Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne znam za tu.Letos odem na onaj splav na uscu neki kao Shake and Shake kao ultra popularan a meni neki drugari tu rade security,popili buraz i ja po cetri votke,usrao sam se kad sam video racun :haha:

Edited by Speedz Maniac
Posted

Malo Takovo je ja mislim najveci skup olosa i seljacina koji moze da se skupi na jedno mesto.Ja mislim da takav olos sa kojima sam sedeo tamo se ne radja vise.

Posted

jbg. kad je došlo do toga da su jedina(ok) mesta za izlazak spala na kornjačke ili samo pivo, a i to ako nadješ mesto, pošto pet-sub, moraš da stigneš do max 21h!

Posted

Malo Takovo je ja mislim najveci skup olosa i seljacina koji moze da se skupi na jedno mesto.Ja mislim da takav olos sa kojima sam sedeo tamo se ne radja vise.

Ocigledno nisi bio u restoranu skupstine Srbije.

• Upvote 3
Posted

jbg. kad je došlo do toga da su jedina(ok) mesta za izlazak spala na kornjačke ili samo pivo, a i to ako nadješ mesto, pošto pet-sub, moraš da stigneš do max 21h!

http://miners-pub.com/

bolje nego Samo pivo - manja gužva, muzika nije tako glasna

malo je skuplje, doduše

Posted

bio sam sinoć od 7 do 11, nisam primetio nu metal

ne kapiram otkud strah, Terazije sa jedne strane, kraj Balkanske sa druge, nikad tu nisam video bilo kakve sumnjive tipove

Posted

Za nu metal da je i razumem, ali drugi deo je navlakusa klasicna. Paukova mreza modernog doba. Napravi se ranjiva da se neka budala tipa ja zaleti da je zastiti, a onda lagano sisa krv kad upadnes u mrezu, a to moze da traje i godinama.

• Upvote 3
Posted

Srbi. Ili ako cemo ispravnije, SLOVENI.

Kaki bre sloveni, koj ti kurac, nemoj mi reci da ti verujes u to. :haha:

Pravoslavlje i srpstvo je tu pre svih tih izmisljenih doseljavanja i baljezgarija.

• Upvote 2
Posted

sreta jutros uz rakiju citao neku musku verziju blic zene, text kako da znas da folira da je nevinasce

@kuruz

nemam pojma, kad sam ja tamo, sve neki limp bizkiti. imas onu sumnjivu babu pokrivenu cebetom sto prodaje nesto :haha: , nije mi strasno koliko mi klosarski taj deo prolaza, nije mi prijatno.

a i vise volim miners.

Posted

http://miners-pub.com/

bolje nego Samo pivo - manja gužva, muzika nije tako glasna

malo je skuplje, doduše

Bio sam par puta u Minersu, a jedno 16 puta izvisio zbog gužve, inače to mi je u komšiluku, pivo jeste skupo(kao i u samo pivu), ali jbg. to su fensi strana piva!

Soul W. ne znam kojim danima si ti išla u samo pivo, ja tamo nikada nisam naleteo na NU(srećom :mhihi: )

Posted

Bio sam par puta u Minersu, a jedno 16 puta izvisio zbog gužve, inače to mi je u komšiluku, pivo jeste skupo(kao i u samo pivu), ali jbg. to su fensi strana piva!

Probaj Kabinet ili Kaš tamo, domaće pivo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...