pop senzibilitet koji retko koji proger je mogao, narocito u toj eri. ima dobrih pesama na solo albumima, ali ima i brdo dosadnog jammy gnjavatorskog materijala. Aj da otvorimo neku opkladu, znaci ja velim pet godina sto ce reci otprilike za 2 albuma. Sledeci ce biti prica, to je taj zvuk ali kad hocu Leprous ja pustim Bilateral. Za dva albuma, matori prdezi koji treba da crknu. bar cu da ocenujem objektivno u skladu sa svojim ukusom umesto kroz fanboy naocare da govorim da im je svaki novi mediokritet album godine Koliko se secam vec mu je Agent Peshko novi bolji od Congregation tako da kapiram da ce za 5 godina max da ih hejtuje moz misliti, svideo mi se vise album nekog novijeg benda od albuma benda kojeg pratim duze vreme mora da je glitch u matriksu. kako moze neki noviji bend da izda album koji je meni interesantniji i raznovrsniji od leprousa? zar ih nisam doveo u BG 3 puta? kakva je to izdaja? Quote
Demon Seed Posted December 28, 2015 Author Report Posted December 28, 2015 pišaj Lazo, tako je, slažem se Quote
azal Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 sustina je da su meni omiljeni albumi po mom trenutnom muzickom ukusu. tu naravno postoji neki kontinuitet, ali jedna ta stavka glavna sto se mog ukusa tice je da mi nije interesantno kad se bend ponavlja i snima nove albume identicnog stila i opadajuceg kvaliteta. nemam vremena sve sto izadje da preslusam pa idem po tome sta mi ljudi slicnog ukusa preporucuju. nisam ni tri albuma na pitchfork top metal listi preslusao, pa nije kao da pratim neke trendove i jurim sta je in. jurim sta mi zvuci sveze u skladu sa svojim muzickim ukusom. verovatno bi mi se vise svideo noviji steve wilson dok sam bio na faksu, duvao i prolazio kroz svoju fusion fazu. ali danas mi je dosadno, koliko god da je lepo nasminkano. mozda za 5 godine udjem u fazu da slusam samo kuruzov dosadni nemacki blek, ko zna. ali svakako sam siguran da necu biti u fazonu da slusam mejden i slejer kako izbacuju dosadnije verzije vec snimljenih pesama i riffova Quote
Recommended Posts