ManiaC Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Pandurska kafancina Zgrozim se sam od sebe kad se setim da sam tamo cak i igrao uz narodnjake
soul wandering Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 ja otisla na onu kafanu ispod brankovog, kako se ono zove,isto bila popularna tad? tu sam bila jednom, u takovu ne iako mi u kraju
ManiaC Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 (edited) Ne znam za tu.Letos odem na onaj splav na uscu neki kao Shake and Shake kao ultra popularan a meni neki drugari tu rade security,popili buraz i ja po cetri votke,usrao sam se kad sam video racun Edited December 21, 2015 by Speedz Maniac
soul wandering Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 (edited) sad nadjoh podatak http://wikimapia.org...Kod-cika-Radeta ja bih bombu bacila na ono, mada svejedno. Edited December 21, 2015 by soul wandering
ManiaC Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Malo Takovo je ja mislim najveci skup olosa i seljacina koji moze da se skupi na jedno mesto.Ja mislim da takav olos sa kojima sam sedeo tamo se ne radja vise.
soul wandering Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 slusala sam o tome. ali u moje vreme je bas bio neki fazon fenserima da odu tu, nemam pojma sto, valjda se loze na taj boem fazon budale.
kuruz Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 to kaže i kolega koji mi stalno priča o tom mestu a Shake'n'Shake je govno, slučajno sam se našao jednom tamo smeće
soul wandering Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 jel radi onaj korcagin jos? tu su izlazili isto. e da, bila sam i u maloj maci i sex i grad splavu-15min. tu je kraj mojim iskustvima iz bg kafana za 10 godina.
HUMAN Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 jbg. kad je došlo do toga da su jedina(ok) mesta za izlazak spala na kornjačke ili samo pivo, a i to ako nadješ mesto, pošto pet-sub, moraš da stigneš do max 21h!
HeLLsarma Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Malo Takovo je ja mislim najveci skup olosa i seljacina koji moze da se skupi na jedno mesto.Ja mislim da takav olos sa kojima sam sedeo tamo se ne radja vise. Ocigledno nisi bio u restoranu skupstine Srbije. 3
kuruz Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 jbg. kad je došlo do toga da su jedina(ok) mesta za izlazak spala na kornjačke ili samo pivo, a i to ako nadješ mesto, pošto pet-sub, moraš da stigneš do max 21h! http://miners-pub.com/ bolje nego Samo pivo - manja gužva, muzika nije tako glasna malo je skuplje, doduše
soul wandering Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 u samo pivo stalno neki nu metal i mene strah nocu da idem tuda
kuruz Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 bio sam sinoć od 7 do 11, nisam primetio nu metal ne kapiram otkud strah, Terazije sa jedne strane, kraj Balkanske sa druge, nikad tu nisam video bilo kakve sumnjive tipove
Sreta Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Za nu metal da je i razumem, ali drugi deo je navlakusa klasicna. Paukova mreza modernog doba. Napravi se ranjiva da se neka budala tipa ja zaleti da je zastiti, a onda lagano sisa krv kad upadnes u mrezu, a to moze da traje i godinama. 3
PajatheTrut Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Srbi. Ili ako cemo ispravnije, SLOVENI. Kaki bre sloveni, koj ti kurac, nemoj mi reci da ti verujes u to. Pravoslavlje i srpstvo je tu pre svih tih izmisljenih doseljavanja i baljezgarija. 2
obsessed by cruelty Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 http://www.metal-archives.com/bands/Metal/3540281108 :rockdevil:
Talvi Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Lyrical themes: Metal, Anti-Posers to je to
soul wandering Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 sreta jutros uz rakiju citao neku musku verziju blic zene, text kako da znas da folira da je nevinasce @kuruz nemam pojma, kad sam ja tamo, sve neki limp bizkiti. imas onu sumnjivu babu pokrivenu cebetom sto prodaje nesto , nije mi strasno koliko mi klosarski taj deo prolaza, nije mi prijatno. a i vise volim miners.
HUMAN Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 http://miners-pub.com/ bolje nego Samo pivo - manja gužva, muzika nije tako glasna malo je skuplje, doduše Bio sam par puta u Minersu, a jedno 16 puta izvisio zbog gužve, inače to mi je u komšiluku, pivo jeste skupo(kao i u samo pivu), ali jbg. to su fensi strana piva! Soul W. ne znam kojim danima si ti išla u samo pivo, ja tamo nikada nisam naleteo na NU(srećom )
Angelystor Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Bio sam par puta u Minersu, a jedno 16 puta izvisio zbog gužve, inače to mi je u komšiluku, pivo jeste skupo(kao i u samo pivu), ali jbg. to su fensi strana piva! Probaj Kabinet ili Kaš tamo, domaće pivo.
Recommended Posts