Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

koga boli kurac za b®endirana piva

bitno je da je muzika Metalike za tri klase bolja

r između dve zagrade daje ® :haha:

svakog dana se nešto novo nauči

Edited by Underkuruz
Posted

stvar je ta što mejden ratnik ode u sarajevo i pristojno priča o muzici, kao svi ga super dočekali, ne traži kurac

onda se vrati u srbiju i poserava se po srpskoj zastavi.

jebena politički korektna pičkica.

kakva crna utopija, noćna mora globalne vlade i zla koje bi se iz toga izrodilo.

Hahahah tacno tacno ja sam pickica :).Voleo bih da te vidim da mi to kazes u facu.Klasicna internet picketina,samo ovde imas muda da ne budes POLITICKI KOREKTAN :).Prva puska kad bi pukla ili kad bi ti neko zapretio bi usrao gace sisice mala,a ovde mi prosipas neke nacionalisticke fore.

• Upvote 2
Posted

Nosim zastavu jer nam je drzava puna govana i zato sto smo u kurcu pa da pokazem iz koje vukojebine ja dolazim da ih gledam,apsolutno se poserem i na tu zastavu

:no: :no: :no:

Posted (edited)

Moja drzava nema razumevanja za siromasne ljude,nema razumevanja za one koji gladuju,moja drzava gleda svakom da otme sve do zadnjeg dinara,ljudi u doba najveceg sranja pljackaju i obijaju kuce umesto da se medjusobno pomazu,koliko je zlata samo nestalo u Obrenovcu tokom poplava.Jednostavno ne mogu voleti drzavu u kojoj vlada takva struja i to je to...Ne svidja mi se mentalitet ovih ljudi i nadam se da cu sto pre videti kapije i otici negde gde mozda nece biti bolje sto se toga tice al bar nece biti moj narod u pitanju i manje ce me boleti da to gledam.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 2
Posted

Kontradiktoran si...malo pre si govorio kako te zabole kurac za narod, a sada te boli da ih gledas kako pate. Odluci se.

I lepo je Talvi napisao na nekoj od prethodnih strana, zalosno je koliko vas ovde ne kapira razliku izmedju drzavnog aparata i zemlje. Ti ovde pricas o vlasti, a seres se po zemlji, zastavi i narodu.

• Upvote 4
Posted

Jbg, taj narod neprekidno živi u kurcu i u blatu i sve te vlasti su upravo produkt tog naroda i on nikako ne može biti amnestiran od odgovornosti.

I zato mi se i sere kad neko krene da "žali narod". Nek pati, za bolje i nije, naprotiv, za još gore je.

• Upvote 3
Posted

I mene licno zabole generalno za bilo koju naciju ili nacionalnost.Jezim se od formulara gde treba da se izjasnjavam.

Ne volim da pripadam.Dozivljavam sebe kao slobodnog coveka.Ne stajem pod zastave niti duizem pesnice na mitinzima.

• Upvote 1
Posted

Jos jedna teska budalastina: poistovecivanje dizanja pesnica na mitinzima sa pripadnosti svome narodu i ljubavi prema svojoj zemlji.

Hteo ili ne, ti pripadas. Nisi pao sa Marsa, vec si rodjen u Srbiji i to je tvoja zemlja.

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...