Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 SOAD - sjajan bend! NIRVANA JE SUPER! I OBOŽAVAM MERILINA MENSONA!!! prl džem nek crkne Sretnem skoro kolegu u prevozu, ima slušalice u ušima, i ja budala, pitam ga ''šta slušaš?'' Kaže: trenutno ide Dado Glišić... Beše nam neprijatno obojici jedno minut-dva 1
Kumodraski Vo Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Moji su hajpovali eyesburn a jedan dolazi u sabaton majici..
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 To su ti oni bolji, sigurno ih ima dosta što nose u sebi Dada Glišića Kod mene nema toliko retardiranih metalaca, uglavnom obojica koji vole metal, vole OK bendove... Imam zato lika koji obožava YU Grupu, to mu fazon omiljeni bend... Svira i gitaru, verujem da je umeo u parkiću da zapeva za društvance... Video sam skoro ispred srednje geološke na Voždovcu maloljetnicu u majici Asking Alexandria
kuruz Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 MOŽE OK BEND I PRIKLJUČENIJA http://www.youtube.com/watch?v=UMFPCZVvtmo 1
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Kuruz hitovi i čista produkcija. Pa jesu drugi i treći hitičniji nego prvi, tu nema govora, to je i još jedna stvar zbog koje su lošiji, osim ostalih stvari zbog kojih su lošiji. Npr. skoro na faxu zapevao onih prvih 10 čangrlja po basu sa početka pesme dDevil i jedan kolega se javlja JE L' TO SYSTEM BRATE? Meni suza radosnica krenula! A NE KOJEKAKAV ČOP SUI Srednja geološka Koji kurac Kvltna školica srednja geološko-hidrometeorološka u blizini Singidingi unezveriteta Ne bih znao da postoji da mi nije drugar išao tamo 1
Grobodan Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Dado konza, roker pajdoman. Yu Grupu gledao letos, pokidali.
kuruz Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 poznatiji je prvi album Lane del Rej nego prvi SOAD
Antikristina Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Meni jedan od malobrojnih kolega metalaca rekao da mu je Blut aus Nord dosadan I od tad ne šaljem bednicima dobru muziku
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Dado konza, roker pajdoman. Yu Grupu gledao letos, pokidali. Ma svaka čast matorcima, da su nam živi i zdravi još toliko godina, ali zamisli tu lenjos duha da ti to bude omiljeni bend? Pa šta ti slušaš koji kurac muziku onda? Mada voli i Gerija Mura dečko,
kuruz Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Dado konza dobar je Dado, ali Šako >>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=RFMiSsfo9vU
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 poznatiji je prvi album Lane del Rej nego prvi SOAD Naravno da jeste. Poserem se i njoj u usta žljebava, pa nabijem nogom WEE CAME TO POTTIE WE CAME TO POTTIE DOWN YOUR THROAT
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Meni jedan od malobrojnih kolega metalaca rekao da mu je Blut aus Nord dosadan I od tad ne šaljem bednicima dobru muziku I ja tako jednom liku slao Chaining the Katechon. Kao lepo je to, al' bolja Mešugica. Idi begaj.
Kumodraski Vo Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 OH MY GOD Trnn trnn OH MY GOD Trnn trnn titutu titu titu
Demon Seed Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Je l' to neka bravura od Velvet Underground na ostrich gitari?
kuruz Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 (edited) može to Edited December 20, 2015 by Underkuruz
Kumodraski Vo Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 To je od aleksandrije glavna stvar bila u osnovnoj, i tad sam ubedjivao ljude da je bolji megadeth..
Recommended Posts