Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Mejden, Vajtsnejk, Parpl poistoveceni

2. Krsevi

:haha: x You have posted a message with more emoticons than this community allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message

Posted

Slažem se i ja sa tim, samo što je Purple Filadelfija za Vajtsnejk, kakav crni Vajtsnejk...

Nije ni Vajtsnejk bio uvek los, Parpl je naravno avion.

Posted

ja ti ne kažem da je sve to isto, nego da je ekipa koja je slušala Mejdene slušala i to

sećam se da sam jednom doneo Testament, oni se prenerazili

A ti si poznat po biranju prave strane...

SOONER OR LATER (THE NIGHTS WITH THE SATYR WILL BRING BACK THE MEMORY LEAVING YOU MONEY AND TIME)

Posted

Ja bio školski didžej, kao puštao muziku sa razglasa tokom odmora i svaki dan je bila najmanje jedna Metallica. A jednom pustio i Arise i sišao dežurni profesor da me opomene. :haha:

Posted

Ja bio školski didžej, kao puštao muziku sa razglasa tokom odmora i svaki dan je bila najmanje jedna Metallica. A jednom pustio i Arise i sišao dežurni profesor da me opomene. :haha:

Ja sam na muzickom u sedmom osnovne pustao Cause of Death.

• Upvote 2
Posted

ja u srednjoj na odmoru pustio Monochromatic Stains, pa What Colours Is Your Blood, pa Under Friendly Fire

nisu mi više dali da puštam

Posted (edited)

@Grob

:haha:

Zloupotrebio liniju ili ste imali zadatak kao da pricate o muzici koju volite?

@Kuruz

Pa bas zato sam morao pazljivije da pristupam edukaciji. :bigblue:

Uzalud, naravno. :bigblue:

Edited by Descender
Posted

Pa nesto kao DJisali.

I svaku smenu na klupi nacrtam Morbid Angel logo, u drugoj smeni mi obrisu i sve nanovo.

Da sam znao kako ce me ujesti za srce 15 godina kasnije mamu im jebem.

Posted

A ti vičeš PA ŠTO GASITE OVO, IMA DOBRU PRODUKCIJU

:haha: :haha: :haha:

Kad smo išli na ekskurziju u Grčku u srednjoj, u busu se zaglavila kaseta Fazlije i mogla je da ide samo u krug, ne može da se izbaci i ne može da se prebaci na radio. :haha:

20 sati u jednom pravcu, 20 sati u drugom + svi izleti.

8 pjesama po 3 minuta.

Sreća pa je bar bio Fazlija, kvalitet.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...