VoivodBG Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Ovaj prvi tip, Nick Hudson, sa par pesama me podsetio na Antony and The Johnsons. Iako nisam znao pesme koje je Toby svirao sa ekipom, par njih je lepo leglo, Mada mrzelo me da ih gledam kako sviraju, pa sam to sve ispratio sa kraja sale, kao u kakvom lounge. Kumodraški, jel Adrijan uspeo na kraju večeri da smuva Toby-a?
Kumodraski Vo Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Mene Hudson bas dosta podsetio na ovog lika Isti glas potpuno.. Pa zablejao je sa njim podosta mada nije uspeo da mu popusi, posle mu ga preotele neke kurvace kokainske ali to je neka druga prica..
Demon Seed Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Dosta je bio dosadan prvi lik... Drugi lik bio zabavniji, sve četiri pesme lepe bile. 1
Kumodraski Vo Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Ceo album je svirao brate Ma niste pratili vi, dosta se tu muzike izdesavalo..
VoivodBG Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Bitan deo večeri je protekao u raspravi na kojem je albumu Bowie obradio Morrissey-a.
Demon Seed Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Koji album? Taman mogu da se podsetim... A moguće je i gde sam ja razumeo da je prelaz između strofa ili strofa-refren, da je u stvari bio prelaz između pesama... Bitan deo večeri je protekao u raspravi na kojem je albumu Bowie obradio Morrissey-a. Pažljivo, neko će da pomisli da smo to raspravljali dok je Toby svirao... "It's me singing Morrissey singing me," Bowie said.
Kumodraski Vo Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Ceo novi koji ce tek da izadje je svirao, solo album ne KD..
Demon Seed Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Ali koliko je to bitno na albumu gde je obradio Skota Walkera i Cream Ceo novi koji ce tek da izadje je svirao, solo album ne KD.. E to sam znao, da nije KD
VoivodBG Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Dimone, pa jesmo bili malko nepristojni. I nisi znao koga su Iggy Pop i Bowie hteli da opraše od ženskih ikona iz tog doba, eeee..
Kumodraski Vo Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 (edited) E ali zadnja stvar je bila KD, i to stvar za koju sam se nadao da ce da odsvira jer je jednostavna, i bog nam uslisio zelje.. Edited February 6, 2016 by Kumodraski Vogue
Berliner Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Cuo sam da je bilo mnogo mnogo dobro ali i da neka klepetala nisu zaklapala pogotovo u tisim delovima a cak i da su se idiotski smejali u nevreme.
Kumodraski Vo Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Na zadnjoj pesmi je bio jedan smesan momenat tu smo se malo nasmejali ali nista da ometamo coveka.. Za vreme Hadsona je bas bilo bucno..
Oddball Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Fenomenalno bilo! Odusevljena Nick Hudsonom kao i Toby-jem, jedva cekam materijal u ovom aranzmanu, bubnjar lici na Mr. Slave-a uspela pre svirke da prozborim koju rec sa Tobyjem i napravimo fotke, super opusten lik Inace dobar Chardonnay se sluzio sinoc, ne boli glava Ko si sad pa ti 'glavnom, prilicno super mesto za ovakav tip sviruckanja, sto rece ova neka "svi su posedali [na patos] kao da su u svojoj gajbi" ili tako nesto
Radnaskela Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 (edited) Super je bila svirka a i veče. Hadson dosadan i krajnje nezanimljiv. Zvuči kao najdosadniji lounge koji možeš da čuješ u bilo kom hotelu. Tobi pokidao. Svaka pesma mi je baš dobro zvučala a i legla. Bila bi mi svirka mnogo bolja da su ljudi malo manje pričali ali dobro... to je, nažalost, ovde nepobedivo. Edited February 6, 2016 by Radnaskela
Kumodraski Vo Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Hadson je odsvirao Sea Song sto je bila apsolutna pobeda..
chess Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Super je bila svirka a i veče. Hadson dosadan i krajnje nezanimljiv. Zvuči kao najdosadniji lounge koji možeš da čuješ u bilo kom hotelu. Tobi pokidao. Svaka pesma mi je baš dobro zvučala a i legla. Bila bi mi svirka mnogo bolja da su ljudi malo manje pričali ali dobro... to je, nažalost, ovde nepobedivo. bukvalno nemam sta da dodam, potpisujem sve, legao mi je taj zvuk to vece, bas onako iskulirana varijanta, david sylvian fazon ako se muzicki moze nekako okarakterisati tobijeva muzika, svaka pesma mi je bila zanimljiva, sve kul
Baal Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Cuo sam da je bilo mnogo mnogo dobro ali i da neka klepetala nisu zaklapala pogotovo u tisim delovima a cak i da su se idiotski smejali u nevreme. Uuu, Lou, šta ti je rekao.
Simadin Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 meni je bubnjar original todd iz last man on earth. a tobi me je oplodio onom predivnom atmosfericnom melanholijom 1
azal Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 hahaha isto je ana rekla inace, bice Kayo Dot na sledecoj turneji sto posto ovde. kaze Toby da su prosli put pustili avocado booking da im radi i da su bas ispali idioti ti likovi. tako da ce sledeci put mene direktno da kontaktira. bili danas na onoj medieval torture izlozbi na kalisu. prilicno ih sjebalo, morali su sat vreme da gledaju kerove kako trce na donjem kalisu da bi im se popravilo raspolozenje
Јарослав Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 a pušite ga išlo mi se baš baš, ali nisam mogao zbog posla
Face Of Melinda Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Ko si sad pa ti 'glavnom, prilicno super mesto za ovakav tip sviruckanja, sto rece ova neka "svi su posedali [na patos] kao da su u svojoj gajbi" ili tako nesto Cimaj plavusu da se i on aktivira posle 10godina and circle is complete... Anyway ne znam sta imate protiv Hadsona, za ono sto radi to radi super, imao je cak i neke Kostelovske momente na klaviru, sto me je odusevilo... Za Toby-ja pored svega sto je navedeno ne treba ni dodavati bila sta vise. Bas mi je muzicki ugodjaj bio apsolutan, sto se retko desava.
23/16 Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Fino je bilo i u Novom Sadu. Bilo bi jos bolje da je bilo vise od 30 ljudi i da ljudi na svirku dodju da slusaju, a ne da blebecu.
Demon Seed Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Jebiga kad na Tobija ne ide ekipa iz opere i pozorišta nego sa rokenrol svirki 1
Koroviev Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Fenomenalno bilo! Odusevljena Nick Hudsonom kao i Toby-jem, jedva cekam materijal u ovom aranzmanu, bubnjar lici na Mr. Slave-a uspela pre svirke da prozborim koju rec sa Tobyjem i napravimo fotke, super opusten lik Inace dobar Chardonnay se sluzio sinoc, ne boli glava To bi bilo to. Moglo je i duže, naravno. 1
Recommended Posts